deluxe-cards.ro, dacă vrei invitații pentru nuntă care impresionează

duminică, martie 30, 2014 13:09
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniDacă ați planificat o nuntă sau aveți cunoștință de persoane ce pregătesc momentul fericit al nunții, dar nu prea știu unde pot comanda invitații deosebite pentru nuntă, link-urile de mai jos, din această postare, sunt soluția. Puteți comanda online, iar modelele de invitații pentru nuntă pot fi alese în funcție de preț, stil sau/și culoare. Fiecare invitație poate fi personalizată, așa încât rămâne să vă hotărâți ce model alegeți. Totul se poate face simplu și rapid. Doar este online. Mai jos vedeți și câteva modele de invitație, dar pe site (click pe unul din link-urile de mai jos) găsiți o diversitate de modele.

Și dacă tot este vorba de nuntă, acest moment unic în viața fiecăruia dintre noi, haideți să vedem ce cuprinde moment, pentru a putea înțelege ritualul de azi. “Nunta este o ceremonie religioasă și/sau civilă, în timpul căreia se sărbătorește începutul unei căsătorii. În mod obișnuit, nunta este un ritual care se oficializează uniunea dintre două persoane (în majoritatea țărilor lumii: de sexe diferite) în fața unei autorități civile sau/și religioase, urmată de o petrecere. Nunta este compusă din mai multe părți: cununia civilă, cununia religioasă, petrecerea ce urmează ceremoniei religioase sau cununiei civile, petrecere la care sunt invitate rudele pentru a serba unirea celor doi tineri printr-o ceremonie mai mult sau mai puțin fastuoasă, noaptea nunții. La ortodocși, nunta are loc după înscrierea civilă și după cununia la biserică. În cazul în care logodna nu a fost făcută, înaintea cununiei, preotul îi logodește pe miri prin rostirea unor rugăciuni asemănătoare celor de nuntă.” (Wikipedia)

Așadar, dragii mei, o nuntă reușită înseamnă și niște invitații de nuntă deosebite, ce pot fi păstrate în amintirea momentului unic trăit de cei doi tineri și familiile lor. Peste ani, aceste invitații vor fi privite cu nostalgie și încântare, ele fiind dovada palpabilă a momentului nunții. Iată și câteva modele de invitații.

Invitatii nunta
Sursa imagine

Invitatii nunta
Sursa imagine

Invitatii nunta
Sursa imagine

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu