Felix Voiculescu, acest călău al statului de drept

luni, iulie 1, 2013 14:50
Posted in category Mass-media, PeNaLii

Felix VoiculescuAsociat al familiei Voiculescu: ”Dan Voiculescu îmi cerea să modific cifrele din sondaje”

”Unul din acţionarii institutului de sondare CCSB, Mihai Motoc, fost consilier al lui Dan Voiculescu, a declarat, la România TV, că Voiculescu îl suna şi îi cerea să modifice rezultatele unor sondaje efectuate de către institut. De asemenea, Motoc susţine că Dan Voiculescu îi intercepta convorbirile”, informează rtv.net.

Dan Voiculescu s-a enervat foarte rău, în 24 aprilie 2013, după ce EVZ.RO a publicat rezultatele unui sondaj de opinie realizat chiar de institutul propriu, CCSB, au informat la vremea respectivă surse din apropierea mogulului.

Sursele citate au mai informat redacția noastră că Dan Voiculescu a încercat să determine conducerea institului să spună public că nu există rezultatele prezentate de EVZ.RO. Situația l-a deranjat atunci foarte mult pe Voiculescu pentru că sondajul realizat de CCSB, institut de casă al acestuia, a constatat o cădere a popularității lui Crin Antonescu. Din acest motiv, rezultatele sondajului au fost prezentate selectiv de Antena 3. După ce EVZ.RO a spus publicului și rezultatele pe care voia să le ascundă Voiculescu, mogulul a explodat și a trecut la presiuni.

Conform rtv.net, ”Motoc este unul acţionarii CCSB, deţinând 18%, alături de Camelia Voiculescu-67% şi Mirel Palada-15%. Până în ianuarie 2012, Mihai Motoc a fost director-general al CCSB”. Jurnaliștii de la România TV au mai informat că Motoc susţine că Dan Voiculescu a încercat de cel puţin 5-6 ori să-l convingă să modifice date din rezultatele unor sondaje, prima tentativă având loc în 2007.

„A făcut presiuni, Dan Voiculescu îmi dădea personal telefon (…) Îmi cerea să modific datele din sondaje”, a spus Motoc. Întrebat cât de mare era modificarea solicitată de către Voiculescu, Motoc a răspuns: „Semnificativă. La alegerile din 2009 diferenţa a fost în sutimi. Ce se întâmpla adacă nu aveam caracter atunci?”, a declarat Motoc pentru România TV.

Mihai Motoc a mai arătat că a fost îndepărtat din funcția de administrator tocmai pentru că a refuzat să-i facă jocurile lui Voiculescu: „Am respectat întotdeauna meseria pe care o am. De aceea nu mai sunt administrator al companiei”, a explicat Motoc. Reacţia lui Voiculescu ar fi fost destul de neelegantă. „Un limbaj pe care nu pot să-l reproduc la televiziune”, a precizat Mihai Motoc.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

8 Responses to “Felix Voiculescu, acest călău al statului de drept”

 1. Rodica Culcer: Klaus, președintele lui Felix says:

  august 13th, 2014 at 21:20

  […] Felix Voiculescu, acest călău al statului de drept You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site. Tags: liberali, romania […]

 2. Războiul Securității împotriva României | A șaptea dimensiune says:

  februarie 8th, 2015 at 19:53

  […] Felix Voiculescu, acest călău al statului de drept […]

 3. Imperiul media al lui Dan Voiculescu, emanația Securității | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 13th, 2015 at 13:47

  […] Felix Voiculescu, acest călău al statului de drept […]

 4. „Felix“ Voiculescu, exponentul corupției și nepotismului balcanic în România | A șaptea dimensiune says:

  august 28th, 2015 at 8:29

  […] Felix Voiculescu, acest călău al statului de drept […]

 5. Tot comerțul exterior al României comuniste era controlat de Securitate | A șaptea dimensiune says:

  august 29th, 2015 at 8:17

  […] Felix Voiculescu, acest călău al statului de drept […]

 6. Cetin Ametcea, tătarul ce batjocorește istoria românilor | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 10th, 2016 at 21:27

  […] Felix Voiculescu, acest călău al statului de drept […]

 7. Barbaria și prostia guvernează România | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 10th, 2016 at 21:51

  […] Felix Voiculescu, acest călău al statului de drept […]

 8. De ce trebuie dublat numărul pușcăriilor | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 11th, 2016 at 15:15

  […] Felix Voiculescu, acest călău al statului de drept […]

Adauga un comentariu