Din trecutul “glorios” al justiţiei româneşti, aflată sub cizma PSD = ciuma roşie

duminică, mai 2, 2021 17:33
Posted in category Justitie

Justitie calcata de PSDÎn 2004, cu PSD = ciuma roşie la guvernare, se întâmpla aşa:

Un înalt procuror din Bihor s-a cuplat cu o prostituată pe care o scoate la produs şi o îndoaie în bătaie

Îl cheamă Gheorghe Leuca. Încă mai are inconştienţa să rămână (în 2004 – n.m.) şeful Secţiei Urmărire Penală din Parchetul Bihor. Colegii lui Leuca au urmărit-o pe Simona Hexan, patroana salonului de masaj erotic “Monik”, căreia i-au deschis un dosar de cercetare pentru prostituţie, urât ca un şancru. Mai precis, în dosar erau presărate dovezi că însăşi patroana salonului se lasă masată de clienţi în zona crepusculară, după încheierea şedinţelor de morfoleală a şuncilor şi spinărilor lor vlăguite. Sau că îşi obligă angajatele să îi urmeze exemplul. Pentru cine nu ştie, masajul erotic se face cu arătătorul sânilor, inelarul limbii şi buricele feselor. Numai un impotent refuză partea a doua a şedinţei, când se inversează rolurile dintre masat şi maseuză.

Leuca a fost un client fidel al salonului “Monik” şi despre el lumea a reţinut că îi trage clopotele Simonei încă de prin 2002. Când a auzit de încurcăturile ei, a înghiţit probele din dosar într-o lingură de vodcă, şi-a trimis colegii în mamele lor, a scos-o pe codoaşă de sub învinuire şi s-a cuplat cu ea până astăzi (în 2004 – n.m.). Ăsta nu este singurul caz de muşamalizare în care este implicat Leuca, dar prin consecinţele lui rămâne cel mai grav dintre toate. Samavolniciile lui strigătoare la cer au făcut obiectul unui raport oficial remis pe 31 mai 2004 procurorului general Ilie Botoş, de către Călin Gheorghe Roman, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea. Plouă cu pospai de două luni peste raport şi Botoş tace ca botgrosul în cucuruz, graţie unei complicităţi suspecte, care s-a învârtoşat dinspre vest spre sud-est, până deasupra Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Procurorul şi codoaşa erau amândoi căsătoriţi în momentul acuplării, iar concubinajul lor a evoluat aşa: Leuca l-a şantajat pe bărbatul Simonei să divorţeze, ameninţându-l că, în caz contrar, îl bagă la puşcărie; cercetat într-un caz de călăuzire peste frontieră (în 2004, România nu era membră UE şi unii români, sătui de “binele” PSD-ist treceau ilegal frontiera, având şi călăuze pentru aceasta – n.m.), omului i-au cedat nervii şi a acceptat cererea, redându-i păsării libertatea şi numele ei de fată, Derecichei; apoi Leuca a scos-o pe Simona la produs, devenind peştele ei de prăduială; cu banii, şi-a luat o serie de bunuri pe care nu le poate justifica din salariu, schimbând mai multe autoturisme de fabricaţie occidentală în decurs de câteva luni: un Audi A4 cu un Volkswagen Passat şi apoi cu un BMW 525; după ce se îmbată, şi o face mai serios ca porcul, o toacă pe Simona cu ciocanul de şniţele; o dată a frăgezit-o cu capul de pereţi atât de tare, încât i-a spart timpanul.

Omul este o fiinţă înzestrată cu două timpane, membrane la fel de subţiri ca himenul, care rămân în general nedezvirginate pe răstimpul vieţii. Simona mai are un singur himen intact şi se teme să vorbească. În locul ei au vorbit tac’su, fra’su, spitalele din Oradea şi colegii lui Leucă. Când presa din Bihor a început investigaţiile, Leuca i-a aranjat un flagrant ziaristei Liliana Sime, de la Bihoreanul, acuzată de şantaj, încât a liniştit-o. Ostilităţile împotriva presei din Bihor au fost purtate de fostul prefect Aurel Tărău şi de subcomisarul Viorel Şimon, de la Serviciul Independent pentru Protecţie şi Anticorupţie (SIPA) Bihor. Vă reamintim că: SIPA este poliţia politică (din 2004 – n.m.) a Justiţiei; şi că: Tărău este tătânele mafiotului scăpat cu fuga în Străinezia, implicat în contrabanda cu carburanţi, care a fost susţinut pe faţă de Adrian Năstase (premierul PSD din 2004 al României – n.m.) şi din cauza căruia a fost sinucis procurorul Cristian Panait şi dat afară din sistem procurorul Lele.

Are cuvântul Florin Derecichei, fratele producătoarei Simona: “În repetate rânduri Leuca, aflându-se în vizită cu sora mea la noi în familie, o agresa, lovind-o cu palmele şi trăgând-o de cap, pentru că avea impresia că aceasta îl înşală, iar eu în calitate de frate al numitei Derecichei Simona interveneam, certându-mă cu el (…)”. Leuca îi amintea că este “singurul om din oraş mai presus de lege”, apoi l-a ameninţat pe Florin ba cu execuţia, ba că îi închide firma cu ajutorul oamenilor lui din Garda Financiară, care îl ascultă ca pe un zeu. Într-o seară, Simona şi-a chemat îngrozită fratele, care a asistat la o scenă ruptă în bătaie, din filmele de groază: “Numitul Leuca s-a dat la sora mea şi a bătut-o lovind-o cu capul de pereţi şi cu pumnii în gură şi în coaste. După ce a bătut-o, a plecat, lăsând-o pe sora mea într-o stare de leşin. Am luat-o de jos împreună cu soţia mea şi am dus-o la Spitalul Judeţean, la Urgenţe. Acolo a fost internată şi operată (…)”.

Are cuvântul medicul primar şef secţie dr. Dumitru Mohan: “Pacienta în vârstă de 28 de ani se internează de urgenţă în clinica de neurochirurgie, acuzând cefalee difuză, otoragie dreaptă şi o criză de pierderea cunoştinţei, greţuri, vertij şi ameţeli datorate unui politraumatism produs prin agresiune (…)”. Internată în octombrie 2003, Simona a fost transferată la ORL, cu diagnosticul “perforaţie posttraumatică membrană timpanică dreaptă”. În urma unei intervenţii chirurgicale i se face timpanoplastie, dar de atunci Simona aude greu, înţelege puţin, varsă copios şi ameţeşte monstruos, ori de câte ori vine vorba despre Leuca, de care nu se poate despărţi nici moartă, întrucât procurorul este amorezat de ea şi este în stare să facă moarte de om. Şi, pentru început, şi-a propus s-o omoare chiar pe Simona.

Are cuvântul raportul procurorului Roman, adresat lui Ilie Botoş (servitorul criminalului KGB-ist Ion Iliescu, preşedintele României din acea perioadă – n.m.), procurorul general al Republicii: “(…) Procurorul Leuca Gheorghe a fost încadrat în urmă cu aproximativ 6 ani (în 1998 – n.m.), în funcţia de procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, asimilându-i-se Academia de Poliţie ca şi studii superioare, fără însă ca acesta să fi absolvit cursurile vreunei facultăţi de drept (…). În urma scandalurilor privind pe fiul fostului prefect (PSD – n.m.) de Bihor, Adrian Tărău, implicat în mai multe dosare penale privind infracţiuni de evaziune fiscală şi înşelăciune, acest procuror Leuca Gheorghe, pe relaţia infractorului respectiv, cât şi susţinut de o parte coruptă a serviciilor secrete bihorene, a fost promovat din nou fără examen şi fără studii de specialitate în funcţia de procuror-şef secţie urmărire penală”.

Fondul raportului denunţă practic întreaga corupţie din Justiţie. Leuca recurge la orice tip de presiuni şi şantaj pentru infirmarea soluţiilor adoptate de către procurori în diverse cauze. Cum ar fi: dosarul penal 1068/2004, privind pe învinuitul Zburlea, care l-a vătămat corporal pe Mărgineanu, prin îndoirea şi deformarea unor piese componente ale scheletului celui din urmă. Pe baza probelor de la dosar, procurorul Roman a cerut trimiterea în judecată a lui strâmbă-oase, Zburlea. Iritat la culme, Leuca l-a chemat la raport pe Roman, căruia i-a cerut noi probe, printre care şi confruntarea lui Zburlea cu un martor ocular. După confruntare, Leuca a blocat dosarul şi l-a obligat pe prim-procuror să infirme soluţia adoptată de Roman. Care Roman stă cu ochii-n soare şi aşteaptă şi acum copiile ordonanţelor de infirmare, pierdute pe întortocheatele poteci ale tranziţiei.

În aceeaşi logică, Leuca a pus un NUP cât Everestul pe dosarul executorului judecătoresc Bucurean, cercetat pentru corupţie. A scos-o de sub învinuire penală pe numita Vidican. A muşamalizat şi distrus probe în cazul numitei Ardelean, învinuită de ultraj, după ce a muşcat de mână un funcţionar public. Marea virtute a acestei căţele turbate este că a candidat la postul de primar al comunei Sânmartin, din partea PRM. Cea de-a doua ei calitate este că tocmai Ardelean a fost folosită de Leuca în operaţiunea de flgrant pusă la cale împotriva ziaristei Liliana Sime. Peremista susţine că Sime i-a cerut 2.000 de euro pentru a bloca apariţia unui material în presă, care i-ar fi putut compromite şansele la alegeri.

Vă reamintim că România are de închis (avea în 2004 – n.m.) cel mai ingrat capitol, “afaceri interne şi justiţie”, din acquis-ul comunitar, până la sfârşitul anului (2004 – n.m.). Justiţia perfecţionată de sinistra Stănoiu vrea să ne bage cu forţa în Europa, cu tot cu Leuca. Or, pentru a închide capitolul ăsta, Justiţia trebuie să: îl închidă de tot pe Leuca; să: desfiinţeze această cloacă imundă care este Parchetul din Bihor; să: ceară punctul de vedere oficial al lui Ilie Botoş, care în afară de bot n-a dat nicio rezoluţie în termen legal, în privinţa raportului lui Roman; să: redeschidă cazul Tărău, ale cărui iţe financiare se zbat până sus de tot, ca o pânză de păianjen cu cruce, pe sub scaunul lui Adrian Năstase; să: îl citeze ca martor pe Adrian Năstase, care s-a făcut chezaşul lui Tărău.

Eu, unul, nu vreau să intru în Europa de mână cu oarba şi curva de Justiţie română, care a umblat ani întregi de mână cu Rodica Stănoiu. Decât cu Stănoiu în Europa, mai bine în România, la o şedinţă de masaj erotic cu fetele de la “Monik”. (“Academia Caţavencu”, nr. 660/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu