hipo.ro, dacă ești în căutarea unui job

luni, noiembrie 3, 2014 22:47
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniDacă nu ai un job și vrei unul, citește acest material până la capăt. Și dacă ai un job, dar vrei o alternativă, un fel de plan B pentru tine în cazul în care renunți sau apar probleme cu job-ul actual, reține această recomandare. Există un site unde poți posta CV-ul tău, aplica la un job sau mai multe și vei fi contactat de reprezentanții firmelor interesate să angajeze personal nou, bine pregătit. Iar dacă ești angajator postează ofertele tale pentru a obține ofertele celor care vor munci, în viitor, în firma ta. De exemplu, poate ești interesat de un job in Cluj-Napoca, importantul oras din inima Ardealului. Poți alege job-ul care ți se potrivește. Pe site, găsiți joburi din domeniile: achiziții-logistică, aprovizionare, administrație, agricultură, arhitectură, asigurări, bănci, petrochimie, construcții, contabilitate, finanțe, controlul calității.

Sau poate sunteti interesați de locuri de munca in Constanta, orasul de la malul marii. Tot pe site, mai găsiți joburi și din domeniile: client service, educație, farmacie, medicină, imobiliare, import-export, inginerie, internet-eCommerce, internship, IT Hardware, IT Software, juridic, management, marketing.

Sau poate sunteți interesați de locuri de munca in Craiova, in inima Olteniei. Alte domenii în care puteți găsi joburi: media – jurnalism, producție, publicitate, radio, televiziune, relații publice, resurse umane, psihologie, secretariat, telecomunicații, transporturi, turism, vânzări. Dacă intrați pe site, găsiți și informații interesante despre evoluția pieței de muncă, despre greșelile ce trebuie evitate la întocmirea unui CV, despre ce competențe și abilități caută angajatorii, despre echilibrul dintre viața personală și cea profesională, despre domeniile în care te poți angaja fără experiență anterioară etc.

Site-ul prezentat în această recomandare este locul unde trebuie să ajungi, dacă îți dorești cu adevărat un job și o carieră de succes.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu