Ciuma Roşie = PSD a populat cu infractori dintotdeauna Parlamentul României

miercuri, decembrie 5, 2018 20:31

PSDCiuma roşie este un grup infracţional organizat care, de-a lungul timpului, a promovat infractori în cele mai înalte funcţii ale statului român, cică democratic. Nu este de mirare, aşadar, faptul că aceşti borfaşi au văzut în fotoliul de parlamentar nu un prilej de a face bine acestei ţări, ci o metodă de a scăpa de puşcărie, după ce au furat miliarde de euro. Şi pentru a nu uita istoria recentă, haideţi să ne amintim cine erau o parte dintre parlamentarii PSD în legislatura 2000 – 2004, atunci când mafia politică vindea bogăţiile tării pe nimic pentru bugetul de stat (Petrom, Sidex etc.), dar mafioţii PSD încasau şpăgi consistente din aceste “privatizări”. În listă mai apar şi parlamentari UDMR, aliaţii ciumaţilor roşii în anumite momente ale istoriei.

 • Dan Grigore Raşovan – autorul unui accident de circulaţie soldat cu moartea unui copil.
 • Luca Ştefănoiu – a călcat şi el băieţel de 5 ani.
 • Dumitru Buzatu – a accidentat un bătrân pe trecerea de pietoni.
 • Robert Raduly (UDMR) – a jutat o bătrână ce traversa neregulamentar să ajungă mai repede la spital.
 • Iulian Ţocu – bănuit că a destituit un procuror ce a făcut “prostia” de a-i băga finul la puşcărie (cu alte cuvinte, Mafia TV – Antena 3 şi România TV – nu vine cu nimic nou atunci când atacă procurorii care-şi fac treaba şi vor puşcărie pentru mafioţi; Ciuma Roşie = PSD a făcut dintotdeauna aşa ceva: eliminarea procurorilor care-i împiedică să fure – n.m.).
 • Viorel Hrebenciuc – avere de un miliard de euro din ce-a furat în România, adică banii de spitale, drumuri, şcoli etc.
 • Ristea Priboi – a activat în structurile Securităţii comuniste, care ucidea, tortura şi teroriza oameni.
 • Viorel Gheorghiu – acuzat să şi-a furat singur maşina pentru a încasa banii de la compania de asigurări.
 • Ionel Olteanu – şi-a însuşit ilegal casa unor oameni, pe care i-a lăsat pe drumuri. (Informaţii preluate din “Academia Caţavencu”, nr. 553/2002)

Aşadar, puşcăriaşul Adrian Năstase sau borfaşul Liviu Dragnea nu sunt cazuri izolate în PSD. Ciuma roşie are hoţia în sânge, fiind un grup infracţional organizat, care încalcă legea la adăpostul imunităţii parlamentare.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Ciuma Roşie = PSD a populat cu infractori dintotdeauna Parlamentul României”

 1. PSD = ciuma roşie = mafia reprezintă Gipsy Team | A șaptea dimensiune says:

  iulie 3rd, 2019 at 20:59

  […] Ciuma Roşie = PSD a populat cu infractori dintotdeauna Parlamentul României […]

 2. Statul PeSeDist a fost întotdeauna apărătorul mafioţilor, nu apărătorul oamenilor cinstiţi, pe umerii cărora stă România | A șaptea dimensiune says:

  august 26th, 2019 at 16:18

  […] Ciuma Roşie = PSD a populat cu infractori dintotdeauna Parlamentul României […]

Adauga un comentariu