Cărticica şefului de trib

luni, septembrie 24, 2018 19:09
Posted in category Istorie

Vadim TudorAi carte, ai parte, zice un vechi proverb. Traian Romanescu are o carte, pentru care s-ar putea să aibă parte de o carte de chemare la vorbitor. Se prea poate ca, luaţi pe nepregătite, numele lui Traian Romanescu să nu vă aducă aminte de nimic. Dacă-i veţi citi testamentul – Traian Romanescu, Marea conspiraţie evreiască -, s-ar putea să vă fi dorit să fiţi fie în pielea unui evreu, fie în cea a unui procuror.

Mărturisirile lui Romanescu seamănă cu visurile neîmpărtăşite nici măcar în Mein Kampf ale lui Hitler, în care evreii sunt făcuţi responsabili pentru crimele şi apocalipsele umanităţii. Autorul n-are nicio îndoială când declară că toţi autorii comunismului teoretic au fost evrei; că iudaismul internaţional este părintele revoluţiei bolşevice din Rusia; că evreii au instituit o jumătate de secol de teroare în Rusia; că după cel de-al doilea război mondial România, Iugoslavia, Ungaria, Cehoslovacia şi Polonia s-au prăbuşit sub jugul iudaic; că tragedia poporului american este opera sionismului; şi că, în fine, în intervalul mai-iulie 1997 s-a produs noua dublă trădare iudeo-masonică a României.

Holocaustul în care ne-a azvârlit fără menajamente Romanescu nu aduce în nări mirosuri de combustie bineştiute. Dogoarea lui de cărbuni încinşi a mai păstrat ceva din ambientul de creuzet al Vetrei Româneşti; din atmosfera de cartier de război, a tribului României Mari, de pe câmpurile eroice ale anului internaţional de luptă împotriva sionismului. O cercetare mai amănunţită a împrejurărilor în care a apărut cartea a relevat că Marea conspiraţie evreiască a fost elaborată în furnalele turnătorului Vadim Tudor; forjată pe banii României Mari şi trefilată în cele patru zări, prin filiera de fier a supravieţuitorilor Gărzii.

Există piepturi de înotător cărora le place să gâdile în mod predilect apele tulburi ale tranziţiei. Sub pieptul lui Vadim Tudor, Marea conspiraţie evreiască a lui Romanescu a devenit în mod paradoxal o apă limpede în care se oglidesc chipurile hidoase ale fostei nomenclaturi comuniste si ale foştilor securişti, cei care au găsit în tribul România Mare locul ideal de a reînfrăţi două ideologii surori: nazismul şi comunismul. (“Academia Caţavencu”, nr. 536/2002)

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu