In Romania, organele de forta sunt castrate, iar infractorii fac legea

duminică, martie 6, 2016 12:01
Posted in category Justitie, Mass-media

Citat Octavian GogaRomânica, prin parlahoții săi, are mare grijă de infractori. Nu cumva, ferească Tăriceanu, să-i deranjeze cineva din opera “mareată” de distrugere de vieți și destine. Dă-i încolo de elevi și studenți olimpici, ei pot să emigreze, nu ne pasă de ei, dar avem mare grijă de infractori, de la mafiotii din politică până la membrii clanurilor țigănești pe care nicio autoritate a statului nu-i deranjează în vreun fel. Recent, s-a mai emis o măsură pentru protectia mafioților: nu este voie ca autoritățile să asculte telefoanele infractorilor. Este însă voie ca alți oameni nevinovați să plătească pentru că au ghinionul de a trăi în țara mafioților protejați de parlahoți, acești agenți cancerigeni care îmbolnăvesc, prin tot ce (nu) fac, națiunea română.

Să-i împroscăm cu scuipat pe cei care îndrăznesc să ne apere de infractori

Au început să apară inițiative cetățenești, e drept doar timide deocamdata, de a suplini organele de forță castrate din România. Astfel, a aparut brigada Vlad Țepeș a Partidului România Unită, care-și propune să vină cu ceva actiuni concrete pentru a ne proteja de infractori. Ce credeți ca fac unii românași țiganizați? Normal, într-o țară de bărbați fără coaie, încep să înjure inițiativa. Este cazul “boschetarului” Dragoș Pătraru, cel care realizează, la postul aflat la marginea falimentului, TVR adică, emisiunea “Starea nației țigănești”. Acest “aurolac”, provenit din cocina mafiotului Sebastian Ghiță (Romania TV), prietenul lui Puie Monta, care are 3 glume scremute pe emisiune, la care râzi numai dacă te gâdilă cineva la talpi, a avut o emisiune în care, amintind de Brigada Vlad Țepeș, afirmă ceva de genul “Așa au început și legionarii”. Tovarășul Pătraru ori nu cunoaște, fiind un incult, ori dezinformează cu bună știință, faptul că legionarii au fost singurii din această țară care au încercat păstrarea ideii de românism nealterată, fiind prigoniți și uciși de canalia numită Carol al II-lea, jegul ce a avut o singură preocupare în calitate de rege al României: nurii Elenei Lupescu. Carol al II-lea a fost cel mai idiot rege pe care l-a avut această țară, un nenorocit care, prin politica de rahat pe care a dus-o, a făcut ca România să piardă teritorii și să ajungă în pragul dezintegrării. Corneliu Zelea Codreanu, fondatorul Miscarii Legionare, a fost asasinat mișelește, domnule cretin Pătraru, fără a fi judecat, din ordinul acestui gunoi numit Carol al II-lea. Normal că legionarii s-au răzbunat ulterior, dar toate aceste răzbunări n-ar fi existat dacă acest Carol al II-lea n-ar fi instaurat dictatura, n-ar fi scos Miscarea Legionară în afara legii, nu ar masacrat membrii Mișcării Legionari, cu cadavrele lasate în stradă, mai ceva ca-n Africa primitivă. Patraru, cu emisiunea ta de rahat, mai pune mâna pe-o carte de istorie, ca ești de-o incultură și de un prost gust ceva de speriat. “Starea nației țiganești” prinde la tot soiul de indivizi mediocri, fără prea multă cultură generală, fiind un produs al unei minți slab dezvoltate, dominată de bolșevism deghizat și de o înfiorătoare simpatie pentru țigăneli ieftine și de prost gust. Am renunțat demult să mai fac efortul de a rezista să privesc măcar 5 minute o astfel de mizerie intelectuală.

România, o țară fără coaie

Iată un fragment dintr-un material scris de Radu Moraru, legat de atacul salbatic de la Straja, in care un interlop o loveste cu pumnii in fata pe o tinara salvamontista, în timp ce jandarmul montan- prieten cu interlopul – asista pasiv laolalta cu alti „barbati” din bar.

„Romania nu mai are barbati ! Sau are niste barbati fara coaie, extrem de curajosi, bataiosi, critici si duri cind se ascund pe Facebook si niste loaze cind sint pusi in fata unor situatii din viata reala! Niste labe triste!

Imaginile din Straja arata adevarata fata a Romaniei! O femeie este batuta salbatic si nici barbatii si nici jandarmul nu intervin!!! O admir pe tinara victima! Nu s-a speriat, nu a fugit, a rezistat unor pumni teribili incasati in plina figura, a fost aproape de KO dar s-a ridicat! Rezistenta!

Daca imi permiteti o comparatie, asa e si Romania, ca tinara salvamontista din Lupeni!

Interlopii conduc, sint la virf, nimeni nu are curaj sa-i opreasca, sa-i dea jos atunci cind incalca Legea, nici macar cei platiti pentru asta! Jandarmii ii bat doar pe cei care isi apara tara! Iar „barbatii” din bar, care nu intervin macar sa il opreasca pe interlop sint Statul Roman, in frunte cu Presedintele KI, care „urmareste cu atentie” evenimentele…!!!

Statul Roman Impotent ajuns sub stapinirea si teroarea Interlopilor!
Iar Romania indura, incaseaza pumni in plina figura, rezista! Oare pina cind?!”

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “In Romania, organele de forta sunt castrate, iar infractorii fac legea”

  1. Jegul Dragos Patraru, Starea Natiei, TVR 1, mafiotul de mic litraj din gasca Nasului Ghita | A șaptea dimensiune says:

    martie 30th, 2016 at 18:25

    […] In Romania, organele de forta sunt castrate, iar infractorii fac legea […]

  2. Ce-i mai umilitor: sa porti catuse dupa ce ai furat sau sa mori in spitale nedotate | A șaptea dimensiune says:

    aprilie 3rd, 2016 at 9:44

    […] In Romania, organele de forta sunt castrate, iar infractorii fac legea […]

Adauga un comentariu