Ponta, premier penal, mars la tribunal, adica DEMISIA

duminică, iunie 7, 2015 11:14

PontaMitoman si plagiator ordinar, hot si protector de mafioti, jigodie neocomunista, gunoi in ochii Occidentului, jeg caruia ii intoarce spatele majoritatea politicienilor europeni, hai GATA, lasa-ne! Pregateste-ti apararea in cele 17 capete de acuzare. Du-te acasa si papa milioanele de euro furate, pana nu le confisca autoritatile. Si pregateste-te pentru o lunga sedere, alaturi de Sova, in temnitele patriei, desi un glont ar fi mai potrivit (si mai ieftin). Respecta justitia tarii in care ai fost cel mai de rahat premier.

BBC: „Premierul Romaniei, acuzat de coruptie. Conduce fostul partid comunist.”

Presa straina a preluat cu rapiditate informatiile despre urmarirea penala a premierului Romaniei. BBC nu uita sa mentioneze ca partidul premierului are radacini in fostul partid comunist.

„Procurorii romani au inceput cercetarile in cazul premierului Victor Ponta, care este suspectat de fals, evaziune fiscala si spalare de bani. DNA a arestat, un ulimele luni, mai multi politicieni binecunoscuti. Fosti ministri, moguli media, judecatori si procurori sunt investigati. Printre acestia se afla si Elena Udrea, fost ministru a turismului si fost candidat prezidential.

Domnul Ponta este in functia de premier din 2012, el conducand Partidul Social Democrat de centru-stanga. Este cel mai mare din Parlament, acesta avand radacini in fostul Partid Comunist”, scrie BBC.

The Guardian anunta ca presedintele Romaniei a cerut demisia premierului, care este acuzat de coruptie, mentionand ca acesta refuza sa demisioneze.

ABC News, din Statele Unite, scrie de asemenea despre acuzatiile de coruptie aduse premierului Romanie, mentionand ca acestea vin dupa ce alti inalti oficiali romani au fost condamnati, precum Liviu Dragnea si Adrian Nastase, „mentorul” lui Victor Ponta.

Sursa

Afacerile familiei Ponta cu Petrom şi Rompetrol

În calitate de prim-ministru al României, Victor Ponta a luat decizii care au favorizat coloşii economici Petrom şi Rompetrol. Aceste decizii ridică mari semne de întrebare după ce, în trecut, firmele familiei Ponta au profitat exact de pe urma acestor companii petroliere.

Sursa (citeste mai mult)

Căpuşa socialistă a supt un milion de euro de la stat

Societatea „Şova & Asociaţii” a încasat ilegal 4,4 milioane de lei, din contractele de asistenţă juridică încheiate cu cele două complexuri.

Controlul efectuat de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) la complexurile energetice Turceni şi Rovinari a demonstrat că firma de avocatură condusă de senatorul Dan Şova, din care a făcut parte şi Victor Ponta ca „senior partner”, a încasat ilegal 4,4 milioane de lei. La această sumă urmează să se adauge cele care vor fi calculate după ce organele de control vor lămuri cum au fost plătiţi avocaţii pentru 26 sau 27 de ore lucrate pe zi, performanţe care i-ar face invidioşi şi pe eroii din revistele de benzi desenate. Inspectorii ANAF au mai constatat grave încălcări ale contractelor încheiate de SCA „Şova & Asociaţii” cu cele două complexuri, contractele încălcând, la rândul lor, legislaţia privind achiziţiile publice.

Sursa: https://evz.ro/capusa-socialista-a-supt-un-milion-de-euro-de-la-stat-934560-1.html

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

5 Responses to “Ponta, premier penal, mars la tribunal, adica DEMISIA”

 1. De ce merita dat jos guvernul Ponta | A șaptea dimensiune says:

  iulie 3rd, 2015 at 7:36

  […] Ponta, premier penal, mars la tribunal, adica DEMISIA […]

 2. Odraslele PSD-istilor, niste mafioti in devenire | A șaptea dimensiune says:

  iulie 3rd, 2015 at 13:23

  […] Ponta, premier penal, mars la tribunal, adica DEMISIA […]

 3. Cum e sa ai un mafiot ca Valcov, dar sa fii votat de un popor de tigani si ciobani | A șaptea dimensiune says:

  iulie 3rd, 2015 at 13:35

  […] Ponta, premier penal, mars la tribunal, adica DEMISIA […]

 4. Inegalabilul Florin Piersic il desfiinteaza pe infractorul Viorel Ponta | A șaptea dimensiune says:

  iulie 14th, 2015 at 13:59

  […] Ponta, premier penal, mars la tribunal, adica DEMISIA […]

 5. Cum a falimentat infractorul Ponta Viorel Complexul Energetic Hunedoara | A șaptea dimensiune says:

  iulie 15th, 2015 at 16:27

  […] Ponta, premier penal, mars la tribunal, adica DEMISIA […]

Adauga un comentariu