Eşti parlamentar al ciumei roşii? Atunci eşti un infractor votat de pleava societăţii!

sâmbătă, februarie 20, 2021 16:03

Borfasul Tudorel ToaderCei mai mafioţi, mai corupţi, mai hoţi, mai proşti, mai analfabeţi, mai jigodii, mai ţigani şi mai cocalari parlamentari, politicieni în general, fac parte din grupul infracţional cu acronimul PSD. Toată pleava şi toate gunoaiele societăţii au ajuns să reprezinte ciuma roşie. Dovada? Iat-o mai jos pe cea din 2004. Pe una dintre miile de dovezi din 2004. Pe una dintre milioanele de dovezi din decembrie 1989 până astăzi.

Un parlamentar pe care legile îl lasă Rece

Acest text se va încheia cu o referire la un pesedist penal, dar până să ajungem la el va trebui să ne punem centura de siguranţă şi un filtru pentru înjurături de mahala, să sfidăm un filtru al Poliţiei şi să ignorăm interdicţia de la o trecere la nivel cu calea ferată.

Este week-end şi ne aflăm în Tulcea, la intrarea (rutieră) dinspre Galaţi. Fiind în misiune, în loc să fie liber şi să meargă la iarbă verde, un om al legii face semn către un vehicul, ca să oprească. Vehiculului nu-i cade bine semnul agentului şi merge mai departe. O maşină cu angajaţi DPIR merge şi ea mai departe, până reuşeşte să-l blocheze.

Din vehicul coboară un cetăţean care deşartă asupra organelor un hârdău de înjurături, ameninţări şi alte chestiuni de tip “Bă, io-s parlamentar, tu cine piza mă-tii eşti, să mă opreşti pe mine?”.

Istoria ajunge, prin telefon, la un superior care-şi aminteşte brusc o altă întâmplare din aceeaşi zi: în timp ce aştepta cu maşina la o barieră CFR de pe DN Tulcea Constanţa, un vehicul depăşeşte coloana şi trece peste calea ferată, fără să-i pese de avertizările sonore ce anunţau apropierea unui tren şi, implicit, de Codul Rutier sau măcar de propria-i piele. O patrulă de Poliţie află de întâmplare (de la ofiţerul din coloană) şi opreşte vehiculul nărăvaş. Din nou, texte de tip “Sunt parlamentar, care-i problema? Acuma-l sun pe cutare!”.

Omul care tot cobora din lighioană cu aer de rebel coclit şi înjura ca la grajdul birjarilor se lăuda că e parlamentar (PSD – n.m.) şi că-l cheamă Traian Rece, bă, ce mă-ta-n cur vrei de la mine? Pentru cei care nu-l ştiu, pentru că există şi aleşi care n-au făcut în cariera lor absolut nicio brânză folositoare, ci doar dosare penale, tovarăşul Rece este un revoluţionar care a ajuns apoi senator fără imunitate, cu halte prelungite pe la diferite organe de cercetare penală (pe 13 septembrie (2004 – n.m.) va fi judecat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, fiind acuzat că a încasat ilegal TVA de 3,6 miliarde de lei (vechi, la valoarea de la începutul anilor 2000 – n.m.)). (“Academia Caţavencu”, nr. 659/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu