Editoare gratuite de text

duminică, martie 10, 2013 20:42
Posted in category IT

Editor textChiar dacă în România curge laptele și mierea de când plagiatorul Ponta este prim-ministru, iar neocomuniștii din USL au dus prețurile pe culmile din anii ’90, vă propun câteva editoare de text gratuite. Nu de alta, dar dacă, de exemplu, ești bugetar pe vremea lui Ponta-mincinos-ordinar și ai benzina la prețuri greu de imaginat, ar fi o problemă să mai scoți 609,99 RON pentru Office 2013. E adevărat că ciobanii și țiganii votanți de USL nu au nevoie de editoare de text, ci doar de cătușe, atunci când merg la furat, așa încât cel mai loviți în nivelul de trai sunt tocmai cei care mai mișcă prin România. Doar asta a învățat USL-ul de la înaintașii din PCR (Partidul Comunist Român): iei de la harnici și dai la leneși, iei de la cei capabili și dai la cei alienați mintal. Dar haideți să vedem cele 5 editoare de text.

 • FocusWriter are interfețe în 20 de limbi, salvarea documentelor se poate face doar în formatele .txt, .rtf, .odt. Compatibil cu sistemele de operare Linux (CentOS, Debian, Fedora, Mandriva, openSUSE, RHEL, SLE, Ubuntu), Windows (XP / Vista / 7), Mac OS X (10.5 / 10.6 / 10.7). Alte opțiuni se pot vedea la link-ul anterior.
 • WriteMonkey este un alt editor minimalist de text, cu ceva opțiuni ce pot fi descoperite.
 • ZenWriter (https://www.beenokle.com/zenwriter.html) este simplu precum demagogia USL-iștilor, atunci când vor să readucă România într-un colhoz izolaționist.
 • JdarkRoom (https://www.codealchemists.com/jdarkroom/) este mai util decât un Ponta pentru România, acest progrămel făcându-și treaba pentru care a fost creat, spre deosebire de Plagiator. Sau treaba lui Ponta era să ducă benzina la 6,5 lei/litrul și nu ne-am prins noi? Unde sunt cetățenii revoltați de prin 2010, care considerau taxa de primă înmatriculare și creșteri de preturi de 0,0007 lei drept catastrofe naționale?

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

6 Responses to “Editoare gratuite de text”

 1. Recuperatorii cu față umană | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 10th, 2015 at 19:33

  […] Editoare gratuite de text […]

 2. Soft-ul care e mârlan și te dă afară în șuturi | A șaptea dimensiune says:

  martie 1st, 2015 at 19:18

  […] Editoare gratuite de text […]

 3. Instrumente de recuperare a fișierelor șterse (II) | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 24th, 2015 at 16:16

  […] Editoare gratuite de text […]

 4. Din nou despre PDF-uri | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 25th, 2015 at 15:54

  […] Editoare gratuite de text […]

 5. Capcanele tehnologiei Wi-Fi | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 26th, 2015 at 12:47

  […] Editoare gratuite de text […]

 6. Câte ceva despre Linux | A șaptea dimensiune says:

  august 16th, 2016 at 19:03

  […] Editoare gratuite de text […]

Adauga un comentariu