Cum (nu) a protejat mafia PSD-ista imaginea Romaniei in lume

duminică, septembrie 10, 2017 13:48

PSDDe-a lungul şi de-a latul celor 28 de ani de neocomunism-mafiot, Romania a facut tot posibilul, prin politicienii de rahat ce au guvernat România, să dovedească lumii că este o ţară de mâna a şaptea, care nu impresionează prin mai nimic. Momentele izolate în care Terra ne-a privit cu simpatie au fost puţine: decembrie 1989, până la venirea minerilor în iunie 1990, sau februarie 2017, atunci când o lume întreagă ne-a admirat, şi ne-a copiat, pentru mişcarea #REZIST. Mi-au rămas în memorie, însă, câteva momente în care mafia PSD s-a şters la fund cu imaginea României, mafioţii fiind interesaţi doar de jefuirea acestei ţări şi acumularea de averi uriaşe. Iată câteva exemple:

  • La apariţia primei variante pentru publicul larg a sistemului de operare Windows (Windows 95), cei de la Microsoft nu ştiau de unde să ia caracterele specifice limbii române, aşa încât au luat caractere asemănătoare din limba turcă, Academia Română şi guvernanţii de atunci, recte PSD-iştii, având alte preocupări. Eram ZERO în anii 1990, eram gaura neagră a Europei, în care totul murea, de la fabricile comuniste la speranţa că vom ajunge vreodată la aceeaşi masă, unde suntem astăzi, cu Franţa sau Germania.
  • În Basarabia, pământ românesc, apare aberaţia stalinistă cu “limba moldovenească”, în perioada în care la Cotroceni era KGB-istul criminal Ilici Iliescu şi prim-ministru infractorul Năstase Adrian, astăzi unul dintre cei mai bogaţi oameni din România. Care a fost reacţia autorităţilor române de atunci? Nicio o reacţie. Bombonel era preocupat să vândă Petrom-ul şi Sidex-ul pe nimic pentru stat, dar pe şpăgi şi comisioane grase pentru el şi camarila sa.
  • După anul 2007, românii exportă la greu ţigani în Occident. Ce ar fi făcut, în aceste condiţii, o ţară responsabilă? S-ar fi delimitat de aceste gunoaie, pentru a-şi salva imaginea. Ce a făcut mafia PSD-istă? A transformat PSD-ul în partidul ţiganilor, a promovat ţigani în Parlament şi Guvern, a încurajat nemunca ţiganilor, prin intermediul ajutorului social, a furat fonduri destinate integrării ţiganilor, pe care i-a obligat, ca şi pe mulţi români, să emigreze, în locuri unde ţiganii s-au remarcat imediat prin jafuri, furturi, cerşetorie, rahat în mijlocul străzii, alba-neagra etc.
  • Asta cu Transilvania aparţine Ungariei este veche. În timp ce ungurii au o imagine bună în Occident, au o influenţă mare în SUA, România nu exista pentru SUA, până la atentatele teroriste din 11.IX.2001. Chiar în timpul regimului comunist, şi mai ales după 1989, România avea, şi are, un deficit clar de imagine în comparaţie cu Ungaria. Dar, pentru a avea o altă imagine, nu alegi un puşcăriaş în fruntea Camerei Deputaţilor, nu protejezi infractorii, nu faci legi pentru infractori etc. Mafioţii Dragnea şi Tăriceanu sunt primii responsabili pentru acţiunile anti-româneşti ale Ungariei şi ale unor maghiari din Transilvania. Cum naiba să impui respect în cancelariile occidentale, acolo unde contează cu adevărat, ca ţară, din moment ce ai o hoardă de infractori care guvernează România. România se va apropia de imaginea pozitivă a Ungariei în lume doar în momentul în care PSD-ul mafiot va fi scos în afara legii!

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Cum (nu) a protejat mafia PSD-ista imaginea Romaniei in lume”

  1. Statul PeSeDist a fost întotdeauna apărătorul mafioţilor, nu apărătorul oamenilor cinstiţi, pe umerii cărora stă România | A șaptea dimensiune says:

    august 27th, 2019 at 12:09

    […] Cum (nu) a protejat mafia PSD-ista imaginea Romaniei in lume […]

Adauga un comentariu