De ce merita dat jos guvernul Ponta

vineri, iunie 19, 2015 14:09

Victor PontaNu mai spun că e penal, fiind un pleonasm evident. Când spui Ponta, automat înțelegi penal, mitoman, plagiator, incompetent, mafiot etc. Românii cât de cât informați și cu creierul neperforat de manipulările ordinare ale Antenei 3 și RTV știu foarte bine cât de penal este guvernul Ponta. Dar niște argumente în plus nu strică. Știrile sunt proaspete, iar ele arată încă o dată urgența eliminării acestui cancer numit Guvernarea Ponta_PSD.

 • Ponta vinde România chinezilor

  Comuniști de felul lor, plus că sunt din Asia, iar noi suntem în Europa, mafioți PSD-iști, cultura asiatică fiindu-ne străină. Cum a câștigat firma chineză dreptul de a construi reactoarele 3 și 4 de la Cernavodă, fiind și singurul ofertant? L-a plimbat pe Puie Monta și pe Daciana, ce a trecut prin multe paturi înainte de a ateriza în patul lui Viorel, prin China comunistă. Tot în timpul vizitei în China, Viorel “a beneficiat de un tur de onoare în birourile firmei Huawei, considerată de mai mulţi membri ai blocului NATO vârful de lance al spionajului electronic al Chinei.”

 • Cum ajungi în conducerea Tarom? Cumperi două apartamente de la Ponta

  Doar nu vreți să ajungă cineva competent, ce ar face de râs PSD-ismul multilateral dezvoltat. La link-ul următor aveți toate amănuntele afacerii. Iar dacă aveți o garsonieră și vreți să o vindeți cu 80000 de euro, într-un an imobiliar foarte prost, rețeta este simplă: vă schimbați numele în Victor Viorel Ponta.

 • Unde este Klaus Iohannis, atunci când VV Ponta face mult rău României?

  Într-un tur(neu) mondial, în care soția, pardon Prima Doamnă, poate vizita tot ce-și dorește inimioara, din salariul de profesor fiind ceva mai greu. Se întreabă pe bună dreptate Rodica Culcer (vedeți legătura următoare): „Poate premierul României să întrețină, în mod total netransparent, relații private cu președintele Turciei, de pildă? Ce ar zice nemții, de pildă, dacă s-ar trezi într-o bună dimineață că Angela Merkel se tratează în Turcia sau în Maroc de o afecțiune pentru care nu prezintă nici un certificat medical?”

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “De ce merita dat jos guvernul Ponta”

 1. Petre says:

  iunie 20th, 2015 at 0:06

  Oprea a inceput sa se comporte ca fata urata a bogatasului satului, ajunsa la anii petitului. Daca nu se va uita in oglinda sa-si vada chipul, si nu se va interesa la timp de unde provine „bogatia” tatunelui, acceptand un pretendent pe masura ei, risca sa ramana fata batrana si sa ajunga de rasul satului ! Eu nu voi uita niciodata „closca” din tanara presa postdecembrista, care nastea pui vii ! Mata, d-le Oprea ai crescut bag seama, mai la deal, eu am copilarit in baragan in satele populate de „munteni” veniti sa dezteleneasca pamantul Baraganului, cu voie de la Voda Cuza, dar fiind oameni de initiativa ca si „capsunarii” de astazi, s-au remarcat cu caracetre de exceptie, precum Moromete, si cu inteligenta pe masura. Chiar daca „poiana lui Iocan” s-a mutat in bufetele satelor, acesti sateni, spun despre Oprea ca, obisnuit sa tina la cheeile la bracinar, de la magaziile unitatii militare, l-au perceput pe Predoiu, ca un mesager al PNL-ul „dodolos” trimis la Rares Bogdan sa-i spuna lui Oprea sa-si marite acum partidul, cat timp, petitorii nu s-au indreptatat care alte partied sau ramasitele lor, chiar daca au o zeste mai modesta, dar dispuse sa faca curand nunta ! D-le OPREA! vechile „acoperiri” incep sa-ti faca feste ! Atentie la mantinele, urmeaza „curbe periculoase” iar mantinele, nu mai au inaltimea pe care o stiai matale ! Daca “ghiata” va incepe sa se topeasca, bobul aluneca mai bine, si multi vor fi aruncati cat de curand dincolo de mantinele, luandu-si adio de „partie”! Dumnezeu nu admite orice ” magarie” in „Gradina Maicii Domnului ” ! Pazea !

 2. Inegalabilul Florin Piersic il desfiinteaza pe infractorul Viorel Ponta | A șaptea dimensiune says:

  iulie 14th, 2015 at 13:59

  […] De ce merita dat jos guvernul Ponta […]

 3. Cum a falimentat infractorul Ponta Viorel Complexul Energetic Hunedoara | A șaptea dimensiune says:

  iulie 15th, 2015 at 16:26

  […] De ce merita dat jos guvernul Ponta […]

Adauga un comentariu