Fii cu ochii pe ei – soluții de securitate moderne

sâmbătă, noiembrie 30, 2013 9:44
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniCertitudinea și protecția sunt indispensabile pentru liniștea noastră și, din acest motiv, căutăm soluții cât mai sigure și mai moderne pentru protejarea locațiilor și a lucrurilor importante pentru noi. Avantajul suprem al vremurilor noastre este acela că putem avea grijă de bunurile noastre și fără a fi prezenți fizic la fața locului.

O astfel de soluție sunt camerele de filmat conectate la un Dvr cu 4 canale ce permit înregistrarea live a ceea ce se întâmplă, dar și detectarea mișcării atunci când închizi localul/ magazinul sau ești plecat de acasă.

Te întrebi ce este un Dvr? Dvr-ul este un dispozitiv creat special pentru tine și nevoia ta de securitate. Acesta îți permite să supraveghezi și să observi tot ceea ce se întâmplă în locația filmată, dar și live, prin telefon datorită posibilității de conectare de la distanță. Vezi site și vezi oferta de produse, precum și detaliile de funcționare ale unui astfel de sistem.

Cu Dvr-ul cu 4 canale, grijile tale pentru siguranță și protecție vor deveni de domeniul trecutului. Tu vei putea fi 24/7 conectat la tot ce se întâmplă în locația supravegheată și vei putea confrunta cu dovezi irevocabile orice fel de problemă ce ar putea apărea.

Ești îngrijorat de tot ceea ce vezi la televizor la știri? Scapă de nesiguranță și vezi soluțiile de securitate oferite de www.ordis.ro.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu