Pupincuristul Elenei Ceauşescu, Vadim Tudor, proxenet şi pedofil

miercuri, aprilie 15, 2009 9:37
Posted in category Mass-media, PeNaLii

Vadim TudorCNSAS confirma apucaturile lui Vadim: pedofilie si proxenetism

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor ar putea fi acuzat de pedofilie si proxenetism, dupa ce Colegiul CNSAS a stabilit ieri, ca informatiile publicate de Academia Catavencu sub titlul „Vadim i-a livrat fetite de 15 ani lui Eugen Barbu” sunt perfect adevarate. „Apucaturile” lui Vadim au facut si prima victima, secretarul Colegiului CNSAS, Constantin Buchet inaintandu-si demisia din functie. Decizia a survenit ca urmare a incercarilor acestuia de a musamaliza intreaga poveste, folosind in acest scop chiar institutia pe care o reprezinta. Mai exact, Buchet – care este reprezentantul PRM in Colegiul CNSAS a dat publicitatii, in numele Consiliului, un comunicat de presa, in care a precizat ca informatiile furnizate de Academia Catavencu sunt false.

Suparati pe demersul lui Buchet, membrii Colegiului l-au tras pe acesta la raspundere, iar Buchet a decis sa paraseasca functia de secretar al Colegiului. In locul de secretar al Colegiului a fost numit reprezentantul UDMR in CNSAS, Ladislau Cendes, „ceea ce-i place cel mai mult lui Vadim”, potrivit lui Mircea Dinescu. Intr-o adresa catre Parchet, Ministerul Administratiei si Internelor arata ca Anita Barton s-a nascut in 1967, deci in 1986 era majora. Raman totusi infractiunile comise de Vadim in legatura cu minora Anisoara Burlan, asa cum apare ea pomenita in dosarele Securitatii.

Informatiile din Catavencu corespund cu originalul din Arhiva

Intr-un comunicat remis redactiei, Colegiul a anuntat ca informatiile publicate de Academia Catavencu privindu-l pe C.V. Tudor corespund cu originalul existent in Arhiva CNSAS. Membrii Colegiului au explicat ca demersul lor este urmarea solicitarii lui C.V. Tudor, care a cerut CNSAS sa se pronunte daca informatiile tehnice corespund sau nu corespund cu originalul existent in Arhiva CNSAS. „Incalcand uzuantele, secretarul Colegiului, Constantin Buchet, a redactat un comunicat, transmis presei de Directia Relatii Publice a CNSAS, prin care arata ca articolul din Academia Catavencu contine informatii false”, se precizeaza in comunicat. Colegiul CNSAS a analizat dosarele in cauza, intocmite de securitate pe numele lui C.V. Tudor si Eugen Barbu si a stabilit ca informatiile publicate de Academia Catavencu corespund cu originalul existent in Arhiva CNSAS, respectiv volumele 3, 4, 5 si 8 din dosarul D 176. Colegiul CNSAS a precizat ca secretarul Constantin Buchet si-a asumat actiunea si si-a inaintat demisia din functie, demisia fiind acceptata.

„Buchetul a fost dat jos din vaza”, a exclamat Mircea Dinescu, membru in Colegiul CNSAS, referindu-se la demisia colegului sau din Consiliu. El a explicat ca nu-si explica reactia lui Buchet si nici pe a lui Vadim fata de toata aceasta poveste. „La dosarul „Cultura”, la care a facut referire Academia Catavencu, are acces toata presa. Acel dialog exista”, a comentat Dinescu. In opinia sa, Buchet a „fost cuprins de o nebunie” cand a decis sa ofere acel comunicat presei. „Nu pot sa inteleg nici ce spera Vadim in momentul in care ne-a cerut punctul de vedere. Toata aceasta poveste este vecina cu nebunia”, a punctat reprezentantul CNSAS. El a explicat ca acest Colegiu nu are absolut nici o putere in a sesiza organele abilitate in legatura cu „fetitele lui Vadim”. „Noi nu ne ocupam de securitatea sexuala, ci de securitatea ca politie politica”. „Oricum i-am facut un cadou lui Vadim. In locul lui Buchet, ca secretar al CNSAS l-am numit pe Ladislau Cendes, un ungur. Exact ce-i place mai mult liderului PRM”, a adaugat Dinescu. El a recunoscut de altfel ca-i este mila de Buchet, pe care, crede Dinescu, „l-o fi apucat o dragoste nebuna” pentru Vadim.

Pedofilie si proxenetism

Academia Catavencu a publicat, in urma cu doua saptamani, cateva fragmente din dosarul de Securitate al lui Corneliu Vadim Tudor care releva fapte de natura penala savarsite de seful PRM inainte de 1989: pedofilie si proxenetism. Catavencu a prezentat extrase din convorbirile telefonice interceptate de fosta Securitate, in care Corneliu Vadim Tudor ii promitea prietenului sau de la Uniunea Scriitorilor, Eugen Barbu, intalniri cu minore de 15 ani. „Academia Catavencu” a sustinut atunci ca aceste documente au fost ascunse de trimisul PRM in CNSAS, Constantin Buchet.

Extrase din dosarul publicat de Academia Catavencu

Dosarul 176, volumul 3, filele 288-291, intocmit de fosta Securitate, privind stenograma convorbirilor dintre Eugen Barbu si Corneliu Vadim Tudor.

21.09.1981, la ora 14.14

Eugen Barbu (E.B.) este sunat de Coneliu Vadim Tudor (C.V.T.):

C.V.T.: Alo, salut „patronelo”!

E.B.: Mai, acum nu este ora 12.00.

C.V.T.: Pai, de ce?

E.B.: N-a fost vorba ca dai telefon?

C.V.T.: Pai, daca am fost „arestat” de numita Gina (?) de la Pescarus. Uite, vrea sa-ti transmita salutari.

E.B.: Da. Cine-i?

Dna: Alo! Domnu’ Barbu?

E.B.: Da.

Dna: Buna ziua!

E.B.: Ce cauti acolo?

Dna: Unde?

E.B.: La Vadim.

Dna: Nu sunt la Vadim.

E.B.: Dar unde?

Dna: La Athenee Palace.

E.B. (razand): Bravo! Si ce faceti voi?

Dna: Stam si ne f….

E.B. (razand): Vai! Ce… aoleu!

Dna: Imi place de dvs.

E.B.: Iti sufla Vadim, da-l incoace sa-l instruiesc.

Dna: As vrea sa ne intalnim.

E.B.: Bine, fii cuminte acolo.

Dna: Da, da. Vi-l dau la telefon.

C.V.T.: Patroane, te-a sunat „persoana”?

E.B.: Nu.

C.V.T.: M-a sunat pe mine sa-mi ceara numarul, dar i-am spus ca e riscant sa ti-l dau, pentru ca se intoarce doamna. A insistat, dar nu i l-am dat. Insa suna dumneata.

E.B.: Nu fac chestia asta.

C.V.T.: Iti dau numarul.

E.B.: Nu fac chestia asta. Tu nu vii incoace, ce faci?

C.V.T. Spune ca o sa vina mai pe seara la E.B., pentru ca acum sta sa-si revina ca „l-a demolat asta”.

10.11.1981, la ora 14.33,

Barbu este sunat de C.V. Tudor, relatarea ofiterului de Securitate.

(…) E.B. spune ca aseara la ora 22.00 l-a cautat, dar nu era acasa. C.V.T. spune ca la ora aceea „era la biserica Alba, sugea a doua tata” si a ajuns acasa pe la ora 1.00 dupa care a citit pana la ziua”. (Filele 255-256).

22.09.1986

Apar primele nume in stenogramele convorbirilor telefonice purtate de Barbu cu Tudor: „In cursul dupa-amiezii, „Ticu” (numele conspirativ al lui Vadim Tudor – n.r.) a fost vizitat de o iubita de-a lui ANITA BARTON, de 15 ani. A mai avut o serie de telefoane de aranjamente si pile, precum si referitoare la filme si casete. La ora 19.05 ANITA era inca la el. A venit la ora 15.00″. (Fila 31).

20.06.1987, la ora 9.31

„Maestrul” discuta cu Vadim la telefon. „Maestrul” ii cere lui Vadim sa dea telefon la Ani pentru a-i aranja o intalnire (amoroasa) cu aceasta. Vadim asteapta ca Ani sa-l sune pentru a perfecta o eventuala intalnire intre ea si „Maestru”. (Filele 15-16). Misterioasa copila este Anisoara Burlan, in varsta de 15 ani.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

18 Responses to “Pupincuristul Elenei Ceauşescu, Vadim Tudor, proxenet şi pedofil”

 1. Un sfert de secol de circ paranoic bolșevic says:

  iulie 24th, 2014 at 18:44

  […] Ludovic al XV-lea. Schizofrenia Sa, Vadim Corneliu Tudor, nu va spune însă niciodată cum îi aducea fetițe minore lui Eugen Barbu, adică pedofilie și proxenetism în toată regula. Doar legile dictaturii comuniste erau pentru […]

 2. 19 ani de la instaurarea “democraţiei bâtei” | A șaptea dimensiune says:

  februarie 1st, 2015 at 13:33

  […] Două decenii cu mâncătorii de rahat roşu. Şi chiar mai mult decât atât (I) […]

 3. Condamnarea comunismului în România: doar pe hârtie şi fără nici o consecinţă practică | A șaptea dimensiune says:

  martie 16th, 2015 at 21:23

  […] Două decenii cu mâncătorii de rahat roşu. Şi chiar mai mult decât atât (I) […]

 4. VC Tudor, o lepadatura bolsevico-securistica | A șaptea dimensiune says:

  martie 16th, 2015 at 21:32

  […] Două decenii cu mâncătorii de rahat roşu. Şi chiar mai mult decât atât (I) […]

 5. 20 de ani în care spaţiul public românesc a fost ocupat de slugoii Dictatorului (I) | A șaptea dimensiune says:

  martie 17th, 2015 at 21:56

  […] Două decenii cu mâncătorii de rahat roşu. Şi chiar mai mult decât atât (I) […]

 6. Pupincuriştii cizmarului din Scorniceşti continuă să distrugă această ţară | A șaptea dimensiune says:

  martie 18th, 2015 at 22:05

  […] Două decenii cu mâncătorii de rahat roşu. Şi chiar mai mult decât atât (I) […]

 7. Copiii securiştilor fac legea în România | A șaptea dimensiune says:

  iulie 19th, 2015 at 18:41

  […] Două decenii cu mâncătorii de rahat roşu. Şi chiar mai mult decât atât (I) […]

 8. “Profesioniştii” securistului Voiculescu | A șaptea dimensiune says:

  iulie 19th, 2015 at 21:04

  […] Pupincuristul bolsevicilor, Vadim Tudor, proxenet si pedofil […]

 9. Televiziuni de cacao: antenele securistului Voiculescu | A șaptea dimensiune says:

  iulie 19th, 2015 at 21:13

  […] Pupincuristul bolsevicilor, Vadim Tudor, proxenet si pedofil […]

 10. Bufonul securistului | A șaptea dimensiune says:

  iulie 20th, 2015 at 7:41

  […] Pupincuristul bolsevicilor, Vadim Tudor, proxenet si pedofil […]

 11. Pentru cei care n-au medicamente compensate azi, trebuie reţinut că bolşevicii ofereau medicamente gratuite … în puşcării | A șaptea dimensiune says:

  iulie 20th, 2015 at 7:46

  […] Pupincuristul bolsevicilor, Vadim Tudor, proxenet si pedofil […]

 12. Pupincuristul Elenei Ceausescu in drum spre Iad | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 16th, 2015 at 17:47

  […] Pupincuristul bolsevicilor, Vadim Tudor, proxenet si pedofil […]

 13. 4 cincinale cu slugile lui Ceaşcă | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 14th, 2015 at 18:46

  […] Pupincuristul bolsevicilor, Vadim Tudor, proxenet si pedofil […]

 14. Linsul de partid și de stat la romani | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 4th, 2016 at 16:06

  […] Pupincuristul bolsevicilor, Vadim Tudor, proxenet si pedofil […]

 15. Cum este murdărită memoria victimelor dictaturii comuniste de către tribunaticii peremişti | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 26th, 2018 at 20:12

  […] acest partid, dar comparaţiile de acest gen jignesc inteligenţa oricărui om nevadimizat. Poate Racolarea de minore pentru mentorul său Eugen Barbu îl face atât de demn pe Vadim în ochii stimabilei. Restul e […]

 16. Pupincuristii care au facut pactul cu diavolul bolsevic (I) | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 8th, 2019 at 17:49

  […] de 1989 pupincuristul oficial al ‘savantei de renume mondial’. În paralel, se ocupa cu proxenetism şi pedofilie, în acest sens fiind dovezi pe care numai nişte indivizi alienaţi şi cu creierul spălat, […]

 17. Mafia PSD-ista a fost de acord cu furturile, fraudele si coruptia de la Bacalaureat, dupa 1989 | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 12th, 2019 at 14:26

  […] Pupincuristul bolsevicilor, Vadim Tudor, proxenet si pedofil […]

 18. România de după 1989 – o ţară confiscată de bandele de securişti comunişti, care au furat tot şi au obligat milioane de români să emigreze | A șaptea dimensiune says:

  august 1st, 2019 at 10:53

  […] toate scursurile dictaturii comuniste, condusă nişte ani de pupincuristul Elenei Ceauşescu, proxenetul şi pedofilul Corneliu Vadim Tudor, cântăreţul Securităţii – […]

Adauga un comentariu