Ceauşescu a fost „fetiţa” lui Gheorghiu-Dej în puşcărie

duminică, iunie 26, 2016 10:16
Posted in category Dictatura comunistă

Nicolae CeausescuCel puțin așa susține scenaristul Titus Popovici, autorul scenariilor pentru celebrele filme istorice „Dacii”, „Mihai „Viteazul” sau „Mircea”, cel care a avut parte de o moarte violentă, la doar 64 de ani.

„Ceaușescu a fost „fetița” lui Gheorghe Gheorghiu-Dej în pușcărie”!

Vocile care au susținut, de-a lungul timpului, că Titus Popovici a fost asasinat de vechii nomenclaturiști se bazează pe dezvăluirile pe care le-a făcut scenaristul după Revoluție. În cartea sa de memorii „Disciplina dezordinii ”, apărută în 1998, Popovici a inclus detalii șocante: “În primii ani, bufetul Marii Adunări Naționale era mai populat decât sala mare: la preţuri simbolice se găseau tot felul de preparate «speciale», iar munca de bază a chelnerilor, ofiţeri de securitate de la căpitan în sus, era uşurată de coniacul «Courvoisier », dezlegător de limbi care costa mai puţin aici decât rachiul de pere – «adio mamă!» – în oraş; aşa că am aflat de la Gheorghe Apostol (n.r.- comunist de frunte) că în închisoare Ceauşescu fusese «fetiţa» lui Gheorghiu- Dej; mai târziu, mi-au confirmat- o Chivu Stoica şi inginerul N. Celac, rezident în România anilor ’40 al GRU, serviciul de spionaj al Armatei Roşii, organizatorul, printre altele, al evadării lui Dej din lagărul de la Târgu Jiu”.

Ceaușescu era virgin la 25 de ani

Informațiile despre perioada detenției lui Ceaușescu, care fusese chiar coleg de celulă cu Dej, nu lasă loc de echivocuri: „Ceaușescu nu apucase să cunoască femeia în scurta lui tinereţe de om liber, iar în închisoare, printre deţinuţii politici riguroşi moral, dar nu chiar ascetici, ar fi primit botezul focului în amorul intermasculin”. De remarcat că Nicolae Ceaușescu avea 25 de ani în acea perioadă. Era, așadar, virgin.

Sursa (citeste materialul integral)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Ceauşescu a fost „fetiţa” lui Gheorghiu-Dej în puşcărie”

  1. Comunismul a insemnat o agresiune fara precedent impotriva naturii umane | A șaptea dimensiune says:

    iulie 13th, 2016 at 14:03

    […] Ceausescu a fost “fetita” lui Gheorghiu-Dej in puscarie […]

Adauga un comentariu