Ca în orice ţară coruptă, în România, după 1989, comisarii financiari au fost cei mai mari tâlhari

vineri, noiembrie 22, 2019 19:40
Posted in category Mass-media

PSD = ciuma rosie = mafiaDeşi România a fost făcută praf în 30 de ani, a avut în tot acest timp organisme menită să vegheze la avuţia naţională, la faptul că banul public este folosit în interesul majorităţii cetăţenilor şi nu ajunge în averile hoţilor. Ei bine, aceste organisme erau populate cu angajaţi români şi, precum în zicerea “Avem o ţară frumoasă, păcăt că-i populată!”, aceştia au stricat frumuseţe de ţară de dragul unor arginţi. Şi cică România e ortodoxă, adică creştină, iar Iuda, care s-a lăcomit la nişte arginţi, e personaj negativ (hăăă, hăăăă, hăăăăă).

Haideţi să vedem cum furau comisarii Gărzii Financiare din Hunedoara (judeţul ăla care l-a dat pe banditul Miron Cozma, cel care a dat România cu 50 de ani înapoi, iar astăzi e plin de ţigani) prin anul 2004.

Garda moare, dar nu te predă

Comisarii Gărzii Financiare din judeţul Hunedoara au căpătat un obicei pe cât de prost pe atât de păgubos. Au început să urmărească atent toate articolele apărute în presă, încercând apoi să-i urmărească efectiv pe cei suspectaţi că “scurg” informaţii în mass-media. Explicaţia e simplă: este mai cuminte să pună căluş celor care au curajul să reclame diverse fapte decât să-şi strice relaţiile cu niscaiva evazionişti cu dare de mână şi de seamă prin judeţ. Unde mai puneţi că e şi mai profitabil pentru buzunarele stimabililor comisari.

Noi, la rândul nostru, ne facem datoria să îi vânăm pe vânători, care au următoarele bube în cap, din cauza cărora nu mai pot face distincţia între reclamanţi şi corupţi.

Unu – cel puţin şapte comisari ai Gărzii Financiare Hunedoara ţin contabilitatea la firme pe care tot ei le controlează.

Doi – un comisar este fericitul patron al unei firme de comerţ en gros şi de transport.

Trei – altul deţine o dicotecă.

Patru – un comisar face afaceri cu lemn.

Cinci – un alt coleg din breasla respectivă are o societate de construcţii şi una bucată fabrică de pâine.

Şase – alt distins comisar deţine o agenţie de turism. Etc.

Aşa că, iată, şi în această operaţiune cei de la Finanţe sun prinşi cu Garda jos. (“Academia Caţavencu”, nr. 633/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu