Doriţi să înregistraţi domenii web? Gazduire.ro ar fi o variantă optimă

duminică, decembrie 4, 2022 7:54
Posted in category Diverse

Inregistrare domenii web, gazduire.ro

Chiar dacă puţină lume conştientizează, asistăm în ultimul sfert de secol la o adevarată revoluţie informaţională, ce a schimbat radical aspectul vieţii cotidiene. Tocmai de aceea a înregistra nişte domenii web, eventual pe gazduire.ro este o alegere potrivită, mai ales dacă intenţionaţi să vă lansaţi în realitatea virtuală, mai ales că spre asta se tinde.

Gigantul Google, de exemplu, ca să fie sigur că toţi utilizatorii vor ajunge pe domeniile lor, au achiziţionat şi înregistrat toate domeniile derivate din denumirea „google”, inclusiv toate denumirile de domenii web greşite, dar legate de „google”, pe care cineva neatent sau puţin informat le-ar fi testat într-un browser, în dorinţa de a căuta ofertele celor de la Google.

Şi acest site cu numele de domeniu asapteadimensiune.ro are o istorie în ceea ce priveşte domeniul şi hosting-ul. Iniţial, am început pe un domeniu gratuit, oferit de cei de la Google, dacă tot povesteam despre ei în paragraful anterior. La un moment dat, cineva a citit un articol , i-a plăcut şi mi-a propus să trec pe o platformă profesionistă. Iar pentru asta a trebuit să aleg numele de domeniu şi să-l înregistrez.

Deşi aveam în minte şi alte variante, am zis să rămân la varianta originală şi am înregistrat domeniul asapteadimensiune.ro. În ce priveşte hosting-ul, respectivul avea un server şi vreo doi ani am rămas pe acel server. Am plecat de acolo cu hosting-ul după următoarea întâmplare.

Un articol de-al meu, dintr-o duminică, a ajuns pe locul 7 în România la categoria „bloguri”, fiind foarte distribuit şi având un trafic ce efectiv a explodat. Din păcate, în următoarea zi, adică luni, cade server-ul şi tot câştigul din ziua precedentă s-a dus. Server-ul a fost funcţional abia marţi sau miercuri, dar pierderea la trafic şi audienţă era deja produsă. În urma acestei întâmplări, am hotărât să renunţ la hosting-ul pe acel server, chiar dacă era gratuit, şi am trecut la o altă firmă, pe un server plătit, dar care nu avea întreruperile frecvente ale sever-ului de unde am plecat.

Revenind la înregistrarea domeniilor web, mă bate gândul să mai apelez la o înregistrare domeniu web, pentru un alt site, care să fie de nişă, acest site, pe care citiţi acest articol, fiind unul oarecum generalist, adică având subiecte diverse.

Pentru acest al doilea site, în ce priveşte înregistrarea domeniului, m-am gândit să aleg gazduire.ro, deoarece pare o ofertă bună, oferind posibilitatea de a înregistra domeniul la pachet cu hosting-ul, un pachet atrăgător, atât în ceea ce priveşte preţul, cât şi în privinţa altor facilităţi oferite.

Realitatea în care trăim este dinamică, va fi şi mai dinamică în viitorul apropiat, aşa încât să ai nişte domenii web nu este o idee deloc rea. Pare a fi o investiţie sigură, într-un viitor în care realitatea virtuală va lua locul, în multe momente ale vieţii, realităţii de zi cu zi. Tot mai mulţi oameni vor evada din cotidian în lumea virtuală, iar aici vor naviga pe domenii web, care pot fi şi ale noastre, dacă achiziţionăm din timp aceste domenii web. Investiţia financiară este redusă, dar câştigurile viitoare pot fi uriaşe.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu