Mumia dictatorului Ceausescu scoasa periodic de la naftalina

duminică, decembrie 20, 2015 12:15
Posted in category Dictatura comunistă

CeausescuFolosind o invenție capitalistă (Internetul), pupincuriștii bolșevismului criminal continuă să-l pupe în fund pe Ceașcă

Periodic, zăresc pe Facebook portretul celui pe care, nici în cel mai negru coșmar, n-aș dori să-l văd iarăși pe toate zidurile și pe toți pereții. L-am zărit 23 de ani (de fapt vreo 13 ani, până pe la vârsta de 10 ani nu se pun) și-mi ajunge. Eram suprasaturat de un dictator analfabet și sinistra lui soție, care se credeau Divinități mondiale, iar muritorii trebuiau să le aducă osanale zi de zi. “Hidrocentrala X a aparut datorită indicațiilor tovarășului Nicolae Ceaușescu”, “Școala Y s-a construit datorită geniului Ceausescu”, “Românii au un litru de ulei lunar prin bunăvoința secretarului general al Partidului Comunist Român (PCR), Nicolae Ceaușescu” etc.

În 1989, basarabenii (ce tocmai își declaraseră independența față de Moscova, în august 1989, parcă) doreau Unirea cu țara. Pe Ceașcă, evident, l-a durut în cur. Încă mai spera că stăpânii de la Moscova îl vor lăsa Țar al României. Nu prea s-a întâmplat așa

Marele “patriot” Nicolae Ceaușescu nu a făcut decât minore cosmetizări istoriei moștenite de la Gheorghiu-Dej, iar toate acestea pentru a-și preamări “geniul”, de aici și formulări de genul “România a început să fie măreată începând cu 1965, anul alegerii lui Nicolae Ceaușescu în funcția de secretar general al Partidului Comunist Român”. De basarabeni, de românii din Serbia sau de aiurea l-a durut efectiv în cur. Ba mai mult, românii din disapora, care-l criticau, erau vânați zi și noapte de Securitatea lui Ceașcă.

Ceaușescu a făcut parte din conducerea bolsevică a României din anii 1950, atunci când a fost exterminată elita militară și intelectuală a României interbelice, acel colț de rai în care italienii cereau viză de intrare

Nicolae Ceaușescu nu a apărut din neant. Nu, el a fost parte a mecanismului terorii bolșevice de după 1945, atunci când un Iuliu Maniu, un Lucian Blaga, un Lucrețiu Pătrăscanu erau exterminați sau izolați în temnițele comuniste. Ceaușescu a fost tovarășul Anei Pauker și nu un desident în interiorul PCR. El a susținut și a participat din plin la genocidul comunist apărut odată cu invazia sovietică. De altfel, pe Wikipedia găsim povestit un astfel de moment de teroare, în care călăul unor țărani era nimeni altul decât dictatorul pupat în fund de unele gunoaie bolșevice în 2015.

La 4 decembrie 1957, având gradul de general-locotenent de armată (fiind șeful Direcției Superioare Politice a Armatei și adjunct al Ministrului Forțelor Armate), Ceaușescu a condus unitățile militare care au înăbușit răscoala țăranilor din Vadu Roșca (jud. Vrancea) care se împotriveau colectivizării forțate. Flancat de două tancuri, Ceaușescu ordonă personal deschiderea focului de pe mitralierele aflate în camioanele care însoțeau tancurile. 9 țărani sunt uciși de gloanțe (Aurel Dimofte, Ionuț Cristea, Ion Arcan, Dumitru Crăciun, Toader Crăciun, Stroie Crăciun, Dumitru Marin, Marin Mihai, Dana Radu) și alți 48 sunt răniți.

Marea industrie ceaușistă a fost furată de cei educați în dictatura lui Nicolae Ceaușescu. Sau a dispărut fiind ineficientă pentru o lume liberă

Cel mai greu „argument” al lingerii dosului lui Ceașcă îl reprezintă așa-zisa industrie comunistă, cea mai mare parte din ea nefăcând față unei competiții cu Vestul și restul lumii. De exemplu, industruia de armament, cu România pe culmile exportului acelor ani. Dar cine cumpăra arme de la români? Tot felul de dictatori africani (aceștia dispărând câte unul după 1989), arabii teroroști (pe care Ceașcă îi tot lingea în fund) etc. Doar nu vă imaginați că armele românești erau preferate de americani sau francezi. Tot astfel, alte produse ale industriei comuniste erau vândute unor alte state din gulagul sovietic. După 1989, aceste realități au dispărut și, implicit, a dispărut cererea. Este adevărat că puteau fi retehnologizate, dar gașca lui Ilici KGB Iliescu, un comunist din anturajul lui Nicolae Ceaușescu, într-o anumită perioadă, a hotărât altfel. Și, evident, a urmat distrugerea.

Cum a ordonat marele „patriot” Nicolae Ceaușescu să se tragă în copiii Timișoarei, aceștia fiind împușcati fără milă. Pe aceștia trebuie să-i plângem, jeguri bolșevice, nu pe cei din familia Ceaușescu care au dus o viață de huzur în timp ce românii sufereau de foame.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

9 Responses to “Mumia dictatorului Ceausescu scoasa periodic de la naftalina”

 1. Tara “construita” de Ceausescu: agricultura se facea cu elevii, studentii, armata, muncitorii | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 22nd, 2015 at 10:52

  […] Mumia dictatorului Ceausescu scoasa periodic de la naftalina […]

 2. Pupincuristii dictatorului criminal Ceausescu au invadat Internetul (inventie capitalista) | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 23rd, 2015 at 10:59

  […] Mumia dictatorului Ceausescu scoasa periodic de la naftalina […]

 3. Tara „construita” de Ceausescu: fiecare elev de liceu facea munca patriotica in vacanta de vara | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 24th, 2015 at 9:42

  […] Mumia dictatorului Ceausescu scoasa periodic de la naftalina […]

 4. De ce simpatizantii comunismului criminal nu sunt crestini | A șaptea dimensiune says:

  martie 21st, 2016 at 22:04

  […] Mumia dictatorului Ceausescu scoasa periodic de la naftalina […]

 5. Senatul Romaniei a adoptat un proiect ce scoate in afara legii comunismul | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 1st, 2016 at 13:56

  […] Mumia dictatorului Ceausescu scoasa periodic de la naftalina […]

 6. Pupincuristii lui Ceausescu au adus si mentin la putere mafia PSD-ista | A șaptea dimensiune says:

  iunie 14th, 2016 at 18:32

  […] Mumia dictatorului Ceausescu scoasa periodic de la naftalina […]

 7. Ceausescu a fost “fetita” lui Gheorghiu-Dej in puscarie | A șaptea dimensiune says:

  iunie 26th, 2016 at 10:16

  […] Mumia dictatorului Ceausescu scoasa periodic de la naftalina […]

 8. Tara „construita” de Ceausescu: frigiderele functionau fara curent electric | A șaptea dimensiune says:

  iulie 18th, 2016 at 12:43

  […] Mumia dictatorului Ceausescu scoasa periodic de la naftalina […]

 9. Romania tribala, voteaza cu Iliescu si-l pupa-n fund pe Ceausescu | A șaptea dimensiune says:

  iulie 19th, 2016 at 17:42

  […] Mumia dictatorului Ceausescu scoasa periodic de la naftalina […]

Adauga un comentariu