În Teleorman, Poliţia n-a deranjat niciodată afacerile ilegale ale PeSeDiştilor

luni, august 19, 2019 17:27

Catalin VoicuÎn Teleorman, populaţia nu citeşte (Teleormanul este judeţul fără nicio librărie), iar într-o zonă dominată de incultură, mafia PSD-istă a găsit rapid teren propice pentru afaceri ilegale.

Ca şi în Caracal, unde poliţiştii erau şi sunt mână-n mână cu clanurile interlope, şi în Teleorman, cu puşcăriaşul Liviu Dragnea, pe atunci (2003) membru PD = PD-L, şeful Consiliului Judeţean, se făcea la greu trafic de puştoaice pentru baronimea PSD-istă, în ritm de manele, muzica (dacă se poate numi muzică lălăiala numită “manea”) ţiganilor.

Haideţi să vedem, mai exact, într-un material din 2003, ce făceau demnitarii PSD-işti, în Fanarul României, adică în zona unde, peste nişte ani, vor fi plătite gunoaie umane pentru a sprijini un mafiot, Liviu Dragnea, ce a furat de-a rupt în România.

Cacaracii, o nouă specie de dăunători

Anul trecut (2002 – n.m.) vă prezentam cum poate să omoare un apropiat de-al lui Iliescu nişte ţărani prinşi la pescuit pe o baltă limitrofă graniţei cu Bulgaria. Spuneam atunci că Poliţia nu s-a implicat deloc, deşi zilnic se trăgea cu arme pe linia de frontieră.

Lucrurile s-au schimbat oarecum între timp. Poliţia din zonă a reuşit să nu se implice şi în alte acte ilegale, care s-au lăsat cu focuri de arme dubioase, dar din partea altor persoane pesediste.

E vorba de Emil Cacaraci, vice-primarul PSD-ist al localităţii de frontieră Viişoara, din judeţul Teleorman. Surse din zonă ne-au declarat că acesta e implicat în furt şi trafic de fier vechi, în acompaniament de puşcoace.

Poliţia a fost înştiinţată că Cacaraci ăl mic a sustras într-o noapte, împreună cu alţi complici, un cazan de fier, ce servea alimentării cu apă a comunei, de 40 de tone. Cazanul s-a scurs în mare, adică înspre Constanţa Port şi, purtat de vântul din pupa, a luat calea ţărilor arabe. Iar Poliţia, aşa cum vă spuneam, n-a intervenit deloc. (“Academia Caţavencu”, nr. 625/2008)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “În Teleorman, Poliţia n-a deranjat niciodată afacerile ilegale ale PeSeDiştilor”

  1. Minciuna şi secretomania – sufletul nepieritor al comunismului | A șaptea dimensiune says:

    noiembrie 8th, 2019 at 9:34

    […] În Teleorman, Poliţia n-a deranjat niciodată afacerile ilegale ale PeSeDiştilor […]

Adauga un comentariu