Genocidul, rezultatul neamestecului in treburile interne

duminică, aprilie 5, 2015 11:56
Posted in category Istorie, Mass-media

Masacru in KenyaOrice regim criminal de pe Pământ, de la regimul criminal al KGB-istului Vladimir Putin și până la regimurile criminale islamiste, vor susține sus și tare așa-zisa teorie a neamestecului în treburile interne. Precum dictatorul comunist ateu Nicolae Ceaușescu, în România, toate gunoaiele bolșevice au textul cu “neamestecul în treburile interne”. Sau “de ce se bagă americanii peste tot” (evident, rușii au voie să ucidă oriunde în lume, în Ucraina sau Afganistan, în Basarabia, pământ românesc, sau în Georgia).

Desigur, ar fi bine ca în fiecare țară viața oamenilor să fie importantă, iar soldatii americani, englezi sau francezi să nu fie nevoiți să intervină (asta își doresc și acele țări, deoarece cheltuielile militare în astfel de situații nu sunt chiar de neglijat). Numai că, dacă nu se intervine, iese genocid. Iar între niște abuzuri izolate ale unor soldați supuși unor presiuni psihice de neimaginat și genocidul împotriva unei populații civile nevinovate alegerea corectă este intervenția. Ce greață îmi produc românașii care nu mai pot de grija altora, atunci când în această țară nu se construiește nimic, ci totul este furat și distrus. Bolșevicii mai aveau teoria conform căreia suntem un popor mare deoarece nu am invadat pe nimeni. Păi, în cazul acesta suntem un popor mic, ce am preferat să ne ascundem și să fim umili cu toți cotropitorii, având rare momente de măreție. Un țară mare și puternică este aceea ce are curajul să-și trimită fii oriunde este nevoie, pe orice meridian al Pământului.

După cum se poate realiza, americanii nu se mai bagă. Rezultatul? Genocidul asupra populației civile, asupra unor grupuri de oameni, diferențiate pe criterii religioase sau etnice. Ce merită acești criminali? Un singur lucru: glonțul soldatului american, francez, englez, din moment ce forțele binelui din acele țări sunt depășite de situație. Să sperăm că după 2016 va veni la Casa Albă un președinte nemusulman și mai puțin socialist care va repara gafele acestui negru numit Obama, fost chelner în bucătăria lui Soros. Un singur “aspect” nu mai poate fi reparat: miile, zecile de mii de victime ale teroriștilor ce ucid în numele lui Allah sau a altor idei criminale. Iată mai jos câteva exemple.

Masacru in Kenya: “Moarte crestinilor!”

In Kenya seria de atacuri asupra crestinilor de catre islamisti continua, cu un atac asupra unei universitati. Ieri, membrii gruparii somaleze islamiste Al Shabaab (“tineretul”) au luat cu asalt Universitatea Garissa. Au executat cei 2 paznici ai complexeului, iar apoi i-au separat dintre studenti pe cei crestini si i-au executat.

In acest atac au cazut victime 147 de persoane si 79 au fost raniti, depasind numarul de victime ale atacului din mall-ul Nairoboi, ale aceleiasi grupari, din 2013, cand au omorat 67 de crestini.

Gruparea Al Shabaab are un istoric lung de atacuri in care a avut ca tinta crestinii. Doar in ultimele cateva luni:

– 2 decembrie 2014: membrii gruparii Al Shabaab au atacat o tabara de muncitori ce dormeau langa santierul de lucru, aflat langa orasul Mandera, din apropiere cu granita somaleza. Crestinii au fost separati de restul grupului si executati. 36 de crestini si-au pierdut viata in atac.

– 22 noiembrie 2014: Al Shabaab a atacat un autobuz si a masacrat 28 de pasageri crestini. DIn nou, pasagerii musulmani au fost lasati in pace, si doar cei crestini au fost executati.

– 24 august 2014: Al Shabaab au rapit un grup de 4 vanzatori ambulanti. Trei dintre ei, musulmani, au fost eliberati. Al patrulea, un crestin, a fost decapitat.

– 15 iunie 2014: Aproximativ 50 de membri ai gruparii au atacat oraselul Mpeketoni. Au mers din usa in usa, tipand “Allahu Akbar” si impuscand pe cei ce raspundeau ca sunt crestini. 57 de crestini au fost executati, 6 dintre ei copii.

Sursa (citeste mai mult)

Masacru in Kenya

Sursa pozelor

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Genocidul, rezultatul neamestecului in treburile interne”

  1. Petre says:

    aprilie 5th, 2015 at 13:12

    Iata unde se ajunge cand occidentul, invingator in al II-lea razboi mondial a sanctionat numai holocaustul fascist, lasand neatins pe cel bolsevic. Eu sunt de acord ca era dificil cat timp Stalin a fost in viata, dar ulterior trebuia procedat la fel. A doua gafa a fost facuta atunci cand dupa caderea URSS, si desecretizarea arhivelor KGB, nu s-a intreprins nimic si culmea, continua sa nu se intreprinda nimic palpabil. Astfel ca intreaga opinie publica sa vada ca cu crimele colective si genocidul nu se poate glumi. In schimb s-a inceput sa se planga pe umerii unor teroristi nedovediti inca, care au fost anchetati la Guantanamo ! Este „miezul noptii umane” ca tarile democratice sa continue sa se comprte atat de las cu cele mai retrograde forte sociale folsite de dictatori ca Putin si acolitii sai sa destabilizeze pe „jandarmul mondial” care ar putea cat de cat impune o disciplina bazata pe principiile democratice moderne, si sa apere mapamondul de distrugere sub coordonarea unor minti bolnave care in mod natural pot sa apara ! Ce face acest ONU, care a fost transformata usor usor in caricatura, ajungandu-se pana acolo incat cu cinismul lor nemasurabil, rusii sa ceara discutarea situatiei din Yemen, daca unele interese murdare rusesti sunr afectate ? Trebuie cineva sa traga o alarma internationala inainte de a fi prea tarziu ! Am zis !

  2. Constantin Marin says:

    aprilie 5th, 2015 at 15:51

    D-lor,occidentul nu intervine pentru ca,a fos penetrat şi cumparat ın mare parte de serviciile secrete ruseşti.Toate partidele socialiste din Europa şi nu numai,sunt finantate de serviciile secrete ruseşti.Dovada sunt partidele din Franta,respectiv al d-nei Le Pen,şi cel din Grecia aflat astazi la putere.Nu mai vorbim de Ungaria ın care Victor Orban,aproape ca ıl pupa ın fund pe Putin !!..Dupa 1980,ın occident,nu a mai contat patriotismul, ci banul !Şi cum banul nu are miros,şi la noi foarte multi politicieni şi comentatori de opinie,primesc banul rusului şi joaca dupa cum i se canta !

Adauga un comentariu