Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (LXXI)

vineri, august 18, 2023 16:10

Magazin alimentar în regimul dictatorului criminal CeauşescuLa şcoală, în UE: masă caldă, bursă, tablete, rechizite, 200 de euro etc. În ceauşism/comunism, la şcoală nu se dădea nimic. Eu mergeam la şcoală cu o turtă, prăjită de mama în grăsime de pasăre (la ţară nu se dădea raţia de ulei, în anii 1980, ca la oraş, adică nu era ulei deloc în unica dugheană infectă din sat). Şi orice an şcolar începea cu o lună de munci agricole, prin ploaie şi noroi, uneori. La fel, în gentuţă aveai ce-ţi puneau părinţii, din ce mai aveau şi ei prin gospodărie (prin curte), la magazin nu se găsea mai nimic (nici măcar dulciuri în anii 1980).

Şcoala au nenorocit-o nostalgicii ceauşismului criminal ajunşi la catedră, aşa-zişii profesori, cu creierele spălate de bolşevici.

Sală de clasă în regimul dictatorului criminal Ceauşescu

Marile schimbări ale istoriei le-au făcut (cel puţin la început) elitele. „Boborul” (turma) le-a urmat. În RO, elitele sunt praf.

O ţară care plânge după fundul unui dictator criminal, Ceauşescu, nu poate trezi respectul lumii civilizate, ci doar scârbă şi dezgust.

PSD-istul Ciolacu, covrigarul şomer până la 37 de ani, are 27 de consilieri plătiţi din banii românilor. Când se vede ţiganu’-n trăsură, nu-i mai pasă de munca altora.

Ceauşiştii vorbesc de „libertate” în România tiranului Ceauşescu, unde Securitatea teroriza populaţia zi şi noapte.

La munci agricole în regimul dictatorului criminal Ceauşescu

Cum dictatorul Ceauşescu a mers pe modelul nord-coreean, cei care plâng după el ar merita deportaţi în Coreea de Nord.

„Viaţa ar fi o comedie plăcută dacă n-ai avea de jucat un rol.” (D. Diderot – în 1749 face puşcărie pentru ateismul său).

Absentul Iohannis ne consideră în Evul Mediu: nu explică „ţărănimii” de ce boierii din PNL au făcut alianţă cu boierii din PSD.

Dezmăţul religios din România în 2023 = 160 milioane de euro = costul construcţiei şi dotării a două spitale regionale.

Viitorii votanţi ai personajelor de tip Şoşoacă se (de)formează deja la orele de religie din şcolile statului, cică laic, România.

Mii de minţi luminate ale omenirii au fost ucise (la propriu sau la figurat) de agresivitatea criminală a Bisericii în Evul Mediu.

„Omul va fi liber când ultimul tiran va fi spânzurat de intestinele ultimului popă.” (Denis Diderot)

„Suvernitatea” proclamată de unii în România înseamnă să (re)devenim sclavii Bisericii şi ai mafioţilor agreaţi de Biserică.

Depopularea şi distrugerile de după 1989 au un numitor comun: colaborarea dintre cultele religioase şi politicienii corupţi.

Aţi auzit vreodată BOR să condamne corupţia? Nu. De ce? Deoarece BOR este un bastion al corupţiei.

Ceauşiştii, şoşocarii, talibanii ortodocşi îţi bagă pumnul în gură pe Facebook! Ce gloanţe în cap ne-ar da ăştia dacă ar fi la putere!

„Politica” UDMR în România: cu dreapta la guvernare, cu stânga în Parlament și cu Viktor Orban în biserică.

România de după 1989, a securiştilor şi comuniştilor: pupincuristul Elenei Ceauşescu, WC Tudor, avea certificat de revoluţionar.

AUR ar fi istorie dacă Muiannis + USL (Uniunea Sovietico-Liberală) ar aplica legea. De ce n-o fac? Deoarece AUR le face jocul.

Ceauşiştii, şoşocarii, religioşii, ştiţi oare că, dacă nu ar fi „globaliştii”, nu v-aţi putea depune dejecţiile pe Internet.

Aşa-zisa „democraţie directă”: 70% dintre români analfabeţi funcţional => o dictatură „directă” precum glonţul sovietic.

Regimul dictatorului criminal Ceauşescu: copii puşi să muncească peste puterile lor

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu