Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (LII)

duminică, iunie 4, 2023 8:19
Posted in category Mass-media

Dumitru Căruntu – postări pe Facebook

Milionarii României de azi provin, cu rare excepţii, din fosta Securitate comunistă sau din nomenclatura Partidului Comunist.

Orice elogiu adus dictatorului criminal Nicolae Ceauşescu este un scuipat pe memoria celor ucişi de regimul criminal comunist.

România de după 1989, în loc să construiască spitale, autostrăzi, şcoli moderne, a construit mii de biserici inutile.

Iohannis a spus că, dacă profesorii încetează greva, renunţă la avionul ăla luxos şi la concedii fără număr pe bani publici.

Iohannis a spus că, dacă profesorii încetează greva, renunţă la deplasări externe şi îşi face vacanţele numai în România.

De ce în SUA nu sunt greve în învăţământ? Deoarece aproape toate şcolile sunt private (se învaţă cu taxă plătită de părinţi). Şcolile publice din SUA – acolo calitatea este mult inferioară şcolilor private – sunt destinate copiilor şi tinerilor din orfelinate, case de copii etc.

În România, unii părinţi nu plătesc nimic la stat, dar pretind învăţământ de calitate. Salariile profesorilor provin din munca celor angajaţi legal în România.

Pot critica şcoala doar cei care plătesc taxe şi impozite la stat (angajaţi legal). Restul, care nu muncesc (legal), ciocu’ mic.

Iohannis încă nu a aflat că examenul de la sfârşitul ciclului gimnazial nu se mai numeşte „Capacitate”, ci „Evaluare Naţională”.

Formularea „Cum îndrăznesc profesorii” a lui Iohannis este echivalentul formulării „Marş la clasă” a japiţei Dana Budeanu.

Spre ştiinţa jurnalistului Mălin Bot: fiecare profesor din România a fost liber să aleagă: face sau nu face grevă.

Averile liderilor de sindicat devin o problemă naţională doar în perioada grevelor. În restul timpului, nimeni nu zice nici pâs.

Unii vor eliminarea meditaţiilor într-o ţară unde Preşedintele ţării, Iohannis, şi-a cumpărat 5 case din meditaţii private.

Ţara – unde un puşcăriaş ca Becali (cioban agramat pupător de moaşte) este vedetă mass-media – vrea educaţie de calitate.

Dacă cetăţenii României voiau învăţământ de calitate, votau politicieni care ar fi construit şcoli moderne, nu mii de biserici.

Ţara – unde televiziunile plângeau de grija puşcăriaşilor, nu a educaţiei şi învăţământului – se plânge de rata analfabetismului.

În România, costul lunar al cheltuielilor pentru un deţinut (eşec uman) este mai mare decât salariul mediu din învăţământ.

Dinamo 1948 – echipa Miliţiei comuniste. Ce s-a întâmplat în 1948? A început genocidul comunist în România!

Rezultatul actului „eroic” de la 23 august 1944 al camarilei Regelui Mihai: România a plătit 1,5 miliarde dolari puterilor aliate, despăgubiri de război.

Alt rezultat al actului „eroic” de la 23 august 1944 al camarilei Regelui Mihai: România a fost obligată de puterile aliate să renunţe la creanţele sale împotriva Germaniei (datoriile Germaniei către România) în valoare de peste 1 miliard de mărci germane.

Toate cele de mai sus şi multe altele au fost posibile deoarece, ca urmare al actului „eroic” de la 23 august 1944 al camarilei Regelui Mihai, România a fost declarată ţară învinsă, deşi în perioada 23 august 1944 – 9 mai 1945 câteva sute de mii de români au plătit un dureros tribut de sânge pentru victoria aliaţilor în cel de-al doilea război mondial.

Concluzia: fostul Rege Mihai, un „erou” al naţiunii române!

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu