Parlamentari penali, când se aplică rezultatele Referendumului din 2009?

vineri, iunie 27, 2014 12:21

ParlamentariCică parlamentarii reprezintă poporul. Să mori de râs, dacă n-ar fi de plâns. Ei bine, poporul reprezentat, chipurile, de parlamentari a votat în 2009 reducerea la maxim 300 a numărului de parlamentari și Parlamentul să fie unicameral. Referendumul, validat de Curtea Constituțională, a fost perfect legal, nicio instanță din România sau de aiurea nu a invalidat rezultatele sale. Nu contează cine a propus așa ceva. Nu contează că ideea a venit de la Ionescu, Popescu sau Băsescu. Nu contează nici măcar funcția celui care a propus așa ceva. Important este un sigurul lucru:

Poporul român prezent la vot s-a pronunțat pentru maxim 300 de parlamentari și Parlament unicameral.

De ce nu se aplică rezultatele sale? Motivele sunt mai multe. În primul rând, dezinformarea presei de căcat din România, pentru care important este dacă țiganul Guță a violat-o pe nu știu ce panaramă, nu neaplicarea unor hotărâri capitale pentru viitorul și prezentul nostru. O presă normală, ce slujește binele public ar fi trebuit să repete zi și noapte despre neaplicarea hotarârii românilor.

În al doilea rând, ar fi forțele politice de orientare neocomunistă, PSD + PNL, cele care, din ură față de Traian Băsescu, se șterg la cur cu votul românilor. Panarame politice PeSeDiste și liberale, am pierdut o oră din viață pentru că am crezut că-n această țară, nenerocită de voi, mânca-v-ar pușcăria, votul meu chiar contează. În afară de Președintele Băsescu și PDL, cei care au amintit uneori (destul de rar, în opinia mea) despre gravitatea neaplicării rezultatelor Referendumului din 2009, restul de jeguri care apar la tembelizor n-au nicio treabă cu subiectul.

Mai cred că activiștii lu’ Pește, cu Roșia Montană, Pungești și altele de acest gen, finanțați de ruși (pe căi ocolite, evident) ar trebui să fi pus măcar un 5% din energie pentru ceva mult mai important pentru noi toți: reducerea hoției și a cheltuielilor publice în România prin aplicarea rezultatelor Referendumului din 2009.

Alo, tanti UE, în Românica nu funcționează nicio democrație, bre. Plus că țiganii fac legea. Ce faci? Parcă fiecare stat membru are niște obligații. Sau în UE nu sunt corigenți sau repetenți? Hai, coană UE, trimite-l pe măscăriciul Ponta în procuratură, să muncească și el pentru a băga la răcoare niște interlopi, ca să-și merite salariul. Altfel, doamnă UE, ești de toată jena, cu țigani în familie ce-și fac de cap și, mai mult, nu respectă nimic din ce-ai hotărât. Fă-le o plăcere ciobanilor din România și trimite-i înapoi în colhozul rusesc, dacă tot le plac hoția și corupția.

Citeste si articolele

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

7 Responses to “Parlamentari penali, când se aplică rezultatele Referendumului din 2009?”

 1. Ortodoxul-șef Daniel Ciobotea vrea România mereu în Evul Mediu | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 8th, 2014 at 20:32

  […] care calcă în picioare voința românilor, exprimată la Referendumul din 2009, cel cu maxim 300 de parlamentari și parlament unicameral. Cum și Daniel Ciobotea are dureri puternice în fund legate de îndobitocirea acestui neam, s-a […]

 2. Cum au respins parlahotii votul prin corespondenta pentru romanii din Diaspora | A șaptea dimensiune says:

  februarie 19th, 2015 at 21:19

  […] ce s-au șters la fund cu votul românilor de la Referendumul din 2009, privind reducerea numărului de parlamentari și Parlament unicameral, mafioții PSD-isti, dar nu […]

 3. Parlamentarii români actuali, primii care încalcă prevederile Constituției României | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 19th, 2015 at 14:43

  […] Parlamentari penali, când se aplică rezultatele Referendumului din 2009? […]

 4. Ilie Nastase – 9 clase, acest tigan din partidul securistului Felix Voiculescu | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 19th, 2015 at 14:57

  […] țară?! Putoare ordinară, nu mai apara mafioții! De ca acest jeg de Nastase așteptăm noi aplicarea rezultatelor Referendumului din 2009, cel cu maxim 300 de parlamentari și parlament unica…?! Hai să fim […]

 5. Iohannis si PNL se sterg la fund cu rezultatele Referendumului din 2009 | A șaptea dimensiune says:

  iulie 3rd, 2015 at 15:53

  […] Parlamentari penali, când se aplică rezultatele Referendumului din 2009? […]

 6. Evaziunea fiscală pe înțelesul românașilor cu mintea creață | A șaptea dimensiune says:

  martie 27th, 2016 at 18:56

  […] Parlamentari penali, când se aplică rezultatele Referendumului din 2009? […]

 7. De ce (nu) merită parlamentarii ciumei roşii pensii speciale | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 15th, 2019 at 15:18

  […] Parlamentari penali, când se aplică rezultatele Referendumului din 2009? […]

Adauga un comentariu