Cum putem downloada şi vizualiza offline un întreg site

luni, iunie 13, 2011 7:06
Posted in category IT

Offline ExplorerInternetul are şi părți mai puțin bune, legate de viteza de trafic, prezența viruşilor etc. Dacă vreți să aveți un site la dispoziție independent de conexiunea la internet, există Offline Explorer, o aplicație care descarcă site-ul – sau anumite părți din el – şi îl pune frumos într-un loc pe hard, de unde poate fi accesat oricând, pe furtună, zăpadă, atunci când conexiunea la net este gripată.

Pentru a downloada programul urmați link-ul de mai sus. Dimensiunea aplicației este de 7.52 MB, fiind compatibilă cu sistemele de operare Windows XP, Vista, 7. Este extrem de util pentru cei care doresc să studieze anumite tutoriale, acestea putând fi răsfoite offline.

Pentru utilizare, se descarcă aplicația şi se instalează. Se face apoi click pe pictograma fişierului executabil şi Offline Explorer rulează. Se introduce URL-ul site-ului ce urmează a fi descărcat şi se dă un nume ‘proiectului’ (aşa l-au numit cei care au creat programul). Se stabileşte numărul de pagini ce urmează a fi descărcate (primele 10, de exemplu). Dacă doriți să descărcați întreg site-ul se debifează opțiunea ‘Levels limit’. La următorul pas, sunteți întrebat dacă downloadați toate fişierele site-ului sau numai animate fişiere (audio, video, imagini etc.). Specificați apoi locația unde descărcați site-ul, putând, de asemenea, să programați anumite descărcări. Aplicația se poate folosi gratuit 30 de zile, după care trebuie cumpărată licența (49.95 $).

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “Cum putem downloada şi vizualiza offline un întreg site”

 1. Trucuri ale motorului de căutare Google | A șaptea dimensiune says:

  august 12th, 2016 at 15:12

  […] Cum putem downloada şi vizualiza offline un întreg site […]

 2. Cum putem avea propriul font în computer | A șaptea dimensiune says:

  august 12th, 2016 at 15:26

  […] Cum putem downloada şi vizualiza offline un întreg site […]

 3. Antiviruşi pentru Windows 7 | A șaptea dimensiune says:

  august 12th, 2016 at 16:01

  […] Cum putem downloada şi vizualiza offline un întreg site […]

Adauga un comentariu