Cea mai sinistră glumă din ultima mie de ani: România, grădina Maicii Domnului

duminică, iulie 21, 2019 10:32
Posted in category Mass-media

Citat Octavian GogaPrin 2003, era aşa: primarii, între ugerul guvernului şi ţâţele curvei

Prin grija colegilor de la Gazeta de Hunedoara am primit o scrisoare de la un alegător destul de revoltat, dar bine informat:

Dragi hunedoreni, vă scriu aceste rânduri ca să ştiţi şi voi cum, şi mai ales de ce … Se făcea că, în urmă cu câteva zile (era octombrie 2003, în plină eră a sistemului mafiot Adrian “Puşcărilă” Năstase – Ion “Criminal KGB” Iliescu, n.m.), o delegaţie constituită din primarii localităţilor hunedorene s-a deplasat, cu un autobuz cam răpănos, la Bucureşti, pentru a participa la o întâlnire a aleşilor locali, combinată cu un instructaj privind noua Constituţie şi apropiatul referendum.

Nu mă voi referi la ce au făcut primarii noştri la Bucureşti (nimic), ci la ce au prestat ei pe drumul înapoi. La întoarcere, în autobuz, veselie multă, băutură şi mai multă, ţuică ce le-a rămas după ce au cotizat la mai-marii partidului (PSD – n.m.). Aşa că primarii (nu zicem care) s-au îmbătat ca porcii, nu mi-e ruşine să spun, că nici lor nu le-a fost.

De la Bucureşti la Piteşti, au baut ce au băut, au cântat cântece suburbane contemporane (manele, peremistele “Tu, Ardeal” şi “Noi suntem români” etc.). Însă, la Piteşti, o idee genial de stupidă le-a întunecat creierele îmbuibate de alcool. Primarii noştri în cauză au oprit autobuzul într-o parcare, au făcut chetă (din banii publici, că doar nu-s fraieri să dea de la ei din buzunar) şi au plătit o prostituată (ca să nu spunem curvă, că-i prea urât), pe care au urcat-o în autobuz. Acolo, singura dorinţă a primarilor hunedoreni a fost să o vadă pe prostituată dansând, mângâindu-şi sânii şi cântând “Mamele, frumoasele mele mamele…”, o adaptare a romanţei “Lalele, frumoasele mele lalele…”. Atât i-a dus capul.

Acum, că tărăşenia a devenit publică, cerem primarilor care s-au aflat în autobuz să-şi dea demisia. Căci, altfel, vom publica lista lor, cu nume şi prenume, să-şi construiască un renume!

P.S. Pentru curioşi, precizăm că prostituata a rămas “nerezolvată”, potenţa respectivilor primari neegalând, nici pe departe, prostia lor. (“Academia Caţavencu”, nr. 619/2003)

Evident, în România, grădina Maicii Domnului (hăăă, hăăăă, hăăăăă), niciun primar din acel autobuz buclucaş nu şi-a dat demisia.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.
Tags:

One Response to “Cea mai sinistră glumă din ultima mie de ani: România, grădina Maicii Domnului”

  1. Ca în orice ţară coruptă, în România, după 1989, comisarii financiari au fost cei mai mari tâlhari | A șaptea dimensiune says:

    decembrie 18th, 2019 at 8:12

    […] Cea mai sinistră glumă din ultima mie de ani: România, grădina Maicii Domnului […]

Adauga un comentariu