Cum s-a umplut Teleormanul de revoluţionari la metrou

miercuri, februarie 13, 2019 20:11
Posted in category Dictatura comunistă

Borfasul Liviu DragneaDeşi comunismul este mai viu ca niciodată în Românica, există mii de revoluţionari care au participat, cică, la o revoluţie anticomunistă (hăăă, hăăă, hăăăă). S-a ajuns în situaţia aberantă – normală pentru o ţară de rahat ca România, în care nu ai mai nimic demn de admirat – ca inclusiv foşti securişti şi foşti nomenclaturişti comunişti sa aibă, în schimbul unei şpăgi bine plasate, mult râvnitele certificate de revoluţionari, râvnite datorită avantajelor pe care le aduc: scutiri de impozite, terenuri gratuite etc. Cred cu sinceritate că şi familia de dictatori odioşi ai României, Elena şi Nicolae Ceauşescu, dacă prin absurd ar mai fi trăit, ar fi obţinut de la urmaşul Partidului Comunist Român, adică de la PSD = ciuma roşie, certificatul de revoluţionar, pentru merite deosebite în lupta cu regimul ceauşist odios. În acest peisaj horror, în care personajul principal, România, nu are şosele, nu are spitale dotate, nu are armată înzestrată cu dotări de ultimă generaţie, nu are şcoli modernizate etc., dar are sute de parlamentari inutili, cu pensii speciale, plus mii de revoluţionari care au luptat în decembrie 1989 prin barurile patriei cu ceauşismul pe care-l regretă şi astăzi, ei bine, în acest peisaj de Kafka haideţi să vedem cum au ajuns teleormănenii borfaşului Dragnea să deţină certificate de revoluţionari în regimul lui Năstase-Puşcărie, Bombonel pentru prieteni, premierul regimului KGB-istului criminal Ilici Iliescu, cel care a studiat la Moscova minciuna şi diversiunea bolşevică, practicată cu sârg în cele 4 mandate de preşedinte al României.

Anul trecut (2002 – n.m.), dacă n-aţi observat, tocmai a mai fost o revoluţie. Câteva mii de români merituoşi, care n-au încăput pe listele de până acum, au fost cadorisiţi cu o nominalizare pe şestache. Ea a fost strecurată într-o erată la o hotărâre de guvern uitată de timp, atât cât să nu bată la ochi. Numai că ceva-ceva era un pic neobişnuit, lucru observat de către Gazeta de Teleorman. Pe lista celor peste 5.000 de proaspăt revoluţionari, promoţia post-bebeivanovici, apar foarte mulţi luptători la metrou din diversele sate ale Teleormanului. Cum a răsărit metroul pe plaiurile Zimnicei şi ale satelor din împrejurimi, nu se ştie. Cert este că pe listă apare inclusiv odrasla fostului viceprimar PD (Partidul Democrat, aripă a FSN-ului, devenit apoi PDL, inclus astăzi în PNL – n.m.) al Zimnicei, preotul Safta (vedem şi aici că, după 1989, popii au făcut politică la greu, deşi politica în România înseamnă minciună şi hoţie, fapte contrare doctrinei creştine – n.m.), mare făcător de afaceri la limita iadului penal. Or, la revoluţie, vârsta fiului era destul de fragedă încât să încurce patul armei cu pătuţul.

Pe această erată, mai sunt trecuţi revoluţionari din Amărăştii de Sus, Negreni, Plosca, Moldoveni, Găletani, Mârşani şi alte metropole româneşti unde s-au dat lupte pe viaţă şi pe moarte. După această nouă listă (era nouă în 2002 – n.m.), putem spune că revoluţia nu a început la Timişoara, ci la metroul din Teleorman, staţiile Cârligani-Universitate, Dideşti-Unirii, Piaţa Victoriei-Pielea-Liţa. (Academia Catavencu, nr. 586/2003)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Cum s-a umplut Teleormanul de revoluţionari la metrou”

  1. În Teleorman, Poliţia n-a deranjat niciodată afacerile ilegale ale PeSeDiştilor | A șaptea dimensiune says:

    august 19th, 2019 at 17:28

    […] Cum s-a umplut Teleormanul de revoluţionari la metrou […]

Adauga un comentariu