cocktailholidays.ro, agenția ta de turism cu rezervări online

vineri, octombrie 31, 2014 20:13
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniSe apropie vacanța de iarnă așa încât ar fi cazul să ne gândim unde ajungem de Crăciun sau de Revelion. Dacă vreți să vă planificați din timp concediul de sărbători, puteti opta pentru early booking Cocktail Holidays si alegeti oferta care vi se potriveste. Ofertele Early Booking sunt alegerea perfecta pentru persoanele care isi planifica concediile din timp. Ele ofera garantia unei vacante la un pret foarte bun, exact in statiunea dorita si la hotelul dorit!

Iată câteva argumente pentru care merită să apelăm la Cocktail Holidays, intotdeauna cand dorim o vacanta de vis. Oferă garanția calității: hotelurile sunt atent selecționate; pachetele sunt fără taxe ascunse, inclusiv taxele de aeroport, zboruri directe efectuate împreună cu compania Tarom (pentru curse charter); zboruri operate de companii de linie pentru sejururi și programe de grup; asistență turistică în limba română pentru toate destinațiile de charter.

Iar dacă sunteți interesați de Oferte Revelion 2015, click pe legătura anterioară. Puteți alege destinații de vis pentru Revelionul 2015 în: Cipru (Larnaca), Emiratele Arabe Unite (Dubai, Abu Dhabi), Maldive (Mali), Portugalia (Lisabona, Madeira/Funchal), Spania (Tenerife), Sri Lanka (Colombo), Turcia (Antalya). Mai multe amănunte găsiți pe site (click pe unul din link-uri).

Iată și alte câteva motive pentru care merită să folosim această recomandare: asistență din partea consultanților (vei fi consiliat și ajutat în orice moment), prețul corect pentru vacanța ta (este garantat cel mai bun raport calitate – preț), rezervările se pot face online, inclusiv pentru circuite și programe de grup, primești gratis o asigurare personalizată, ce include riscuri multiple.

Să reținem: agentia tur-operatoare Cocktail Holidays comercializeaza servicii turistice individuale si de grup in tara si in strainatate, cazari oriunde in lume, transferuri, sejururi, luni de miere, vacante exotice, circuite, city break-uri, servicii rent a car, croaziere, bilete de avion.

Folosind această recomandare vei avea parte de un sejur pe care nu-l vei uita niciodată.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu