Femei si copii, sclave si sclavi in Statul Islamic

duminică, ianuarie 11, 2015 14:42
Posted in category Mass-media

Statul IslamicMulțumită (pe jumătate) musulmanului Hussein Obama ne reîntoarcem în Evul Mediu. Ca orice președinte democrat de rahat, Barack Obama are o politică externă ce permite oricăror demenți de pe Terra să-și pună în aplicare planurile. De la ucigașul de ziariști și oponenți Vladimir “Ilici” Putin, din ordinul căruia sunt măcelăriți ucrainienii, și până la criminalii din Statul Islamic, cei care decapitează copii, femei, tineri sau bătrâni. Pentru acest kenyan Hussein Obama, ajuns președinte în urma creșterii numerice a populatiei de culoare din SUA, atrocitățile comise de islamiștii Statului Islamic sau de criminalii ruși în Ucraina nu înseamnă mare lucru. La fel cum n-a însemnat mare lucru măcelul din 2009, din Basarabia, pământ românesc, înfăptuit atunci de trupele paramilitare ruse ajunse în Basarabia cu acordul criminalului bolșevic Vladimir Voronin, cel căruia nu i s-a clintit un fir de păr în Basarabia rusificată de bolșevici vreme de zeci de ani.

Coranul, acest manual de tortură, permite sclavia sexuală (susțin cei din Statul Islamic)

Am văzut în ultima perioadă pe la tembelizor tot felul de musulmani ce spun că, wau!, Coranul îndeamnă la pace și înțelegere. Așa să fie? Nu prea cred. Mulți din cei care l-au citit spun că biblia musulmanilor îndeamnă la crime și măcel. Dovada? Istoria ultimelor secole. Pe unde au trecut, slujitorii lui Alah au ras tot: au ucis, au dat foc, au luat sclavi etc. Doar printr-o minune lumea creștină, ce promovează pacea și înțelegerea, a rămas intactă până în prezent. Iată, mai jos, ultimele noutăți în materie de barbarie, gândite de teroriștii Statului Islamic. Domnu’ Brack Obama nu mișcăm și noi mai cu talent sau așteptăm să-ți termini matale mandatu’ în 2016?

Manualul ISIS de „utilizare” a sclavelor sexuale

Un document publicat la inceputul acestei luni de ”Departamentul prizonierilor si chestiunii femeilor” al gruparii Statul Islamic explica in detalii dezgustatoare ce trebuie facut unei femei devenita sclava sexuala, dezvaluie Mail Online, citat de metronews.fr. Cand trebuie batuta, in ce circumstante violul asupra ei este justificat sau cat costa. Alte detalii socante circula in prezent pe retele sociale ale ISIS.

Crestinele si evreicele, sclave din prima

Documentul explica in egala masura ”regulile politice” de urmat pentru procurarea unei sclave. Definite de Consiliul Shura (un soi de consiliu consultativ religios care se autointituleaza ca bazat pe Coran) aceste reguli stipuleaza ca femeile pot fi inchise si violate ”zilnic” de catre militantii care le cumpara ca sclave. Alt detaliu: ”Este autorizat ca politeistele, crestinele si evreicele sa devina sclave. Documentul afirma ca violul unei femei captive este perfect acceptabil, chiar si pentru jihadistii casatoriti, invocandu-se Coranul: ”Allah ii recompenseaza pe musulmanii care le pedepsesc pe femeile lor si pe cele pe care le detin”. ”Ghidul” Daesh precizeaza ca expresia ”pe care le detin” se refera la femeile capturate si aduse in sclavie.

”Sunt legale relatiile sexuale cu minorele”

Un alt pasaj frapant al textelor explica ”fetele virgine pot fi violate imediat dupa ce au fost cumparate de proprietar”. O alta ”directiva” precizeaza in egala masura ca ”este legal sa ai relatii sexuale cu un copil aflat inaintea pubertatii”, fara a explica ratiunile care ar putea justifica asa ceva. Potrivit estimarilor, aproximativ 5.000 de femei si copii au fost rapiti si tinuti in sclavie in zonele din Siria si Irak controlate de gruparea Statul Islamic. Marea majoritate a captivilor sunt membri ai religiei Yezidite, care au fost rapiti in timpul masacrului din Sinjar, organizat de ISIS la inceputul lunii august. In privinta barbatilor si baietilor, ei sunt obligati sa se converteasca la islam, altfel vor fi ucisi.

Daca are ochii albastri, ii creste pretul

Cu putin timp inaintea publicarii acestui ”ghid”, un document precedent a fost distribuit, indicand ”lista de preturi” pentru a cumpara o astfel de sclava . Potrivit iraqinews.com, trebuie platit echivalentul a 34 de euro pentru o femeie Yezidita sau o crestina cu varsta cuprinsa intre 40 si 50 de ani. Pentru a cumpara un copil cu varsta intre 1 si 9 ani, pretul este de patru ori mai mare. Si daca femeia are ochii albastri si este frumoasa, tariful creste.

Actualizare

ISIS vinde CADAVRELE ostaticilor DECAPITAȚI!

Un oficial al Departamentului de Stat a declarat că verifică informațiile privind intențiile ISIS de a vinde trupul decapitat al jurnalistului american James Foley.

ISIS ar fi încercat să încheie un târg cu Turcia, pretinzând că va furniza o probă de ADN, pentru a se putea verifica dacă trupul este într-adevăr al ziaristului luat ostatic și executat în luna august, scrie BuzzFeedNews.

Potrivit FOX News, membri ai grupului terorist au promis că vor livra cadavrul la granița dintre Turcia și Siria, dacă târgul se încheie. Totuși, jihadiștii ar fi spus că până nu văd banii nu au de gând să poarte vreo negociere.

O sursă a afirmat:
„Cer un milion de dolari și vor trimite proba ADN în Turcia, dar vor banii înainte. Nu vor expedia proba DNA fără să primească banii.”

O altă sursă a declarat că a fost contactată de un lider al ISIS care a cerut să ia legătura atât cu guvernul Statelor Unite cât și cu familia lui Foley. Organizația teroristă nu a funrizat nici un amănunt legat de capul jurnalistului.

James Foley
Jurnalistul american James Foley a fost decapitat de ISIS în august 2014

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

9 Responses to “Femei si copii, sclave si sclavi in Statul Islamic”

 1. Islamistii, ucigasi si violatori, adica brute ce trebuie exterminate | A șaptea dimensiune says:

  februarie 15th, 2015 at 16:53

  […] Femei si copii, sclave si sclavi in Statul Islamic […]

 2. Alte crime ale pupincuristilor “profetului” Mahomed | A șaptea dimensiune says:

  martie 13th, 2015 at 20:00

  […] Femei si copii, sclave si sclavi in Statul Islamic […]

 3. Musulmanii, acesti teroristi cu lenjerie intima murdara | A șaptea dimensiune says:

  martie 15th, 2015 at 20:29

  […] Femei si copii, sclave si sclavi in Statul Islamic […]

 4. Genocidul, rezultatul neamestecului in treburile interne | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 5th, 2015 at 11:56

  […] Femei si copii, sclave si sclavi in Statul Islamic […]

 5. Islamistii, criminali, criminali, dar si idioti | A șaptea dimensiune says:

  iulie 2nd, 2015 at 15:28

  […] Femei si copii, sclave si sclavi in Statul Islamic […]

 6. Ce mai fac dezaxatii din Statul Islamic | A șaptea dimensiune says:

  iulie 29th, 2015 at 10:11

  […] Femei si copii, sclave si sclavi in Statul Islamic […]

 7. Invazia islamista, rezultatul neamestecului in treburile interne | A șaptea dimensiune says:

  august 28th, 2015 at 14:12

  […] Femei si copii, sclave si sclavi in Statul Islamic […]

 8. Pupincuristii lui Mahomed, violatori și criminali | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 21st, 2015 at 17:36

  […] Femei si copii, sclave si sclavi in Statul Islamic […]

 9. Tiganizare + islamizare = disparitia Romaniei autentice | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 27th, 2015 at 16:50

  […] Femei si copii, sclave si sclavi in Statul Islamic […]

Adauga un comentariu