Ce-i mai umilitor: sa porti catuse dupa ce ai furat sau sa mori in spitale nedotate

duminică, aprilie 3, 2016 9:43
Posted in category Justitie, Mass-media

Elena UdreaElena Udrea, și nu numai, pare deranjată de cătușele puse la arestările preventive. Dar lipsa drumurilor pe care mor atâția români, din cauza faptului că voi ați furat totul în România nu vă deranjează?

Tupeul infractorilor din asa-zisa politică românească, de fapt o mafie bine organizată, este de domeniul incredibilului. Acești borfași ce au furat zeci sau sute de milioane de euro încep să îi tragă cu drepturile omului, doar că infractorul nu mai este om din momentul în care a condamnat, prin fapta sa, alți oameni la suferință. Dar cei uciși în spitale nedotate, tocmai din cauza hoțiilor interlopilor politici, nu au drepturi? Medicii, profesorii sau polițiștii României, cu salarii de mizerie, tot din cauza furtului hoților din politică, nu au și ei dreptul la viață decentă?

De ce Traian Băsescu a început s-o ia pe arătură

Fostul Președinte al României face tot mai multe gafe în ultima vreme. A ajuns până la identificarea Parlamentului României cu borfașii care populeaza temporar această instituție. Cica DNA-ul prin arestările săptămânale încearcă se compromită Parlamentul (hăăă, hăăăă, hăăăă). Domnu’ Băsescu, Parlamentul s-a compromis singur atunci când și-au votat pensiile speciale, atunci când au dat legi pentru infractori, atunci când au făcut scut pentru apărarea penalilor ce trebuiau arestați de DNA etc. Din păcate, după plecarea de la Cotroceni, Traian Băsescu debitează tot mai multe tâmpenii. În privinta cătușelor, de exemplu, e de acord cu Udrea. Te întrebi atunci dacă nu aveau dreptate cei de la Romania TV cu sexul oral făcut de Udrea fostului Președinte. Și dacă tot am pomenit de cocina mafiotului Sebastian Ghiță, ne putem întreba cum a ajuns Băsescu în emisiunea aurolacului Ciutacu, cel care în toți anii celui de-al doilea mandat al lui Traian Băsescu la Cotroceni l-a împroșcat cu rahat în fiecare seară. De ce le dați girul moral unor gunoaie media domnule fost Președinte?

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Ce-i mai umilitor: sa porti catuse dupa ce ai furat sau sa mori in spitale nedotate”

  1. Elena Udrea si-a început cariera politica in PSD | A șaptea dimensiune says:

    noiembrie 4th, 2016 at 14:02

    […] Ce-i mai umilitor: sa porti catuse dupa ce ai furat sau sa mori in spitale nedotate […]

Adauga un comentariu