Cat rau poate face Traian Basescu Romaniei

vineri, iulie 21, 2017 9:32

Traian BasescuPe lângă atitudini corecte, precum Unirea Basarabiei cu România şi refuzul de a accepta musulmani pe teritoriul României, Traian Băsescu a devenit un jeg, cu nimic mai presus decât Dragnea, Ponta şi ceilalţi mafioţi PSD-işti. De fiecare dată când apare la tembelizor, Băsexu nu suflă o vorbă despre intenţia mafioţilor PSD-işti de a graţia şi elibera penali, mai ales puşcăriaşii din politică, ce au furat şi distrus această ţară, ci are aceleaşi texte de rahat cu privire la, cică, “abuzurile procurorilor”, cei care, nu-i aşa, cercetează marile tunuri financiare date acestei ţări, de fapt nouă, tuturor, de către mafioţii din politică, inclusiv mafioţii din gaşca lui Băselu.

Votat, inclusiv de către subsemnatul, să facă opoziţie dinamică mafiei PSD-iste în Parlament, Băsexu nu numai că nu face niciun fel de opoziţie, ba, mai mult, are aceeaşi poziţie cu mafioţii din PSD. După cum aţi realizat, sau nu, posturile controlate de cătrea mafia PSD-istă, Onania TV (Romania TV) şi Haznaua 3 (Antena 3), nu mai suflă o vorbă despre dosarele lui Băsescu, desprea oamenii lui Băsescu, despre “basiştii” cei răi care nu lasă mafia din PSD să fure liniştită în continuare. Aceasta e ce mai clară dovadă că pe mafioţii Voiculescu-Puşcărie şi Ghiţă-Urmăritul Penal nu-i interesează adevărul, ci doar să scape de puşcărie şi să rămână cu banii furaţi.

De când Băselu a devenit de-a lor, adică seară de seară atacă DNA-ul, rahaturile Retard TV (Romania TV), care avea pe ecran, prin 2014, texte de genul “Băsescu are 60 de dosare penale”, şi Latrina 3 (Antena 3), care tot prin 2014 avea mare pe ecran “Au mai rămas 100 de zile de dictatură Băsescu”, nu mai văd “băsişti” peste tot, nu mai organizează “băsiştii” lovituri de stat şi mitinguri anti-PSD, nu se mai desfiinţează Antena 3 din cauza băsiştilor, nu-şi mai retrag băsiştii like-urile de pe pagina lui Iohannis etc. Băsiştii au dispărut de când Băsexu a devenit partenerul mafiei PSD-işte în încercarea de anihilare a justiţiei româneşti necorupte.

Dar cea mai gravă idee pe care o vehiculează Băsescu pe la televiziuni, idee încolţită în mintea sa tot mai puţină şi mai aburită de alcool, mi se pare aceea cu iertarea politicienilor care au jefuit această ţară, că “aşa-i în tranziţie”. Adică să ştergem cu buretele tot ce-au furat respectivii şi de-acum încolo cine mai fură să ajungă la puşcărie. Ca să vedeţi unde-l duce mintea pe Băsexu. Bine băi, jeg ordinar, dar chiar aşa ne iei de proşti?! Foştii criminali nazişti au fost vânaţi 50 de ani după terminarea războiului, judecaţi şi condamnaţi pentru crimele comise. Dacă era după logica de idiot a acestui Băsescu, însemna ca, după 9 mai 1945, toţi foştii criminali nazişti nu mai trebuiau condamnaţi, doar “aşa e în război”, ce-a fost a fost, “băieţi, de acum încolo, dacă mai ucideţi evrei, puşcăria vă mănâncă”.

Acest jeg, acest gunoi, acest partener al ţigăncii din Pleşcoi, Elena Udrea, oare chiar nu realizează că jaful practicat 27 de ani de politicieni, inclusiv de cătrei cei din PDL-ul lui Băsescu, a fost o crimă la adresa României!? Oare acest nenorocit de Băsescu nu realizează că din cauza mafiei din politică au murit oameni, la propriu, în spitale nedotate, pe drumuri puţine şi de proastă calitate etc. Băsescule, sunteţi nişte criminali, tu, Dragnea, Năstase, Ponta, Udrea etc. şi vreţi să scăpaţi de puşcărie, ticăloşilor? Vreţi să uităm că ne-aţi tăiat salariile şi aţi provocat drame inimaginabile în familiile românilor, în timp ce japiţa de Udrea se plimba pe la Paris cu poşete de mii de euro?

Vreţi să uităm toate şpăgile şi toate distrugerile din ultimii 27 de ani pentru că, nu-i aşa, de-acum încolo voi să fiţi îngeraşi? Cu alte cuvinte, după ce mi-ai furat din bani, Băsexule, vrei să rămâi cu banii furaţi, ba mai mult, să-ţi şi plătesc huzurul din Parlament, diurna, maşina de serviciu, secretara, telefonul, curentul electric etc.? Vrei să te şi votez în continuare, imaginându-mi că eşti Maica Tereza, să am încredere că nu o să mai furi niciodată, chiar dacă, în 2010, atunci când mi-ai tăiat din salariu, având rate la bancă, nu aveam bani nici de-o pâine?

Băi jeg ordinar, mesajul meu pentru tine şi pentru mafioţii din politică este unul singur: “La puşcărie, hoţilor!”. Acolo e locul vostru. V-aş condamna la moarte, dacă ar fi posibil. Voi aţi ucis speranţa românilor de-a a le fi bine în ţara lor, după 1989. Nu meritaţi nici scuipatul nostru. Dacă mămăliga ar exploda mai des, ar trebui ca, de fiecare dată când ieşiţi în public, să fiţi împroşcaţi cu ouă şi roşii, aşa cum voi aţi împroşcat această ţară cu nesimţire, tupeu de borfaşi, corupţie, nepotisme, ilegalităţi şi, nu în ultimul rând, asasinări de români, la propriu, prin politica voastră criminală. Mafioţilor, de data aceasta, nu scăpaţi!

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu