Statul paralel versus statul mafiot PSD-ist

marți, noiembrie 21, 2017 15:22

PSDMafioţii din PSD au inventat o nouă formulă “magică” pentru a scăpa de braţul legii, atunci când vine vorba despre jefuirea României, a avuţiei naţionale a acestei ţări. După ce, prin tot felul de ilegalităţi, ai devenit miliardar, precum mafioţii Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu sau Sebastian Ghiţă, plus mulţi alţii, inventezi aberaţia cu “statul paralel” care, vezi Doamne, nu-i lasă pe mafioţi să fure. Cum repetenţii Dragnea sau Tăriceanu nu prea au habar de matematică, n-au realizat aceşti tovarăşi faptul că, până la urmă, gura mafiotului poate să rostească şi adevărul. Iar adevărul poate fi reformulat şi în felul următor: statul care vrea pedepsirea hoţilor este într-adevăr un stat paralel, dar paralel cu statul mafiot PSD-ist, adică cele două tabere nu au niciun punct comun.

Şi cum pot avea oamenii obişnuiţi din România puncte comune cu mafioţii din Parlament, reprezentanţii statului, evident, mafiot PSD-ist, chiar dacă unii sunt de pe la alte partide, dar acceptă tacit să facă parte din statul mafiot, din moment ce un român obişnuit trage din greu lună de lună, chiar zi de zi, să-şi facă treaba, să câştige nişte bani, iar o parte importantă din aceşti bani să-i fie luaţi de statul mafiot PSD-ist nu pentru a construi drumuri, spitale sau şcoli, ci pentru a fi furaţi de baronii PSD-işti în frunte cu puşcăriaşul Liviu Dragnea. Cum poate un român obişnuit să fie egal cu parlamentarul PSD-ist, reprezentantul statului mafiot, din moment ce românul obişnuit merge zi de zi la muncă, pe când parlamentarul merge când are chef, plus că parlamentarul nu plăteşte din buzunarul propriu toate cheltuielile zilnice, ci din buzunarele „fraierilor” care muncesc şi plătesc taxe şi impozite.

Alte caracteristici ale statului mafiot PSD-ist sunt uşor de identificat, dacă aruncăm o privire peste întâmplările de după decembrie 1989. Astfel, statul mafiot PSD-ist şi-a făcut simţită prezenţa în multe momente ale istoriei recente.

 • Statul mafiot PSD-iste este cel care a ucis tineri nevinovaţi în decembrie 1989 pentru a prelua puterea în România.
 • Statul mafiot PSD-ist este cel care a adus hoardele de mineri pentru a-şi menţine puterea în România.
 • Statul mafiot PSD-ist este cel care a permis distrugerea unităţilor economice ale României.
 • Statul mafiot PSD-ist este cel care a vândut pe nimic, în schimbul unor şpăgi consistente, cele mai importante obiective economice ale României: Sidex, Petrom etc.
 • Statul mafiot PSD-ist a permis tăierea pădurilor, jaful din pădurile României fiind posibil prin legi adoptate de către mafioţii din PSD.
 • Statul mafiot PSD-ist i-a obligat pe români să ia drumul pribegiei din cauza sărăciei şi corupţiei create de către mafia PSD-istă.
 • Statul mafiot PSD-ist a distrus educaţia din România, prin legi şi modele educaţionale greşite.
 • Statul mafiot PSD-ist a încurajat extinderea infracţionalităţii prin legi permisive şi grija eronată faţă de infractori.
 • Ca în orice mafie, statul mafiot PSD-ist a mai sacrificat de-a lungul timpului câte un pion total neimportant, dar naşilor mafiei PSD-iste – Ion Iliescu, Adrian Năstase, Victor Ponta, Liviu Dragnea – nu li s-a clintit un fir de păr, cele 8 luni de puşcărie, în regim de hotel de 5 stele, ale mafiotului Adrian Năstase nu înseamnă mai nimic (înseamnă totuşi foarte mulţi bani publici, de la cei care muncesc, cheltuiţi în 8 ani de procese, cu amânări, tergiversări, plus un simulacru de sinucidere demn de cascadorii râsului).

Se zvoneşte că mafia PSD-istă vrea să aducă România în pragul războiului civil prin suspendarea Preşedintelui României. În acest caz, tot răul spre bine, cum se spune. Trebuia odată şi odată să se tranşeze problema: suntem stat mafiot PSD-ist sau stat democratic pe model occidental, “paralel” cum a spus jegul Tăriceanu, cel care a inventat sintagma, după o partidă de sex nereuşită cu a 5-a soţie. Sunt tare curios dacă mafioţii din PSD îi vor trimite la luptă pe pensionarii ramoliţi cu care defilează de obicei şi, mai ales, dacă pensionarii votanţi de ciume roşii vor accepta să lupte tot pentru 100 lei, cum au fost plătiţi în iarnă pentru a-şi striga porcăriile în faţa Palatului Cotroceni.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Statul paralel versus statul mafiot PSD-ist”

 1. „Necajitii” ne trimit direct in Siberia | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 25th, 2019 at 19:12

  […] Statul paralel versus statul mafiot PSD-ist […]

 2. Iubirea de tara la vot si in strada se masoara | A șaptea dimensiune says:

  mai 5th, 2019 at 7:28

  […] Statul paralel versus statul mafiot PSD-ist […]

 3. Cum au falimentat rusii, prin intermediul ciumei rosii, economia Romaniei in punctele ei forte | A șaptea dimensiune says:

  mai 5th, 2019 at 7:41

  […] Statul paralel versus statul mafiot PSD-ist […]

 4. Caracatiţa PSD-istă care a ucis România (episodul 1002) | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 19th, 2019 at 8:25

  […] Statul paralel versus statul mafiot PSD-ist […]

Adauga un comentariu