Cum numără anii “ziariştii” mogulilor

vineri, ianuarie 1, 2010 9:10
Posted in category Mass-media

AntimaneleAvem o ţară frumoasă, păcat că-i populată cu producători de televiziune imbecili. Tare ne deranjează pe noi, de fapt pe ei, românaşii verzi, dacă vreun străinaş ne face ţigani. Numai că aici la noi, în Românica, ce vezi de Revelion pe majoritatea posturilor TV (Antena 1, ProTV, NaţionalTV, KanalD)? Manele, tată, la greu. Adică în timp ce ungurii, cehii sau polonezii, ca să-i luăm pe ăştia mai apropiaţi de noi, se distrează pe o muzică “occidentală”, noi, ultimii ciumeţi din UE, dăm la greu din buric. Dar pretindem respect. Merită totuşi respect Prima TV, unde nu prea se văd manele.

Trecem la iRealitatea lui Vîntu şi realizăm că “ziariştii” de acolo, care înghit rahat la greu, nu prea ştiu să numere. Anii, că la bani probabil se descurcă. Astfel, stimabilii aveau la sfârşitul anului 2009 o retrospectivă a “primului deceniu din mileniu trei”. Ca să vezi … Până şi un copil de clasa a V-a ştie că primul deceniu al mileniului trei începe cu anul 2001 şi se sfârşeşte cu anul 2010. Adică mai este un an până la sfârşitul primului deceniu. Dar ce contează pentru “profesioniştii” lui Vîntu exactitatea. Atunci când îndobitoceşti acest popor cu tot soiul de foşti securişti, foşti bolşevici şi cu şantajişti ordinari, un an în plus sau în minus nu mai contează.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

5 Responses to “Cum numără anii “ziariştii” mogulilor”

 1. Ce ne “învaţă” televiziunile mogulilor | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 28th, 2014 at 12:29

  […] Cum numără anii “ziariştii” mogulilor […]

 2. De ce ziariştii televiziunilor mogulilor merită salarii mari | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 13th, 2015 at 11:15

  […] Cum numără anii “ziariştii” mogulilor […]

 3. Ce “modeşti” sunt lacheii securistului Voiculescu | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 13th, 2015 at 11:19

  […] Cum numără anii “ziariştii” mogulilor […]

 4. Legea Cojocaru – o manea marca zeroTV | A șaptea dimensiune says:

  mai 6th, 2016 at 8:38

  […] Cum numără anii “ziariştii” mogulilor […]

 5. Personajele promovate de televiziunile mogulilor dăunează grav societăţii româneşti | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 15th, 2016 at 13:33

  […] Cum numără anii “ziariştii” mogulilor […]

Adauga un comentariu