Cele mai bune 7 site-uri pentru a face glume prietenilor şi familiei cu mesaje de e-mail false

vineri, mai 29, 2020 13:28
Posted in category IT

Spoof BoxDacă doriți să trimiteți e-mailuri false pentru a face glume unor prieteni sau rudelor apropiate, există câteva servicii online care merită explorate. Fiecare are caracteristicile sale și cazuri de utilizare specifice.

Continuați să citiți pentru a afla despre șapte dintre cei mai buni generatori de e-mail-uri false și cum le puteți folosi pentru trimite un e-mail ca şi cum ar fi fost trimis de altcineva. Evident, la nivel de glumă.

Dead Fake (https://deadfake.com/) este unul dintre cei mai cunoscuți generatori de e-mail-uri false. Serviciul a fost responsabil de trimiterea a aproape două milioane de mesaje de e-mail false de când a intrat pentru prima dată pe internet.

Aplicația vă permite să trimiteți e-mailuri false oricui doriți. Mai mult, puteți face ca e-mailul să pară că provine și de la orice persoană pe care o alegeți.

În spiritul anonimatului total, nu trebuie să vă înregistrați pe site sau să furnizați datele personale pentru Dead Fake pentru a utiliza serviciul.

Când creați e-mailul dvs. fals, îl puteți formata utilizând editorul de text nativ. Asigurați-vă că treceţi un domeniu real în câmpul From, dacă nu, e-mailul va părea fals de la prima vedere, iar încercările dvs. de a face un e-mail să pară că a fost trimis de altcineva vor eșua.

Emkei’s Mailer oferă un serviciu similar cu Dead Dake. Diferența cea mai semnificativă dintre cele două servicii este asistența Emkei’s Mailer pentru atașamente. În conformitate cu majoritatea serviciilor de e-mail, dimensiunea maximă a atașamentului este de 25 MB.

Emkei’s Mailer oferă, de asemenea, un editor de text simplu și un editor HTML în timp ce redactați mesajul. Ca atare, aplicația poate furniza un e-mail simplu, dar poate fi, de asemenea, implementa un e-mail modificat prin intermediul HTML, pentru ca acest mesaj de e-mail fals să pară mai convingător.

Send Anonymous Email este o aplicație web care poate face ca un e-mail să pară că a fost trimis de altcineva. Site-ul susține că peste 60.000 de e-mailuri anonime sunt trimise de pe serverele sale în fiecare zi.

Nu puteți adăuga culori, schimba fontul sau folosi alte opțiuni de formatare. Va trebui să introduceți codul de securitate înainte de a trimite un email anonim.

Este demn de remarcat faptul că Send Anonymous Email ia o poziție serioasă asupra abuzurilor asupra serviciilor sale. În termenii companiei, dacă trimiteți amenințări cu moartea, abuzuri, calomnii sau orice este ilegal, compania va publica adresa dvs. IP și vă va bloca pe site.

Aceeași companie oferă servicii suplimentare pentru trimiterea de mesaje SMS anonime sau false.

Spoof Box are cel mai modern site, cu aspect atrăgător. Este, de asemenea, unul dintre puţinele servicii care vă permit să trimiteți e-mailuri false fie de pe dispozitivul dvs. Android, fie de pe iOS; o aplicație gratuită este disponibilă pentru ambele sisteme de operare.

Serviciul are o caracteristică unică în rândul generatoarelor de e-mail false – puteți trimite mesajul dvs. de e-mail fals până la 10 adrese de e-mail simultan. Trebuie doar să separați fiecare adresă cu virgulă în câmpul To.

Dezavantajul folosirii aplicaţiei este acela că puteți trimite gratuit doar 30 de e-mailuri false. După aceea, va trebui să obțineți credite.

Download: Spoof Box for Android | iOS.

ZMail oferă un mod unic de a trimite e-mailuri false sau de a face glume cu mesaje spam prin e-mail. Acest lucru se datorează faptului că este singurul serviciu din lista noastră care funcționează prin intermediul unei aplicații desktop, mai degrabă decât printr-o aplicație web.

Nu vă faceți griji; nu trebuie să vă preocupați de viruși și malware. ZMail este open source; oricine poate verifica ce se ascunde în spatele codului, pentru a se asigura că totul este în regulă.

Din păcate, aplicația este disponibilă doar pentru sistemul de operare Windows. Utilizatorii de Mac vor trebui să aleagă o altă aplicaţie web din listă.

GuerrillaMail. Niciunul dintre serviciile pe care le-am analizat până acum nu vă va permite să primiți răspunsuri prin e-mail; nu oferă un serviciu de primire.

Cu toate acestea, unele servicii – cum ar fi GuerrillaMail – furnizează o căsuță de e-mail și pot fi utilizate pentru a trimite un e-mail fals. Dar există un compromis. Nu puteți trimite e-mailurile false de la altcineva; GuerrillaMail nu vă permite să adăugați o adresă personalizată. Puteți seta orice nume de utilizator pe care îl doriți, dar vă puteți restricționa doar la unul dintre domeniile preselectate ale aplicației.

Mai mult, e-mailurile din inbox sunt salvate doar 60 de minute. După aceea, GuerrillaMail va șterge automat mesajele de pe serverele sale.

Letter Generator. Vă încheia cu ceva puțin diferit. Letter Generator vă permite să generați scrisori false folosind subiecte și cuvinte cheie pe care le alegeți.

Serviciul este aplicația perfectă pe care să o utilizați atunci când nu sunteți sigur ce să scrieți în e-mailul dvs. fals. Împerechează această aplicație cu unul dintre serviciile de e-mail false despre care am discutat deja și ai o opţiune serioasă de a concepe o glumă bună sub forma unui e-mail fals.

Subiectele disponibile includ angajare, relații, închirieri de apartamente și chiar versuri de melodii.

Letter Generator este complet liber de utilizat și nu există restricții cu privire la numărul de scrisori pe care le puteți genera.

Atenţionare

Serviciile care vă permit să trimiteți e-mailuri false pot fi ușor abuzate. Actul de a trimite e-mailuri false de la altcineva ridică preocupări etice și morale. Și, în funcție de conținutul mesajului dvs. (și de acțiunile pe care le întreprind destinatarii), ar putea fi chiar consecințe legale.

Sigur, e-mailurile false pot oferi un pic de distracție în rândul familiei și prietenilor. Însă, nu trimiteți e-mailuri false care ar putea provoca alarmă, tristețe sau panică. Și este de la sine înțeles că nu ar trebui să trimiteţi e-mail-uri false poliției sau altor servicii de urgență.

Citeşte şi articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu