gazduire.ro, înregistrare domenii pentru tine

duminică, august 31, 2014 9:56
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniCei care dețin un blog, sau mai multe, știu cât de important este, în anumite împrejurări, să ai domeniu propriu. Mai jos, aveți link-ul spre un loc unde vă puteți înregistra domeniul. Taxa de înregistrare a domeniului se plătește o singură dată și este de 33 euro (pentru domenii.ro). Dacă înregistrezi domeniul și comanzi în același timp un pachet de hosting, plătești mai puțin, adică numai 29 de euro (pentru domenii.ro). Dacă înregistrezi domenii .com, .net, .eu, .org sau .info, taxa de înregistrare este de doar 10 euro. Domeniile de platesc .com, .net, .eu, .org sau .info anual. Iată alte câteva informații utile, luate de pe site.

Care este procedura de inregistrare a unui domeniu?

Procesul de inregistrare a unui domeniu web debuteaza cu etapa de alegere a numelui de domeniu potrivit pentru afacerea ta. Ulterior, iti recomandam sa verifici disponibilitatea domeniului dorit, dar si a extensiilor alternative, care te ajuta sa protejezi numele de domeniu ales. In cazul in care domeniul cautat este disponibil, nu ramane decat sa continui procesul de comanda si apoi sa platesti taxa de inregistrare asociata domeniului respectiv.
Rezervarea domeniilor .ro se realizeaza automat si ai la dispozitie 15 zile de la realizarea comenzii pentru a efectua plata taxei de inregistrare. In plus, iti oferim posibilitatea de a inregistra domenii .ro la doar 29 € in cazul in care comanzi si un pachet de hosting, acesta fiind necesar pentru a asigura prezenta online a site-ului tau.

Care sunt aspectele de luat in considerare la alegerea unui domeniu?

Alegerea domeniului web este o etapa deosebit de importanta pentru succesul afacerii tale. Iti recomandam sa optezi pentru un nume de domeniu scurt, usor de scris si de pronuntat. In functie de strategia pe care te-ai hotarat sa o urmezi, poti alege un domeniu web care contine cuvinte cheie relevante pentru afacerea ta sau poti opta pentru un nume de domeniu diferit, care are potential de a deveni brand, asigurand unicitate la nivel de industrie.
In cazul in care doresti ca site-ul tau sa se adreseze romanilor, este de preferat sa alegi un domeniu .ro, acesta fiind inregistrat pe perioada nedeterminata, in conformitate cu legislatia in vigoare si regulile impuse de RoTLD. Pentru a proteja numele de domeniu ales, iti recomandam sa inregistrezi domenii cu extensii variate (.com, .net, .org, .eu, .info etc.).

Legat de acest subiect, un material util este articolul Cum se construiește un site. Veți afla și alte aspecte ale construirii unui site, pe lângă achiziționarea unui domeniu.

Inregistrare domenii Gazduire.ro

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu