Mafioţi din PSD, care au condus România spre ruină (I)

marți, octombrie 7, 2008 17:16

PSDÎn Ministerul de Justiţie (MJ) se practică de ani buni o politică imobiliară injustă. Vizibilă şi din avion la capitolul locuinţe de serviciu, care a împărţit oamenii care împart dreptatea în două tagme. Una e cea a homleşilor care-şi plimbă bocceluţa dintr-o parte în alta în fiecare an. Iar cealaltă e a piloşilor cu proprietăţi gârlă, dar şi cu locuinţa de serviciu luată de la gura fraierilor din prima categorie.

Împărţeala locuinţeler de serviciu în MJ s-a făcut, în mare parte, pe vremea Rodicăi Stănoiu. După împărţeală, situaţia stă aşa: magistraţii, majoritari în sistemul de justiţie, n-au apucat nici măcar jumătate din locuinţele scoase spre închiriere de MJ. Grosul a revenit unei adunături pestriţe, mulţi dintre cei care au primit locuinţe având deja locuinţe proprietate personală în Bucureşti.Mai mult decat atat, Rodica Stanoiu i-a facilitat obtinerea unei locuinte de serviciu femeii care ii facea curat prin casa.

Cât a fost ministru, Monica Macovei a dat un ordin pentru aprobarea Regulamentului de atribuire a locuinţelor de serviciu din fondul locativ al MJ. Tot Macovei a desemnat o comisie, care a făcut verificări asupra modului de atribuire a locuinţelor. Concluziile raportului: dosare incomplete, locuinţe atribuite ilegal şi personae care nu mai lucrează în minister, dar care ocupă în continuare spaţiile MJ-ului. Printre cei care au beneficiat ilegal de locuinţă se numără şi Lidia Barbulescu, preşedintele CSM, prietenă apropiată a Rodicăi Stănoiu.
Iar pentru fraierii din România, care mai cred în lege şi dreptate, este clar că cei din tagma Lidiei Bărbulescu şi Rodicăi Stănoiu* nu dau doi bani pe legea din această ţară.

Rodica Stănoiu = fost ministru al justiţiei din guvernarea PSD, actual parlamentar

Bibliografie: Academia Caţavencu, nr.45/2007.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

5 Responses to “Mafioţi din PSD, care au condus România spre ruină (I)”

 1. Stenogramele PSD (controlul justitiei) | A șaptea dimensiune says:

  iulie 28th, 2015 at 8:29

  […] Mafioţi din PSD, care au condus România spre ruină (I) […]

 2. Stenogramele PSD (controlul presei) | A șaptea dimensiune says:

  iulie 28th, 2015 at 15:17

  […] Mafioţi din PSD, care au condus România spre ruină (I) […]

 3. In caz ca veti vota vreodata | A șaptea dimensiune says:

  iulie 29th, 2015 at 7:56

  […] Mafioţi din PSD, care au condus România spre ruină (I) […]

 4. Un pesedist încalcă legea – pleonasm evident (I) | A șaptea dimensiune says:

  iulie 29th, 2015 at 11:56

  […] Mafioţi din PSD, care au condus România spre ruină (I) […]

 5. Un pesedist încalcă legea – pleonasm evident (II) | A șaptea dimensiune says:

  iulie 30th, 2015 at 14:42

  […] Mafioţi din PSD, care au condus România spre ruină (I) […]

Adauga un comentariu