Despre mafia PSD-istă din judeţul Neamţ

marți, august 11, 2020 8:39

Ce inseamna sa voteziUn material din 2004.

Să ştiţi şi voi, oameni buni: baronii pesedişti sunt mult mai mulţi decât cei care v-au luat ochii în ultima vreme.

La Piatra Neamţ există un Culiţă Tărâţă, dar de ce să nu îl punem la socoteală şi pe deputatul PSD Iulian Ţocu. Ce, el nu are zeci de firme, multe din ele cu zeci de miliarde de lei (vechi – n.m.) datorii la stat? Şi nu e păsuit de DGFPN (Direcţia Generală a Finanţelor Publice Neamţ), unde şef este Valerian Mihăilă, fost contabil al lui Ţocu?

El nu are marcă de taxiuri Taxi Ţocu, în Piatra Neamţ (ca să ştie tot alegătorul cine îl plimbă prin oraş)? Înainte de a ne apuca de treburi serioase, vreau să vă spun că firma de taxiuri al lui Ţocu se numeşte în acte “Ursuleţi SRL”. Hi-hi-hi!

În fine… revenim. Ce, el nu are brutărie la care face “pâinea Ţocu”, să ştie tot alegătorul coca cărui deputat o mănâncă? Şi nu distribuie în şcoli, prin programul guvernamental “Cornul şi laptele”, cornul “Ţocu”, ca să ştie de mic viitorul alegător ce să voteze când va fi mare?

Ce, el nu are postul de televiziune TELE 7 şi cotidianul 7 Zile? Le are!

Şi totuşi, un lucru nu avea: fabrica de bere Zimca SA Piatra Neamţ, unde totuşi îl deţinea pe prietenul său, Nicolae Homoc, directorul fabricii.

Până în urmă cu ceva timp (era 2004 – n.m.), fabrica a mers destul de bine, dar, suspect, de la un anumit punct încoace, s-a înglodat în datorii, valoarea ei de piaţă scăzând teribil, mai ales când peste capul societăţii a venit şi o cerere de intrare în faliment, cerută chiar de către conducere.

Se vorbeşte că acum, mult ieftinită, ajunsă la valoarea de câteva parale, fabrica va fi cumpărată de Iulian Ţocu.

De unde tragem concluzia că adevărata aspiraţie a baronului român este spre totalitate. De aceea, când va apărea berea Ţocu, ea trebuie neapărat să fie lăsată de băutor în veceurile Ţocu, care vor apărea şi ele la un moment dat. (“Academia Caţavencu”, nr. 652/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu