Fostul rege Mihai: a tradat, la 23 august 1944, la brat cu comunistii, iar in decembrie 2017 a fost „jelit” de neocomunisti

sâmbătă, decembrie 16, 2017 15:23
Posted in category Istorie

Regele Mihai si un general sovietic prieten cu regeleSe spune că despre morţi trebuie să vorbeşti numai de bine. Asta ar însemna că, despre Hitler, de exemplu, nu poţi spune nimic de rău, fiind mort de-a binelea. Aşa încât, am să trec de această prejudecată şi am să adun câteva impresii, expuse întâi pe Facebook, legate de fostul rege Mihai.

Dar zile de doliu national pentru cei 200.000 romani deportati in lagarele sovietice intre 23 august 1944 si 12 septembrie 1944, printre care si bunicul meu din partea mamei, din vina fostului rege, cand se vor stabili? Bunicul meu a stat in lagarele rusesti inca 3 ani dupa terminarea razboiului, iar astazi actul de tradare de al 23 august 1944 este total uitat, iar neocomunistii revin la omagierea zilei de 23 august 1944, prin funeralii nationale prilejuite de moartea celui care a dat tara pe mana rusilor, inainte de incheierea unui armistitiu, aducand moarte si suferinta in casele soldatilor romani si nu numai. Mafia TV si-a scos limba din fundul mafiotului Dragnea si a introdus-o adanc in fundul unui rege care si-a amintit de Romania doar dupa ce copiii Timisoarei au murit pentru libertate. Nu a facut nimic in exil pentru aceasta tara, fiind platit de comunisti sa taca. L-a premiat pe mafiotul Nastase Adrian pentru a-i castiga bunavointa si a-si recapata proprietatile. Astazi familia regala, cu jegul de Duda si ceilalti, se pupa cu ciuma rosie, in timp ce romanilor li se pune calusul in gura, sunt amendati si arestati de sistemul mafiot ce a pus stapanire pe Romania. Omagiul meu si gandul meu pios se indreapta catre soldatii romani, printre care si bunicul meu, ce au suferit din cauza acestui tradator de neam si tara. Adevarul nu poate fi ascuns prin propaganda ieftina. Mi-e sila si scarba ce tam-tam se face in aceste zile legat de moartea fostului rege. Un rege las, care si-a predat armata in mainile dusmanului de moarte. Nu l-am auzit niciodata sa condamne pactul Molotov – Reibbentrop si sa ceara revenirea Basarabiei la patria mama. Dar s-a pupat cu Voiculescu-Puscarie, cu Ion Iliescu si cu mafia rosie. Ce-a facut fostul rege pentru Romania? Nimic bun.

Asa-zisa Casa Regala a Romaniei are vreo opinie legat de atacul ciumei rosii la adresa justitiei si statului de drept? Cum sa ma convingi pe mine, cetatean oarecare al Romaniei, sa apreciez monarhia si casa regala din moment ce asa-zisa principesa Margareta si tot grupul cu sange albastru nu misca un deget, nu au nicio reactie, atunci cand vine vorba despre atacurile sistematice la adresa democratiei si statului de drept, comise de mafiotii din Parlament? Ce avantaj as avea eu, simplu cetatean roman, din reinstaurarea monarhiei? Pai, il am pe Iohannis, care este total absent, imi mai trebuie si un rege/regina care sa se tina numai de plimbari si alaiuri, in timp ce mafiotii instaureaza cenzura, fura si nu patesc nimic etc. Nu, multumesc, Romania se va schimba in bine nu printr-o monarhie absenta, ci printr-o miscare inteligenta. Si curajoasa. #REZIST, Malin Bot si toti ceilalti sunt „nobilii” in care eu cred, nu Duda si restul, niste paraziti intretinuti din banii munciti ai romanilor.

Se spune ca un rege este mare prin ceea ce lasa in urma. Ce a lasat Regele Mihai in urma? O tara sub jugul sovietic, o tara cu elitele in puscarii sau ucise de bolsevicii veniti pe tancurile sovietice. Bun, s-ar putea sa spuna unii, asa erau vremurile. Sa zicem. Sunt, totusi, cateva exemple de neimplicare care-l acuza grav pe fostul rege. Doar doua exemple, ca nu vreau s-o lungesc.

  1. Nu am cunostinta ca fostul rege sa fi finantat vreun monument inchinat luptatorilor anticomunisti care si-au dat viata pentru aceasta tara si, implicit, pentru Rege, intruchiparea Romaniei interbelice. Bani a avut, doar i-au fost restituite o mare parte dintre proprietati.
  2. Nu a avut pana in decembrie 1989 nicio reactie la demolarea satelor, frigul, foamea si lipsurile din timpul dictaturii comuniste. Efectiv, nu a avut, in 45 de ani de comunism, nicio luare de pozitie in care sa condamne dictatura bolsevica. Se spune, chiar, ca primea regulat bani de la regimul comunist de la Bucuresti, pentru a-i cumpara tacerea.

Pentru mine, eroii adevarati sunt, de exemplu, partizanii anticomunisti din munti, ucisi sau vanati de bestiile bolsevice, nu un rege care a facut pactul cu criminalul Ion Iliescu, in anii 2000, pentru a-si recupera proprietatile. Nu mai spun ca i-a inmanat personal un premiu mafiotului Adrian Nastase, prin 2002, tot pentru a-si recupera castelele, padurile si terenurile din Romania. Iar cand accepti sa fii lins in fund la Haznaua 3, ce a facut atat de mult rau romanilor, prin minciuna si manipulare, inseamna ca esti un ins care nu are principii morale, care trece cu usurinta de o parte si de alta, in functie de cum bate vantul. S-a vandut comunistilor, si in 23 august 1944 si in anii 2000. Daca-si iubea tara, putea sa spuna macar odata ce jaf au facut neocomunistii din PSD dupa 1990. Nu a facut-o si am ramas cu ciuma rosie pe cap, ciuma rosie care, dupa ce l-a gonit in 1990, plange cu lacrimi de crocodil dupa un personaj sters, care, precum orice curva autentica, si-a tras-o cu toti, de la maresalul Ion Antonescu, pe care ulterior l-a vandut rusilor, la KGB-istul criminal Ion Iliescu.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu