Antenele fostei Securităţi

marți, decembrie 8, 2009 17:09
Posted in category Mass-media

Ion Iliescu, Nicolae CeausescuDupă 1989 ne-au invadat gunoaiele, preparate în laboratoarele comuniste timp de 50 de ani. Aceşti indivizi cu creierul spălat au făcut cel mai mare rău posibil României. 11 ani l-au ţinut în braţe pe Ilici Iliescu, cel care a fost frânarul unei vieţi mai bune în România, ca să nu spun autorul moral al distrugerii economiei naţionale. În timp ce ungurii încasau la buget miliarde de dolari sau euro din privatizările fostelor întreprinderi comuniste, la noi Ilici punea pe butuci, pentru a fi vândute ulterior clientelei politice, tot ce însemna întreprindere comunistă. Tot aceşti indivizi cu creierul spălat încearcă să-şi imagineze că vine neamţul nu-ştiu-care, şi din acel moment ţiganii nu mai fură, eficienţa muncii creşte, dispare şpaga şi aşa mai departe. Cred că, dacă ar mai fi trăit, dictatorul ateu care a distrus tradiţiile, credinţa şi moralitatea acestui popor ar fi fost candidatul PSD-ului la alegerile prezidenţiale sau, oricum, mentorul Prostănacului. Poate nu înţelegem noi bine, dar răul făcut de comunişti acestei ţări nu este un fapt politic, ci un adevăr istoric.

Atunci când cineva afirmă că Ilici Iliescu a adus minerii nu face politică, ci exprimă un adevăr de care o justiţie formată din dinozauri roşii a refuzat să ia act. Atunci când un cetăţean din Suceava afirmă că PSD-ul trebuie curăţat de infractori, nu face politică, ci exprimă un adevăr. Cum se numeşte cineva anchetat penal, tovarăşe Geoană? Are Năstase Adrian două dosare penale în lucru, tovarăşe Geoană? Doar un prostănac ţinut în braţe de Vîntu, Hrebenciuc şi Voiculescu poate afirma că acel om face politică. Dragii mei, copiilor împuşcaţi la Timişoara în 1989 li se alterează zilnic memoria şi curajul, de către antenele securistului Voiculescu. La Antena1, de exemplu, într-o dimineaţă aud următoarea formulare: “Ceauşescu a fost un geniu, după unii.”.

Cei care-i ling tălpile securistului Voiculescu trebuie să ştie că batjocoresc memoria unor eroi care a preferat să moară decât să suporte lanţurile dictaturii. Aceşti laşi ordinar, care mint în fiecare zi pentru câţiva zeci de lei în plus proveniţi de la Voiculescu, care la rîndul lui are banii din conturile lui Ceauşescu, ei bine, aceşti ‘ziarişti’ trebuie să ştie că, pentru unii, şi Stalin a fost un geniu, dar omenirea îl va aminti mereu ca cel mai mare criminal al tuturor timpurilor, datorită milioanelor de victime ale regimului său. Şi Hitler a fost pentru unii un geniu, dar va rămâne în memoria omenirii ca întruchipare a răului. Pentru angajaţii lui Voiculescu, Constituţia României nu contează. Deşi este interzisă apologia dictaturii, aceşti trepăduşi fac aceasta de 20 de ani. Se pare că-n România lui Iliescu, Voiculescu sau Vântu legea nu contează. Dragi români, un singur lucru i-ar convinge pe aceştia să respecte legea: frica. Şi cum de “dictatorul” Băsescu nu le este frică, mai mult îl tratează ca pe ultimul boschetar, nu ca pe omul votat de peste 5 milioane de români, ar fi momentul să ne luăm ţara înapoi din mâinile camarilei bolşevice din eşaloanele 2 şi 3 ale PCR-ului. Mogulii fostei Securităţi au televiziunile şi majoritatea trusturilor de presă, dar noi avem dreptul sacru dat de faptul că suntem români şi nu mai vrem să trăim în România ireală a lui Vîntu sau Voiculescu. După 20 de ani, să dăm dovadă măcar de curajul de a spune nu, pe cale paşnică sau prin forţă, încălcărilor legii de către foştii securişti şi acoliţii lor. România nu-i cea de televizor, acolo unde Vîntu şi Voiculescu fac legea, ci România este acel teritoriu liber de bolşevism pentru care au murit eroii din 1989.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

10 Responses to “Antenele fostei Securităţi”

 1. Un material care nu va apărea niciodată la Antenele securistului Voiculescu | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 27th, 2014 at 22:04

  […] Antenele fostei Securităţi […]

 2. 20 de ani într-o Românie a neocomuniştilor şi foştilor securişti | A șaptea dimensiune says:

  februarie 2nd, 2015 at 19:36

  […] Antenele fostei Securităţi […]

 3. Liberalii roşii şi în dungi (II) | A șaptea dimensiune says:

  februarie 2nd, 2015 at 19:46

  […] Antenele fostei Securităţi […]

 4. 1989 – 2009, 20 de ani de faliment moral pentru România | A șaptea dimensiune says:

  martie 8th, 2015 at 21:35

  […] Antenele fostei Securităţi […]

 5. Republică, măreaţă şatră | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 13th, 2015 at 11:07

  […] Antenele fostei Securităţi […]

 6. Cum numără anii “ziariştii” mogulilor | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 13th, 2015 at 11:10

  […] Antenele fostei Securităţi […]

 7. Ce ne “învaţă” televiziunile mogulilor | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 13th, 2015 at 11:14

  […] Antenele fostei Securităţi […]

 8. Când ţi se amputează 23 de ani din viaţă nici nu doare | A șaptea dimensiune says:

  august 5th, 2015 at 14:26

  […] Antenele fostei Securităţi […]

 9. Cum au petrecut unii români ziua de naştere a lui Ion Iliescu | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 7th, 2016 at 19:19

  […] Antenele fostei Securităţi […]

 10. Cum a ucis dictatura comunistă pe cei mai buni fii ai neamului românesc | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 15th, 2016 at 8:17

  […] Antenele fostei Securităţi […]

Adauga un comentariu