Costul referendumului pentru „familia tradiţională” = costul construcţiei şi dotării unui spital de mărime medie

luni, august 15, 2022 15:36
Posted in category Mass-media

Referendum familia traditionalaPSD-istul puşcăriaş Liviu Dragnea a fost cel mai important pion al dictaturii criminalului psihopat Putin în România.

Vreţi spitale? Iată unul pe care l-am ratat: aproximativ 44,5 milioane euro a costat referendumul pentru „familia tradiţională”, organizat de PSD-istul puşcăriaş Liviu Dragnea, cel mai important pion al dictaturii criminalului psihopat Putin în România, exact de ziua lui Putin.

44,5 milioane de euro sunt suficienţi pentru construcţia şi dotarea unui spital de mărime medie.

Şi încă o precizare: organizaţia criminală cu acronimul BOR, cea care urăşte România, mai ales acea Românie care munceşte şi plăteşte salariile popilor îmbuibaţi, ei bine, Biserica Ortodoxă Română (BOR), în concordanţă cu învăţăturile creştine, mai ales aia cu „Cine-i fără de păcat să arunce primul piatra!”, putea s-o lase mai moale cu „familia tradiţională” şi, creştineşte, să propună folosirea acelor bani pentru construcţia unui spital.

Cu ocazia acelui referendum, au devenit axiome egalităţile:

PSD + BOR = MAFIA

şi

PSD + BOR = love(le).

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu