Cum luau tiganii Ion Iliescu si Adrian Nastase, in 1999, apararea minerilor care devastau Romania

duminică, noiembrie 5, 2017 11:18

Mineriada, iunie 1990Chiar dacă pentru 3 milioane de imbecili, majoritatea pensionari si asistati social, crimele KGB-istului Ion Iliescu din decembrie 1989 şi iunie 1990 nu par să conteze prea mult, rămâne adevărul clar: PSD-ul este partid antiromânesc, mafiot şi corupt, ce a “contribuit” cel mai mult la jaful de după 1989. Am intrat ultimii, dintre fostele ţări comuniste, în UE şi pentru că mafia PSD-istă, pe atunci PDSR-istă, organiza mineriade în care erau terorizate elitele româneşti. Precum înaintaşii lor, bolşevicii, cei care au exterminat intelectualitatea românească, cei mai de seamă ofiţeri ai armatei române etc. odată cu invazia lăcustelor roşii ruseşti în România, după lovitura de stat de la 23 august 1944, astăzi mafioţii din PSD guvernează ţara fiind sprijiniţi de cei mai retardaţi români, de cei care vor să fure şi să fie corupţi, dar având împotrivirea elitelor intelectuale româneşti, cele care ar trebui să conteze mult mai mult decât triburile ţigăneşti aduse la vot contra-cost.

Pentru cei care mai au îndoieli, trebuie amintit că cele două personaje din titlu au origini ţigăneşti, iar pentru documentare se pot folosi biografiile celor doi mafioţi şi criminali, biografii ce pot fi găsite pe alte pagini ale site-ului (daţi o căutare). În 1999, când România nu era membră UE şi NATO, fiind o pată neagră pe harta Europei, mafioţii din PDSR furau de stingeau (încălcarea embargoului impus fostei Iugoslavii, ar fi un exemplu dintre multele posibile) şi, concomitent, pozau, ca şi astăzi, in apărători ai celor nevoiaşi, pe care tot ei i-au lăsat în curul gol. Erau însă la fel de înclinaţi spre violenţă, ca şi în iunie 1990. Haideţi să ne amintim de ultima mineriadă, cea din 1999, în care teroristul Miron Cozma a încercat să devasteze iarăşi Capitala. A fost oprit, iar mafioţii din PSD acuzau autorităţile de abuz. Nu acelaşi abuz se întâmplă astăzi, când jandarmii regimului dictatorial mafiot Dragnea-PSD-18% amendează oameni nevinovaţi, sunt ridicaţi cu dubele, precum în stalinism, protestatari paşnici care strică hoţiile mafioţilor din gaşca puşcăriaşului Liviu Dragnea. Iată şi articolul din “Academia Caţavencu” (nr. 378/1999).

Şi s-a dus ca un fum şi cea de-a şasea mineriadă. Puterea (PNŢCD + PNL + PD – n.m.), fericită că, măcar de data asta, i-a ieşit colaborarea cu forţele de ordine, a sărbătorit ceea ce Brucan a numit “botezul statului de drept”. Opoziţia (PSD + alte forţe ale întunericului – n.m.), amintindu-şi de vremea când chema minerii la dejun, la Romexpo, şi ăştia băteau atâta drum pentru două felii de pâine şi-o sticlă de apă minerală, s-a grăbit să anunţe că statul de drept a încetat să mai existe. Evident, pentru tovarăşii Năstase, Iliescu şi Paşcu intervenţia scutierilor împotriva minerilor a fost un lucru necinstit, luându-i prin surprindere pe bieţii oameni care se deplasau paşnic, în scopuri numai de ei cunoscute, spre Bucureşti.

Dacă ar fi să ne luăm după cei trei pedeserişti, minerii trebuiau să fie lăsaţi în pace în încercarea lor de a se răfui cu Justiţia, Poliţia şi Guvernul. Să zicem că, într-un fel, îi înţelegem pe conducătorii PDSR (actualul PSD – n.m.). De altfel, e absolut normal ca aceia care i-au sprijinit pe mineri timp de şapte ani să le ia acum apărarea. Este, în fond, o dovadă a continuităţii foştilor activişti comunişti pe aceste meleaguri. Emil Constantinescu (preşedintele democrat al României în 1999 – n.m.) nu poate, în niciun caz, să pretindă că terenul era liber când a venit domnia sa. Înaintaşii domniei sale erau aici şi lăsaseră urme adânci, de neşters. Lucru pe care, peste sute de ani, îl vor confirma şi arheologii care vor descoperi în Piaţa Universităţii vestigii ale unei civilizaţii de migratori, veniţi, se pare, în anul 1990 d.C., să campeze pe terenul localnicilor de la Arhitectură.

În marea sa bunătate, însă, preşedintele Constantinescu pare a trece peste aceste momente de veselă aducere aminte, dându-i lui Ion Iliescu posibilitatea de a-şi exprima părerile în libertate, ca un mare democrat ce se află. Căci vorbim, totuşi, de dreptul la liberă opinie şi la liberă exprimare, drepturi ce nu trebuie interzise nimănui. Aşa se face că, lăsându-i pe şefii PDSR să se exprime liber, aflăm din nou că nu e bine să-l hăituim pe teroristul Cozma, nu e bine să oprim cu forţa triburile minereşti venite să distrugă Bucureştiul sau, mai ales, că nu e bine să tragă român în român.

Nu ştim deocamdată cum vor reacţiona cei de la putere la primele două acuzaţii, însă ştim sigur că nici Ion Iliescu şi nici Adrian Năstase n-au de ce să se teamă dacă va fi să se ajungă vreodată ca românii să tragă în români. Domniile lor vor putea atunci să stea liniştiţi pe margine şi, conform obiceiului de veacuri al etniei lor, nu vor avea altceva de făcut decât să se plimbe pe lângă victimele din cele două tabere, pentru a le lua pulsul şi, de ce nu, odată cu acesta, ceasurile, verighetele, lănţişoarele, portofelele şi alte lucruri care zac uneori prin buzunarele românilor fără frică de minorităţi.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu