Cu banii furati de mafiotii PSD-isti, sunt platiti postaci care reclama postarile antiPSD la Facebook

vineri, noiembrie 3, 2017 19:09

Postac (troll) PSD-istAm cont pe Facebook de mai bine de 10 ani şi niciodată nu mi s-a întâmplat, precum în 2017, să fiu blocat în a mai posta în grupuri şi în a adăuga comentarii, câte o săptămână. Din mesajele primite de la Facebook am înţeles că postările deranjante pentru mafioţii din PSD erau reclamate ca fiind spam de o întreagă divizie de trolli, postaci plătiţi de către mafioţi pentru a cenzura libertatea de opinie pe Facebook.

Citeam recent că Adrian Ursu, jegul care-i linge pe mafioţi în fund la postul de mare insucces la adevăr şi jurnalism autentic, Latrina 3, ar fi plătit de însuşi tătucul mafioţilor roşii din România, puşcăriaşul condamnat cu suspendare Liviu Dragnea. Oricum, mafia roşie are controlul televiziunilor din România, doar Facebook-ul a rămas un teritoriu media unde există mai multă libertate. Ei bine, tocmai aici mafioţii acţionează de zor, mai ales în 2017, pentru a instaura “legea tăcerii” specifică clanurilor interlope. Cum postezi ceva de Dragnea, cum sar postacii plătiţi şi-ţi plasează poze trucate cu Iohannis, Băsescu etc., sugerând că, vezi Doamne, ei te-au pus să critici mafioţii PSD-işti. Cred cu sinceritate că şi Isus din Nazareth dacă i-ar critica pe hoţii din PSD, şi ar avea o mie de motive s-o facă, ar fi mitraliat cu înjurături şi flegme de către postacii plătiţi, din bani furaţi, de către mafioţii Ciumei Roşii.

Nu există altă cale de a scăpa de aceşti distrugători de ţară, de aceşti criminali la propriu (oamenii mor pe şosele proaste şi insuficiente din cauza lor) şi figurat (au ucis adevărul, dreptatea, morala etc.), în afara luptei de stradă, în afara unei Revoluţii care să-i alunge de la putere. Au eliberat din penitenciare hoţi şi criminali, violatori şi escroci, care oricând îi pot ucide pe bunicii sau părinţii noştri, oricând pot viola fetele noastre, oricând pot aduce durere şi suferinţă. În cel mai jegos dispreţ faţă de oamenii cinstiţi ai acestei ţări, faţă de victimele infractorilor, adunătura de penali cu acronimul PSD vrea să transforme România în ţară fărădelegii, în ţara în care criminalii sunt liberi să ucidă din nou. Numai acest gest criminal dacă ar fi şi este mai mult decât suficient pentru a-i alunga pe aceşti infractori de la putere.

România este poporul care munceşte în fiecare zi, care plăteşte taxe şi impozite pentru plimbările puşcăriaşului Dragnea, nu tagma criminalilor, hoţilor şi violatorilor graţiaţi, nu tagma politicienilor corupţi, adică hoţi din banii noştri, adică nişte criminali din cauza cărora murim în spitale nedotate şi pe drumuri nemodernizate. Postacii plătiţi din bani furaţi pe Facebook nu trebuie să uite că sunt în slujba răului şi că va veni o zi când răul se plăteşte, iar aceşti şobolani mărunţi vor regreta amarnic banii primiţi, bani furaţi din pensiile bătrânilor sau din salariile medicilor.

Mai bine golan, decât PSD-ist, mai bine mort, decât mafiot politic. Vreţi să scăpăm de Ciuma Roşie? Dacă da, trebuie să murim cu ei de gât.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Cu banii furati de mafiotii PSD-isti, sunt platiti postaci care reclama postarile antiPSD la Facebook”

 1. Morell says:

  noiembrie 3rd, 2017 at 19:43

  Cu asta suntem obisnuiti de ani de zile.
  oricum – PSD ESTE UN PARTID ANTI-ROMANESC !

 2. Componentele razboiului psiho-energo-informational declansat de Federatia Rusa impotriva Romaniei | A șaptea dimensiune says:

  mai 5th, 2019 at 7:47

  […] Cu banii furati de mafiotii PSD-isti, sunt platiti postaci care reclama postarile antiPSD la Faceboo… […]

 3. Cum sa controlezi un popor prin propaganda si manipulare | A șaptea dimensiune says:

  mai 5th, 2019 at 8:27

  […] Cu banii furati de mafiotii PSD-isti, sunt platiti postaci care reclama postarile antiPSD la Faceboo… […]

 4. Statul paralel versus statul mafiot PSD-ist | A șaptea dimensiune says:

  mai 5th, 2019 at 8:46

  […] Cu banii furati de mafiotii PSD-isti, sunt platiti postaci care reclama postarile antiPSD la Faceboo… […]

Adauga un comentariu