PSD = ciuma roşie = mafia reprezintă Gipsy Team

sâmbătă, iunie 29, 2019 20:52

PSDNu cred că mai e cineva care să nu fi înţeles că, pentru PSD = ciuma roşie = mafia, furatul este sport naţional, tradiţional şi electoral.

PSD = ciuma roşie = mafia reprezintă cel mai furăcios şi negricios grup din Europa, denumit de către unul dintre cei mai mari comentatori de fotbal din Anglia “Gipsy Team”.

Şi ca să tratăm coloristicăli corect cestiunea ciorii vopsite, cei mai mari hoţi sunt fără doar şi poate albi patrioţi sau, cum ar zice americanul, “wasp”-ul mioritic.

Inventivitatea social-democrată în a şparli nu are limite, începând de la grătarul din faţa blocului şi veceul ecologic din faţa primăriei până la cea mai mare bancă sau autostradă a ţării.

Comuniştii vopsiţi în social-democraţi, din PSD = ciuma roşie = mafia, au furat în 30 de ani peste 50 de miliarde de euro prin tot soiul de inginerii politico-financiare.

În tot acest timp, vecinii baronilor PSD-işti, amărăştenii prostiţi o dată la 4 ani, mor de foame, sunt neinstruiţi, fac prostituţie, sunt şomeri. Şi toate acestea pentru ca nişte mii de nomenclaturişti PSD-işti să fie fericiţi având milioane de euro în conturi. Dar sunt aceşti mafioţi social-democraţi fericiţi?

Cum poţi fi fericit, chiar dacă cheltuieşti imens – din bani furaţi – pe maşini scumpe, vile şi palate, plus educaţia copiilor de bani gata, ştiind că strada e plină de gropi, blocurile din împrejurimi arată jalnic, iar copiii tăi n-au prieteni?

Cum – Doamne, iartă-mă – să crezi că vreun hoţ din PSD = ciuma roşie = mafia are vreo şansă la armonie numai pentru că are de mii de ori mai mulţi bani decât i-ar trebui de fapt lui şi familiei sale?

Vă asigur, aceşti oameni nu vor avea niciodată linişte, în pofida faptului că Ion Iliescu le-a tot promis-o din 1990 încoace. (Text preluat şi adaptat din “Academia Caţavencu”, nr. 611/2003.)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “PSD = ciuma roşie = mafia reprezintă Gipsy Team”

  1. Femeile din PSD = ciuma roşie: întâi curve apoi hoaţe sau reciproc | A șaptea dimensiune says:

    decembrie 15th, 2019 at 17:59

    […] PSD = ciuma roşie = mafia reprezintă Gipsy Team […]

Adauga un comentariu