PSD = Ciuma roşie a fost dintotdeauna o mafie

duminică, august 2, 2020 11:53

PSDCe este Mafia? O organizaţie – criminală – în care membrii săi sunt “fraţi”, se ajută între ei, sunt trup şi suflet unul alături de celălalt. Aşa şi cu PSD = ciuma roşie. Această organizaţie criminală, numit greşit “partid politic”, nu şi-a renegat niciodată criminalii (Ion Iliescu) şi hoţii de miliarde de euro din banii ţării (Adrian Năstase), nu a făcut niciodată curăţenie în interiorul grupului, îndepărtându-i pe mafioţi şi corupţi din rândurile sale, ba mai mult, la revenirea unora din puşcării (Adrian Năstase, Cătălin Voicu etc.), aceştia au fost primiţi cu flori şi aplauze, li s-au dat funcţii, în cel mai pur stil mafiot (cei care au urmărit filme artistice şi/sau documentare cu mafioţi ştiu bine că aşa este în interiorul Mafiei).

Numai pe acest site sunt mii de articole (postări) ce relevă fără putinţă de tăgadă, fiind bazate pe fapte reale, dovedite la timpul lor cu probe, caracterul eminamente mafiot al grupării criminale cu acronimul PSD. Şi în acest material o să mai adăugăm încă un exemplu în sprijinul ideii enunţate mai sus. Exemplul este tot din 2004, un an în care România a fost temenic jefuită de ciuma roşie, cea care a guvernat în folosul baronilor ei, astăzi în topul milionarilor în euro, pe care justiţia, anihilată de PSD, nu i-a deranjat prea tare.

Ce vrăji a mai făcut sănătatea mea

Despre faptele care dau conţinutul corupţiei – traficul de influenţă, conflictul de interese etc. – specialiştii pot specula mult, pot descoperi clauze, circumstanţe etc.

Pentru miniştrii PSD, însă, situaţia nu admite nuanţe: traficul de influenţă şi conflictul de interese sunt situaţii nu numai legale ci şi obligatorii, deci trebuie să fie consemnate ca atare în documentele oficiale.

Iată un exemplu descoperit între boarfele administrative ale fostului ministru PSD al Sănătăţii, Daniela Bartoş.

Această doamnă ministru a primit o cerere din partea medicului Simion Ioana Georgeta. Cererea sună aşa: “Subsemnata – medic specialist din anul 2001, doctor în ştiinţe medicale din 1988, vă rog a-mi aproba derogarea necesară pentru a susţine examenul de primariat în 2003”.

Precizări: 1) pentru primariat e necesară o vechime de 5 ani, doctoriţei în lipseau 4, iar derogările maxime admise sunt de până la 1 an! 2) Simion Georgeta comite un adevăr în falş când face referire la titlul de doctor – l-a obţinut în 2000, iar nu în 1988.

Cum situaţia nu era suficient de lată pentru a-i acorda derogarea, ministrul PSD Daniela Bartoş a decis să pună o cireaşă pe coliva aprobării şi a scris: “La cererea expresă a dlui secretar de stat Sorin Simion şi sub responsabilitatea acestuia se poate admite înscrierea pentru examen”.

Precizare finală: secretarul de stat la insistenţele căruia s-a admis cererea, Sorin Simion, este soţul Georgetei Simion, solicitanta însăşi. (“Academia Caţavencu”, nr. 652/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu