hipo.ro, dacă vrei informații despre locuri de muncă

marți, mai 20, 2014 21:35
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniUn loc de muncă este un obiectiv ce trebuie atins de fiecare dintre noi. De aceea, trebuie să fim informați despre locurile de muncă de pe piață. Dar pentru a obține un job trebuie să întocmim un CV care să ne pună în valoare calitățile. Dacă vreți informații despre un model de cv, click pe link-ul anterior și veți vedea modele de CV în format european. Mai mult, la legătura anterioară găsiți și alte informații utile, precum: 13 lucruri esențiale despre CV, cum să faci un CV puternic fără experiență profesională, CV-ul care captează atenția din primele rânduri, curriculum vitae – reclama ta în 20 de secunde, CV-ul care deschide uși, CV-ul potent, CV-ul tău, experiența ta pe o pagină etc.

Revenind la locurile de muncă, dacă ești interesat, de exemplu, de locuri de munca in Brasov, accesează link-ul anterior și vei vedea ce locuri de muncă sunt disponibile în Brașov. Iar dacă te interesează locuri de munca in Iasi, click pe legătura anterioară și poți vedea și aplica la job-urile din Iași. Job-urile afișate pe site pot fi căutate și după alte criterii, cum ar fi: pe domenii, pe orașe, pe angajatori. Poți sorta job-urile și după tipul acestora: full-time, part-time, project-based, practica, temporar, proiect special. Tot pe site vă puteți posta CV-ul și puteți primi, după aceea, periodic pe mail joburile pe care le căutați. Pe lângă toate cele de mai sus, site-ul (click pe unul din link-uri) cuprinde multe alte informații utile, interviuri ce cei care fac anagajările, adică tot ce trebuie să știți pentru a obține job-ul ce vi se potrivește.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu