Despre baronul PSD Serac şi (ne)cinstit

luni, mai 25, 2020 10:15

PSDAzi eşti baron, mâine nu mai eşti. Cugetarea asta amară nu e pentru toată lumea, ci doar pentru câţiva aleşi. Nasol pentru aleşi e când partidul (PSD – n.m.) alege să îi trimită pe tuşă, măcar o vreme, până se mai liniştesc apele şi se potoleşte opinia publică care se aştepta (în zadar, în 2004, în guvernarea mafiotului Adrian Năstase, supravegheat de KGB-istul criminal Ion Iliescu – n.m.) ca aleşii să intre la pârnaie.

Or, în cazul judeţului Bihor, Florin Serac, baronul local demis (în 2004 – n.m.) din funcţia de prefect, s-a întors la vechea slujbuliţă de şef al Direcţiei Generale de Finanţe Publice Bihor. Unde şi-a amintit că în instituţie exista un om cinstit, Veronica Benea, şef serviciu în cadrul Direcţiei de Control Fiscal.

Fata asta, când făcuse în iulie 2003 un control la firma Natasis Prod Com din Viişoara, aflată în proprietatea Nataşei Despina Chereji, nevasta liderului local PSD, îşi dăduse seama că prefectul PSD de atunci, acelaşi Florin Serac, dăduse firmei 2,5 miliarde de lei (vechi – n.m.) pentru reconstruirea unui şopron. Nu atât gestul a deranjat-o pe inspectoarea Benea cât suma, din care se puteau construi vreo 5 şoproane.

Ei bine, din această cauză şi-a amintit Florin Serac acuma (în 2004 – n.m.) de Veronica Benea, şi din cauza asta a chemat-o la el să-i spună admirativ câteva lucruri, ca de exemplu să îşi dea demisia. (“Academia Caţavencu”, nr. 648/2004)

PSD = grup infracţional organizat, pe principiile Mafiei, în care membrii grupului, descoperiţi ca hoţi, se apără între ei, împiedicând aplicarea legii şi recuperarea banilor furaţi.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu