6 cele mai bune soft-uri pentru supravegherea de pe mobil a interiorului locuintei

sâmbătă, iunie 4, 2016 15:41
Posted in category IT

Home SecuritySiguranța locuinței noastre, a copiilor lăsați acasă, dar și a bunurilor în care am investit ani de muncă, este, cum altfel, foarte importantă. Atunci când suntem plecați am dori să știm în fiecare moment ce se întâmplă în locuinta noastră. Ei bine, această dorință poate deveni realitate dacă instalăm un sistem de supraveghere a locuinței, alegând dintre ofertele tot mai performante de pe piață. Dar, pe lângă partea “hard”, ne mai trebuie și niște soft-uri care să-și facă bine treaba. Iată, mai jos, 6 astfel de aplicații care ne permit supravegherea interiorului locuinței de pe telefonul mobil.

 • Yale Crime Watcher este o aplicație care oferă informații mai ales despre exteriorul locuinței tale, mai exact despre rata spargerilor în zona unde ai locuința sau dorești s-o cumperi. Aplicația se actualizează constant folosind datele oferite de rapoartele poliției. Pe o rază de o milă ai toate datele despre infracționalitatea din ultima periaodă. Trebuie să aveți pe mobil sistemul de operare Android 3.0 sau o versiune ulterioară, iar aici puteți intra pe site-ul aplicației pentru mai multe informații.
 • Nest Cam este o aplicație foarte populară în zilele noastre. Softul asigură și supravegherea pe timp de noapte a interiorului locuinței, monitorizând activitățile suspecte. Iar dacă acestea se produc veți fi anuntati printr-un SMS de acest lucru.
 • LiftMaster se poate instala pe orice telefon ce are Android sau iOS, asigură o monitorizare a activităților din interiorul locuinței, iar dacă se întâmplă ceva nedorit sunteți înștiințați.
 • AtHome Camera este o aplicatie gratuită pentru Android și IOS, ce asigură o monitorizare de la distanță cu 3G/4G sau WiFi de oriunde, oricând. Înregistrarea poate fi programată de două ori pe zi, pentru a porni automat sau pentru a opri î egistrarea unui clip video. Utilizează difuzor încorporat și microfon pentru a comunica cu oamenii și animalele de companie la domiciliu. Toate conexiunile sunt complet criptate pentru intimitate. Poate fi activată pentru a rula în fundal. Suporta Mac, iPhone, iPad, PC-ul, Android telefon și tabletă. Puteți să controlați camera IP de la distanță și s-o înclinați spre stânga sau spre dreapta pentru a înregistra întregul interior al locuinței. Veti primi semnale (e-mail, de exemplu) dacă se constată mișcări în interiorul locuinței.
 • Alfred – Home Security Webcam este un soft extrem de eficient, deoarece reglează calitatea video în funcție de viteza de rețea. Oferă caracteristici de detectare a miscarii și fotografiile sunt capturate de îndată ce este detectată o mișcare. Suporta mai multe webcam-uri. Necesită Android 2.3 sau o versiune ulterioară, fiind o aplicație gratuită. Are peste un milion de instalări pe diverse dispozitive mobile.
 • iSmartAlarm Home este un soft ce vă permite să monitorizati, să activați sau să dezactivați sistemul de supraveghere a locuinței. Puteți vedea în orice moment cine a revenit acasă sau cine a plecat. Sunteți avertizați cu notificări ce pot însemna SMS, apel telefonic, e-mail etc.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “6 cele mai bune soft-uri pentru supravegherea de pe mobil a interiorului locuintei”

 1. Topul sistemelor de operare in 2016 | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 10th, 2016 at 16:04

  […] 6 cele mai bune soft-uri pentru supravegherea de pe mobil a interiorului locuintei […]

 2. 10 aplicatii Android de care sigur vei avea nevoie | A șaptea dimensiune says:

  mai 7th, 2019 at 21:03

  […] 6 cele mai bune soft-uri pentru supravegherea de pe mobil a interiorului locuintei […]

Adauga un comentariu