Musulmanii, aceşti criminali cu sânge rece

joi, ianuarie 8, 2015 22:01
Posted in category Mass-media

Islamism = terorismSe pare că cei din gașca lui Mahomed nu dau doi bani pe viata unui om. Nu, oamenii sunt, în opinia lor, niște obiecte ce pot fi împușcate, decapitate și alte asemenea oricând, oriunde și în număr cât mai mare. Aceste brute nu au nici o remușcare pentru ceea ce fac. Mai mult, chiar cred că ucigând niște oameni, ca și ei, Alah nu mai poate de bucurie. Wau! Îmi și imaginez cum Mahomed vine la Alah cu teroriștii musulmani cu sânge rece, care mai și mor în atacurile sinucigașe, și cere marelui Alah cele 100 de fecioare pentru, nu-i așa, plăcerea maximă a barbarilor care au adus numai lacrimi pe unde au trecut. Îmi vine să vomit când aud la tembelizor tot felul de “specialiști” care-și dau cu părerea despre “lipsa de integrare a musulmanilor în țările occidentale”. E ca și cum cineva ar veni la mine în casă, i-aș da să mănânce, i-aș da de lucru, l-aș plăti, iar el, pentru că nu este “integrat” în familie, ar ucide cu sânge rece niște membri ai familiei. Băi, specialiștii lu’ Pește, nu-i vorba de integrare aici, ci de fanatism și ură. Ai zis ceva de Mahomed, ești urât de moarte și martorii lui Alah vor căuta să-ți ia viața.

Să mai spunem că musulmanii sunt de o barbarie fără margini, că femeile, la acești mari amatori de fecioare în Paradisul lui Alah, sunt niște obiecte, fără chip și fără drepturi. Că orice musulman poate cumpăra fetițe de 8, 10 sau 12 ani, pentru a-și completa haremul, iar aceasta este normalitatea unei lumi ce trebuie integrată (hă, hăăă, hăăăă). Există un singur mod de integrare pentru acești criminali cu sânge rece: o bombă atomică ce să elibereze lumea normală, civilizată de niște criminali odioși care aduc suferință pentru oameni nevinovați. Ce vină avea femeia ucisă la Paris, aflată întâmplător în drumul acestor barbari odioși? Și ar mai fi ceva: până la urmă, în țara mea, Franța, România, Spania, nu am voie să public ce vreau, dacă legea îmi permite? Trebuie, oare, să cer acordul musulmanilor criminali pentru ceea ce creez în țara mea? S-au simțit jigniți musulmanii de niște caricaturi? Și unii dintre noi se simt tare jigniți de Latrina 3. Punem mâna pe mitralieră? Să vedem dacă lacheii securistului penal Dan “Felix” Voiculescu au curajul să moară pentru niște mii de euro (glumă, evident).

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

7 Responses to “Musulmanii, aceşti criminali cu sânge rece”

 1. Islamistii, ucigasi si violatori, adica brute ce trebuie exterminate | A șaptea dimensiune says:

  martie 13th, 2015 at 19:56

  […] Musulmanii, acesti criminali cu sange rece […]

 2. Alte crime ale pupincuristilor “profetului” Mahomed | A șaptea dimensiune says:

  martie 13th, 2015 at 20:00

  […] Musulmanii, acesti criminali cu sange rece […]

 3. Musulmanii, acesti teroristi cu lenjerie intima murdara | A șaptea dimensiune says:

  martie 15th, 2015 at 20:32

  […] Musulmanii, acesti criminali cu sange rece […]

 4. Genocidul, rezultatul neamestecului in treburile interne | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 5th, 2015 at 11:58

  […] Musulmanii, acesti criminali cu sange rece […]

 5. Islamistii, criminali, criminali, dar si idioti | A șaptea dimensiune says:

  iulie 2nd, 2015 at 15:28

  […] Musulmanii, acesti criminali cu sange rece […]

 6. Japonezii, acesti islamisti cu ochii oblici | A șaptea dimensiune says:

  iulie 20th, 2015 at 18:45

  […] Musulmanii, acesti criminali cu sange rece […]

 7. Femei si copii, sclave si sclavi in Statul Islamic | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 7th, 2016 at 21:22

  […] Musulmanii, acesti criminali cu sange rece […]

Adauga un comentariu