Cum obținem o adresă temporară de e-mail

sâmbătă, iunie 11, 2011 11:17
Posted in category IT

Adresa temporara de e-mailSunt situații în care nu aveți siguranța că, folosind adresa reală de mail, nu veti fi bombardat cu spam-uri sau newsletter-uri, ori, pur şi simplu, nu aveți chef ca cineva să vă ştie adresa reală de mail. Pentru aceasta puteți face rost de o adresă temporară de mail, folosind ceea ce se numeşte disposable e-mail service. Veți obține o adresă temporară, ce va expira după o anumită perioadă, aceasta putând fi, evident, prelungită. Iată mai jos câteva site-uri care oferă acest serviciu.

 • Cel mai cunoscut este Mailinator, adresa de mail temporară având forma cineva@mailinator.com.
 • MyTrashMail (https://www.mytrashmail.com/) este un alt serviciu de mail temporar ce oferă o ‘cutie poştala’ având adresa de forma cineva@trashymail.com. Acest serviciu păstrează mail-urile până la 3 zile.
 • Jetable este un serviciu franțuzesc, ce oferă adrese temporare valabile o oră, o zi, o săptămână sau o lună. Permite, de asemenea, trimiterea mesajelor la adresa reală de mail, din cea temporară.
 • GuerillaMail vă permite să generați o adresă temporară de mail care expiră în 60 de minute, oferind şi un serviciu de mail temporar pentru blog/site.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.
Tags:

3 Responses to “Cum obținem o adresă temporară de e-mail”

 1. Cum putem downloada şi vizualiza offline un întreg site | A șaptea dimensiune says:

  august 12th, 2016 at 14:29

  […] Cum obținem o adresă temporară de e-mail […]

 2. Trucuri ale motorului de căutare Google | A șaptea dimensiune says:

  august 12th, 2016 at 15:12

  […] Cum obținem o adresă temporară de e-mail […]

 3. Cum putem avea propriul font în computer | A șaptea dimensiune says:

  august 12th, 2016 at 15:27

  […] Cum obținem o adresă temporară de e-mail […]

Adauga un comentariu