Cum poti identifica si bloca apeluri deranjante

marți, noiembrie 24, 2015 19:25
Posted in category IT

Identificare numar ascunsFoarte mulți dintre noi au fost, probabil, deranjați de apeluri în care numărul de telefon era necunoscut. De asemenea, uneori am fi dorit să blocăm un anumit număr de telefon, dar nu aveam opțiunea respectivă în meniul smartphone-ului. Iată mai jos cinci aplicații care ne ajută să aflăm informații despre apelanții necunoscuți și, eventual, să blocăm apelurile deranjante.

 • Truecaller “înlocuiește agenda de telefon pentru a o face mai inteligentă și utilă. Îți permite să cauți dincolo de lista ta de contacte, să identifici apelurile de la numere necunoscute, să blochezi apelurile pe care nu dorești să le primești”. Folosit de peste 100 de milioane de persoane. Votat cu 4,4 steluțe, din 5. Caută orice număr de telefon, indiferent că este local sau de oriunde din lume.
 • Whoscall „este cel mai bun App pentru identificarea și blocarea apelurilor. Puteți identifica instantaneu sursa de apeluri și mesaje text, chiar dacă numărul apelantului nu este în lista de contacte. Whoscall vă ajută, de asemenea, să blocați anumite numere”.
 • CIA va ajuta să identificați numere necunoscute, sa blocați apelurile nedorite și vă avertizează cu privire la apelurile de spam bazate pe numere raportate de milioane de utilizatori din întreaga lume.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Cum poti identifica si bloca apeluri deranjante”

 1. Cum stergi fisiere din calculator astfel incat sa nu mai poata fi recuperate | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 21st, 2016 at 20:32

  […] Cum poti identifica si bloca apeluri deranjante […]

 2. 6 cele mai bune soft-uri pentru supravegherea de pe mobil a interiorului locuintei | A șaptea dimensiune says:

  iunie 4th, 2016 at 15:43

  […] Cum poti identifica si bloca apeluri deranjante […]

Adauga un comentariu