Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (LXVIII)

duminică, august 6, 2023 13:10
Posted in category Mass-media

Dumitru Căruntu – postări pe Facebook

Octavian Bocicariu: „Groenlanda este cea mai mare insulă a lumii, de 10 ori mai mare ca România.

Este acoperită de gheaţă, cu excepţia unei suprafeţe cât un judeţ din România, unde trăieşte toată populaţia ţării, 50.000 oameni.

Capitala Nuuk, are 15.000 locuitori şi se mândreşte cu un mic aeroport, un hotel, o bancă, un judecător, un procuror, 4 politişti şi un condamnat. Care este… român, bineînţeles (Buliga Costel, Vaslui, 6 luni pentru furt, pedeapsă ispășită acum 5 ani, dar a refuzat părăsirea penitenciarului (o anexă cu 4 camere a hotelului, capacitate 4 deţinuti)… motiv pentru care a fost angajat acolo cu acte în regulă, ca gardian şi om de serviciu.”

Apărătorii comunismului criminal, apăratorii dictatorului criminal Ceauşescu nu merită beneficiile democraţiei şi libertăţii: libera circulaţie, acces neîngrădit la informaţii (nu-I aşa că vă place să ardeţi gazul pe Facebook, reţea de socializare capitalistă, americană, pupincuriştii pantofarului criminal Ceauşescu?), internet, televiziune prin cablu, maşini, telefoane mobile etc.

Mai mult, unii apărători ai comunismului criminal, adică din ăştia care l-ar ucide din nou pe disidentul anticomunist Gheorghe Ursu şi care sunt încântaţi, probabil, că justiţia din Românika i-a achitat pe securiştii care l-au ucis pe Ursu, vin cu texte imbecile de genul „Şi astăzi este la fel!”.

Dacă ar fi la fel, aţi sta în puşcărie (după ce-i înjuraţi pe ăştia de astăzi), nu aţi face comparaţii cretine pe Facebook. Nu poţi compara două lumi total diferite, cu reguli diferite, cu realităţi diferite. Evident, unii nu ştiu asta, se învaţă în facultăţi: pentru a compara două elemente, trebuie inventată o regulă, compatibilă cu acele elemente. Or, societatea de astăzi este incompatibilă cu dictatura comuistă.

Băi ăştia cu limba în curul dictatorului criminal Ceauşescu, cel care demola satele româneşti, ţinea această ţară în condiţii de trai mai rele ca-n Africa, izolată de lumea civilizată, nu-mi recitaţi pe această pagină rahaturile cu care vi s-au spălat creierele la şedinţele partidului bolşevic sau, în cazul celor tineri, cu care v-au spălat creierele bunicii/părinţii foşti securişti comunişti şi foşti activişti comunişti. Puneţi mâna pe cartea de istorie, plină de milioanele de victime inocente ale comunismului criminal!

Din nostalgici ceaușiști
Hoți, curve și retardați
Nu poți face democrați
Nici atât, capitaliști!

Românika, un stat mic, gras, corupt, bolnav, cu gura la şliţul mafioţilor din politică, stat ce sparge banii oamenilor aiurea.

În regimul dictatorului criminal Ceauşescu, la ţară, curentul electric era întrerupt cu săptămânile; stăteai la lampă cu gaz.

Soţia ideală este cea care se ocupă de nivelul cultural al soţului ei: dimineaţa îi face circ, iar seara îi face teatru.

Soţul ideal este cel care, găsindu-şi soţia în pat cu amantul, le spune „Continuaţi!”. Amantul ideal este cel care mai poate continua.

Poţi să mă împuşti cu cuvintele tale, mă poţi tăia cu munciunile tale, poţi să mă omori cu ura ta, dar, să ştii, mă voi ridica.

Fost şef din Securitatea Timiş, Radu Tinu, pensie imensă, călătorii în America de Sud, avere mare, prezenţă publică ostentativă.

Reporter: „Ce crezi că se întâmplă după ce murim?”
Keanu Reeves: „Ştiu doar că le vom lipsi celor care ne iubesc.”

Există un personaj în numele căruia s-au ucis milioane de oameni, mai mult decât în numele oricărui dictator ce a existat vreodată pe acest pământ. Numele personajului? Păi, depinde de regiunea geografică în care mergem. Oricum, cele mai comune denumiri ale personajului sunt Allah, Iehova şi, cu voia dumneavoastră, ultimul pe listă Dumnezeu/Iisus.

În Românika, ţiganizarea merge brici: manele (muzica ţiganilor) la greu, inclusiv la TV, mişto (cuvânt ţigănesc) la greu etc.

Dintr-o piesă rap (despre Românika): „E o ţară-n care încă se dă şpagă-n plin/ E o ţară-n care mulţi regretă unicul partid.”

O întrebare pentru şoşocari şi d(r)acii liberi. Dacă românii sunt atât de buni, cum dracu’ de România arată atât de rău?!

Fragment dintr-o scrisoare a generalului Ion Mihai Pacepa (general de Securitate) către fiica sa, Dana, rămasă în România, pe care regimul dictatorului criminal Ceauşescu a ţinut-o 11 ani sub arest la domiciliu. Epistola a fost publicată de cotidianul francez Le Monde şi citită la mai multe ori la postul de radio Europa Liberă.

„Timp de 20 de ani am avut neşansa să fiu implicat în furtul de tehnologii vestice (aşa se dezvolta România dictatorului criminal Ceausescu: prin furt; nota mea).

Am fost implicat în furt, dar nu şi în asasinate. În 1978 am primit ordin (de la dictatorul criminal Ceauşescu, generalul Pacepa fiind consilierul personal al acestuia; nota mea) să organizeze asasinarea lui Noel Bernard, directorul programului în limba română de la Europa Liberă, care-l înfuriase pe Ceauşescu cu ironiile sale la adresa cultului său personal (cultul personalităţii dictatorului criminal Ceauşescu – nota mea).

Atunci, în iulie 1978, când am primit acest ordin, am fost nevoit să aleg între un tată bun şi un criminal politic.

Cunoscându-te, Dana, am fost convins că preferi să nu ai tată, decât să ai un tată criminal (fără cuvinte; nota mea).”

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu